2 Haziran 2020 Salı

Haziran 2020: Her Şey Daha Beter Bir Hale Gelirken

https://eksisozluk.com/bodrumda-gunluk-1000-tl-sezlong-kirasi--6548081

Kanuna göre istediğiniz plajda havlu atıp takılabilirsiniz ama kanuna göre yani kanun var bir de kanunları sallayanları bulabilirseniz aslında her şey gayet güzel :)



Gaza geldim itiraf ettim her türlü leşliğimizi demiyor da. Bunu normalde gözaltına alınıp çıkarıldığın nöbetçi mahkemede anlatacaktın bacım lakin mahkemeler ne devletin ne halkın mahkemeleri değil malum.




Demek öyle seviyorlarsa herkesin zevki kendine kardeşim.




Üstteki normal insan yorumu alttakini anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :)

https://eksisozluk.com/entry/108262327?fbclid=IwAR12bDP-45UELWJU2rnKwEqkon9Ei0FHVs4paR8Hg240jWLvcgkLDXGAl68

Bizde de atıyorlar bir yemler ama tutturamıyorlar bir türlü.

https://eksisozluk.com/3-haziran-2020-emniyet-genel-mudurlugu-ihalesi--6549262

La bir maske dağıtamayanlara bak sen ya... Bir kaç deneme yapıldı olmadı ama illa bir avuç da olsa keriz bulunur elbet siz denemeye devam edin yine bir bakalım. 

https://eksisozluk.com/libyada-hafter-guclerine-pusu-videosu--6549404

Şöyle şeyleri izleyip keyif alan ruh hastası manyaklarla birlikte yaşıyoruz yetmiyor iktidarda da bu zihniyet oluyor üste :/

https://eksisozluk.com/entry/108269095?fbclid=IwAR32MLSTsEFvV0ckAz7Lc9Ack22C3UdJQENBFggDuU2tk64PMYprGa7bXUM

Bak gerizekalıya ulan pusuya düşen de düşürülen de Allahuekber diyor ateist ne yapsın bu gerizekalılara?

https://eksisozluk.com/yunan-genel-kurmay-baskanindan-turkiyeye-tehdit--6549425

Bizi küçümsüyorlar diyerek kendini kafadan küçülten bir komutanla karşı karşıyayız valla her koltuğa bir gerizekalı oturtmuşlar oynatıyorlar bir kukla tiyatrosu.

https://eksisozluk.com/imamoglunun-taksicinin-ruhsatini-iptal-etmesi--6549673

Normal bir ülkede yaşıyormuşuz hissiyatı uyandıran hareketler.

https://eksisozluk.com/ayasofya-turkiyenin-mulkudur-fethedilmistir--6549873

Yunan da ülkesindeki camilerde ayin yapsın bence öpüşüp barışsınlar :)

https://www.birgun.net/haber/cagla-tugaltay-cinayetinde-yeni-gelisme-savcilik-zaman-asimini-durdurdu-303340

Zamanaşımı süreleri tekrar gözden geçirilmeli zaten. Bu suçları işleyip mahkemeniz görülüp cezanız kesinleştiğinde dahi bu kadar süre adaletten kaçarsanız her şey sıfırlanmış ve yaptığınız yanınıza kar kalmış demek oluyor. Tabi ki savcı yeni delil buldum o oldu şu oldu bu oldu deyip süreyi uzatabilir ki bu dava özelinde yapmış neyse ki. Fakat bu davada katil  belirlenmiş olsa ve cezai ehliyetinin odluğu da tespit edilmiş olsa zaten canavarca hisle yaşı küçüğü öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet alacak hadi sakal bırakıp düzgün giyinip Allah pişmanlık o bu dedi ve muhteşem yargı sistemimiz yemiş gibi yaptı ve indirim aldı o vakit müebbet hapis. Yani süre mantık olarak 25-30 yıl olmalı. Hatta bana kalırsa katilin maksimum ölüm süresi tahminlenip ona göre bir süre olmalı zira aramızda bir katil dolaşıyor ve başka olası kurbanları da gözüne kestirmediği ne malum. Cinayeti bir çocuk mu bir yetişkin mi işlemiş bu zaten bu vaka özelinde adli tıpça tahmin edilebilinir. Yani mesela cinayet yılında 20 yaşında olsa bu şerefsiz ortalama ömrün 77 yıl olduğu ülkemizde daha 57 yıl tehlikeli biri olarak gezecek ortalıkta ve bunun sadece 20 yılı gitmiş. Böyle bir mantık olamaz. Dosya açık kalsa ne olacak sanki durduğu yerde batıyor mu dosya? Performans hesaplayacaksınız diye başkaları da mı ölsün nedir yani amaç?

DAVA ZAMANAŞIMI - TCK 66. Md.

Madde 66 - (1) Kanunda başka türlü yazılmış olan hâller dışında kamu davası;

a) Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektiren suçlarda otuz yıl,

b) Müebbet hapis cezasını gerektiren suçlarda yirmibeş yıl,

c) Yirmi yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasını gerektiren suçlarda yirmi yıl,

d) Beş yıldan fazla ve yirmi yıldan az hapis cezasını gerektiren suçlarda onbeş yıl,

e) Beş yıldan fazla olmamak üzere hapis veya adlî para cezasını gerektiren suçlarda sekiz yıl,

Suçun kanundaki cezasının üst sınırı belli değilse, TCK md. 49’a göre, süreli hapis cezalarında üst sınır en fazla 20 yıl olarak kabul edilir.


Geçmesiyle düşer.

Avrupa'dan sayılmamız bile enteresan bir mucize ha müsabaka sadece Avrupa'da yapılmış yoksa evren şampiyonu olduğumuz kesin :/

https://eksisozluk.com/turkiyenin-rusvette-avrupa-birincisi-secilmesi--6551210

Avrupa'dan sayılmamız bile enteresan bir mucize ha müsabaka sadece Avrupa'da yapılmış yoksa evren şampiyonu olduğumuz kesin :/

https://eksisozluk.com/memurlar-nette-sikayet-konusu-olan-gizemli-bakan--6551162

Anlatılanlar yalandır gerçektir bilemem de bu anlatıda da iş yine cumhurbaşkanımızı haberdar edemiyoruz ah bir bilse olmazdı bu işler böyle denilmiş. Cumhurbaşkanının asıl işi bunlardan haberdar olmak, olamıyorsa zaten bıraksın koltuğu. Bu cumhurbaşkanı bir yana AKP bir yana kafasını da iyi yedirdiler. Hepsi aynı tarafta anacım, her şey farkındalık dahilinde işliyor işlemiyorsa da yine kandırılma varsa da bu sefer dönüp yetkinliği sorgulayacaksın tüh hay alla kesin haberi yok ama oluyor işte demeyeceksin.

https://eksisozluk.com/polislere-elektrosok-kullanabilme-yetkisi-teklifi--6551247

Polisin ve mafyanın partisi MHP asdfgh... ABV sizin.

https://eksisozluk.com/basbakani-bahcesinden-kovan-adam--6551303

Asdgh bunlara da normal ya da insani olan her şey PR. Ben de aynı durumda kalsam az kaçılın oradan tohum ektim derim çünkü bu gayet doğalbir şey olur. Bu ülke de dahil hiçbir yerde kimsenin de buna bir şey diyebileceğini sanmıyorum o kadar da aptal durumuna düşmek istemezler herhalde diyecem ama yeani. 

https://eksisozluk.com/4-haziran-2020-rtukten-adnan-menderes-cezasi--6551411

Menderes'ten kahraman yontma denemeleri vol. bilmem kaç. Dünya alem biliyor alayınızın ne olduğunu be canım sansür yapsan da propaganda kassan da gerçeği değiştirme gücün asla olmayacak. Perinçek'in kanalı da yemiş zılgıtı marş filan yayınlamışlar asdfgh... Nedenini anlayamayanlar olmuş, NATO'ya kim gebe bıraktı Türkiye'yi üstelik bir çok canımızı gereksiz yere kurban ederek sorusunun cevabı aydınlatıcı olacaktır herhal. 

http://www.krttv.com.tr/gundem/viyana-buyukelcisi-ozan-ceyhun-esine-el-opturdu-h36753.html

Ülkücü cinayetinin zanlısıymış aynı zamanda etti mi sana 40?

https://eksisozluk.com/entry/108361073?fbclid=IwAR2gcBr_EJ_ACx2SJz060dpVt0dBtA5zKEFH0spVpR0TVngiaLUCMltjr10

Ya bunlar protesto olsa ortalık karışsa diye ölüyor bitiyor ne protesto engellemesi olacak.

https://eksisozluk.com/6-7-haziran-2020-sokaga-cikma-yasaginin-iptali--6552278

Bu saçmalıkların tek bir sebebi var sadece beceriksizler. Sebep bu kadar basit ve bu kadar aleyhimize :/

https://eksisozluk.com/entry/108377392?fbclid=IwAR10apFi_d4ueGp6t__IzY80G9OyxNOVHLeBlveLG2lM7jMh0hSQUwxnpjY

Ya ne bileyim içime öyle doğdu yönetim biçimi.

https://eksisozluk.com/91-yasindaki-hastanin-kanini-cope-atan-hastane--6552544

İddialar doğru ise ki doğru olmaması için hiçbir neden göremiyorum bu ne çeşit bir manyaklıktır üstelik acilden giriş yapmış?? Sabahtan beri aile hekimliğini telefonla arıyorum da açmıyorlar diye söylenirken bunu gördüm. He yavrum kanatsız melek sağlık personellerimiz var he...

imkanlarından.https://eksisozluk.com/entry/108383993?fbclid=IwAR3LEsvNSKdh9ss537F5aQxTm7Cx6JIBWemAuIwI6WOB2NVa_FEDpQShJ38

Bir de kararname varmış yıl sonuna kadar prim borcu olanlar da faydalanabiliyor devletin sağlık imkanlarından.

https://eksisozluk.com/trabzona-yapilacak-7700-kisilik-kulliye--6552586

İnşaata tapanların bir tapınağı olmasın mı kardeşim? İşte bunlar hep inanç özgürlüğü falan filan...

https://eksisozluk.com/5-haziran-2020-diyk-uyesi-aciklamasi--6552674

https://indyturk.com/node/191066/haber/din-i%C5%9Fleri-y%C3%BCksek-kurulu-%C3%BCyesi-prof-karada%C5%9F-%C3%B6%C4%9Frenciler-kur

Neden Türkçe çevirileri istemediklerinin bir diğer nedeni. Papazlar konuyu hepten çözüp halkın okuma yazma öğrenmesini istemezlerdi mesela :) Merak etme kardeş inandıkları dinin kitabını Türkçe okumayan insan oranı daha uzun süre %90 küsürlerde devam eder böyle. Siz bırakın o meal derslerini filan tabi hemen. Ha bu arada okumayanlara bir kötü haberim var peygamberin evini gereksiz ziyaret etmeyin ederseniz de çok uzun oturmayın darlanıyormuş :)




Asdfgh bir de millet biletlerini iptal edip sonra tekrar geri almaya çalışmış asdfghjk... Bakkal dükkanın olsa bir tanesine bile kasayı emanet etmezsin işte bu ülke de böylelik.




Bu ülke batmasın da hangi ülke batsın :)

https://eksisozluk.com/entry/108416334?fbclid=IwAR0EbwxeN1zTau_BiHam27F6MzyBm5WSr7lSjqu321VWwRAS71LEWYwFAcg

Mandacılık mantıklıymış aslında be ya diye düşünülebilecek günlerden geçiyoruz.




Şimdi diyeceksiniz ki adama sülük gibi yapışmışlar ve fakat haberin detayına gidince kalitesizlik(saçma sapan bir anlatım biçimi alayına gider yapayım itibar zedeleyim diye kaliteden aşırı ödün verme) ve türlü çeşit suç(hakaret, hedef gösterme, suç isnat etme, bir kimsenin özel mülkünün adresini(kişisel bilgilerin korunumu) ve her türlü detayını yasa dışı bir şekilde elde edip yayınlama vs.) barındıran bir haberle karşılaşsanız da görülüyor ki aslında öncesinde belli ki imara açılmamış bir arazide kaçak bir yapısı ve çiftliği varmış. Burası muhtemelen tapuda tarım arazisi olarak filan görünüyordur hata 2B bile olabilir ve imara açık da değildir ve gerçekten de eleştirdiği imar barışından yararlanmış olma olasılığı çok yüksek. Kimse kusura kalmasın ama herkes ekmeğinin peşinde öyle namuslu dürüst gak guk insan arıyorsanız bilin ki ya açlıktan ölmüştür ya da ölmek üzeredir :/ https://www.yeniasir.com.tr/gundem/2020/05/15/fatih-portakal-kacakci-cikti

https://twitter.com/mansuryavas06/status/1269259395768242176

Bu adamın hemen şimdi olmadı en geç yarım saat içinde cumhurbaşkanı olması lazım.




Vampir misin kardeşim ortalık karışsın kan dökülsün diye iştahla bekliyorsun oturduğun yerde. Kodumunun davarları. Üç gün sonra senin kafana da inecek o füzeler az bekle.

https://eksisozluk.com/entry/108507020?fbclid=IwAR3rIiPIkez7ttE09-VHmaBTFaKhK7cozLLITgTHKDPR1QQ_1nrYMEijd3A

NATO planları güzel gidiyor böyle iyi yani diyorsun? ABV sizin beyinsizler sürüsü.

https://eksisozluk.com/8-haziran-2020-secim-yasasinda-degisiklik--6556268

Demokrasiyi gidilecek yere kadar binilen tren olarak gören zihniyet elbette seçimle gitmemek için her türlü yolu deneyecek.

https://eksisozluk.com/suriyelilerin-11-yasindaki-cocugun-gozunu-sokmesi--6557396

Çocuk bir de ona bunu yapanlardan kardeşler diye bahsederek anlatmış :'( Gerçekten insanın yüreği ne kadar burulsa az. Daha şimdiden çoluğumuzun çocuğumuzun gözünü oyuyorlar durun daha yarın PKK'dan bile beter ne terörist örgütlenmelere neler nelere alet edilecekler :/

https://eksisozluk.com/15-temmuz-gazilerinin-eylem-yapmasi--6558553

Ben mi dedim dışarı çıkın diye çıkışabilir de. Dediği görüntülere de montaj der hadi hoppa maşallah...

https://twitter.com/omergunel/status/1270343532973363201?s=20

Kafasını ülkesi için çalıştıran siyasetçi modeli

https://eksisozluk.com/entry/108589726?fbclid=IwAR0tx9G9s052OCHw8fc1YKAEgUYXA22HN8shLV1ZYgyl3Z_Bc4u126Ccmts
Kerizlik seviyemiz arşa çıkmış olmalı ki hiç utanmadan sıkılmadan torpil talebi antetli imzalı evrak yolluyorlar filan. Şey yapın ya TBMM sitesinde online form doldurun elektronik ortamda imzalayın hiç uğraşmayın evraktı çıktıydı ıslak imzaydı boşa zahmet.

https://eksisozluk.com/ziya-selcukun-gokkusagi-desenli-maske-paylasimi--6558601

Napalım ya gökyüzünde gökkuşağı çıkınca füze gibi bişiy de atalım mı mesela? Kafayı boş boş işlerle kırıyorlar resmen...

https://twitter.com/meral_aksener/status/1270415922969350145?s=19

AKP seçmeni bunlara bakmıyor malum. Yani sadaka kültürüne alışmış ve önüne atılan kuru ekmeğe bile şükreden bir seçmen kitlesi Ayasofya muhabbetine ne kadar ilgi duyar acep?

https://eksisozluk.com/arac-muayene-soygunu--6558714

Her gün bu kerizleri nasıl silkelesek diye düşünüp taşınıyorlar. Nasıl bir bolluk içine düştülerse üste doymak da bilmiyorlar.

https://eksisozluk.com/entry/108614137?fbclid=IwAR3ZC9FhHRHaL83F8X8J219zgR-w6cvJLqYvltDDhVnEyd6mecLK-rFbUiE

Çünkü evcilik oynar gibi devlet yönetilen ülke burası her şey olur.

https://eksisozluk.com/bekcilere-silah-ve-zor-kullanma-yetkisi-verilmesi--6559059

Tamam her üç kişiye bir kolluk kuvvetinin düştüğü cağnım ülkemizde suç oranlarında pek bir değişim yok ve evet polis ekipleri gündüzleri yürüyüş yapanları kovalarken gece silahlar patladığında ortada ne bir polis ne bir bekçi oluyor tamam da gece kolluk görevi yapan insanın silah kullanmaması normal bir şey mi ya? Elbet istismar edilecek bu yetki elbet kim bilir ne saçma sapan belki de trajik olayla karşılaşacağız çünkü malum iktidar zihniyeti bu halkın zaten meyilli olduğu ahlaksızlığa manyaklığa içindeki tüm ezikliği dışa vurmasına imkan veren her türlü koşulu sağlıyor. Fakat bekçiye nasıl silah verirsiniz demek de ne bileyim daş mı atsınlar suçlulara?

https://odatv4.com/ilker-basbug-ifadeye-cagrildi-10062015.html

Ee suçlama tam olarak ne? Hakaret ve iftira derken kime neye? Hükümete mi? Habercilik bu mudur yani? Bu beyanlarda tek bir suç unsuru yok bu arada. Ama günümüz Türkiye'sinde suç unsuru olmasına gerek de yok malum. Ha bir bakmışsın savcı hükümetle ilgili bildiklerini anlatsana bir aga der döner soruşturmayı şikayet ettirenlere açar belli de olmaz :)

https://eksisozluk.com/entry/108633920?fbclid=IwAR3I7yEug3shXrxptJy6uLLXmaARrLNeFs63QGLMVqWEw8ztEXusff2Vk0k

Henüz resmi bir teyit yok ama birileri selam ve dua ile neden ben bakan olamıyorum yea diye kafa ütülediyse demek :)

https://eksisozluk.com/tayyip-erdogani-denetleyen-otorite--6559811

Ben denetliyorum efenim sürekli sözlü kınama veriyorum kendisine ama görüyorsunuz durumu :)




Asdfgh tabi ya halk. 5 yılda bir sandığa atılan oy denetleme. Yani bütün devletler gerizekalı boşu boşuna denetim mekanizması kurmuşlar. Koskoca Bilge Kağan bile üstelik yüzlerce yıl önce toya hesap vermiş istediği değişiklikler toy onaylamayınca rafa kalkmış ama göklerden gelen bir emirle demek asdfghjk.... Ya çok cahil dolandırıcılarsınız keşke ölseniz ya gerçekten bir bitin artık.




Profilini biraz inceleyince görüyoruz ki vali olarak değil de padişaha yakınlığı(!) ile bilinen biri olarak kadı ataması yapılmış sanki :)

https://eksisozluk.com/entry/108646264?fbclid=IwAR1V-pYkVR55gl-l57BIMuT5tI30TFSWG6pdSrgYmS8zoiznyvECjk3WUWE

O değil de kendileri biz halka hesap veriyoruz onlar da seçimlerde bizi aklıyor deyip her türlü denetimden yargılamadan ondan bundan kaçarken bu partinin milyonlarca seçmeninin yargılamasını niye tanımıyorlar acaba? Ya evet ya Türkiye'de tek bir halk var o da AKP seçmeni halkı :)

https://eksisozluk.com/entry/108648306?fbclid=IwAR1YLkM3-OqaVZZgBRs6T0dIetZDG8zdkhK8fStIhsE6l4LHOtYd4wuozmQ

Niye suç olsun ki adam kendi kamuya açmış ekranını. Ha bir de ne var bunda diyorlar valla geçen de öğrencileri için kızların fotoğraflarına bakalım diyen rektör vardı burada da sınavı takip ederken öğrencileri de görüntülüyor, bir yandan porno bir yandan öğrencilerin görüntüleri bilemiyorum Altan bu ifşa edilmesin de ne ifşa edilsin? Siz istiyorsunuz ki bütün sapıklıkların üstü örtülsün yok öyle bir dünya. Eğer ki bir virüs hadisesinden yanlışlıkla açılan bir ekrandan ondan bundansa neyse de adam demiyor ki anlamadım açıldı bir şeyler Netflix diyor O_o

https://twitter.com/yunus_ant/status/1270810842926395397

Kimsenin izlemediği konserlere 30milyon harcanmış deniyor. Bu dönem öyle bir anılacak ki herkes e o dönem yaşayan insanlar ne kadar gerizekalı olabilir ki yea bu ne filan diyecek ve o bahsedecekleri kişiler biz oluyoruz :/

https://eksisozluk.com/kemalist-duzeni-yikmak-icin-fetoyle-birlikte-olduk--6560614

https://streamable.com/wv0thb

Sonra bunlar cahil bunlar gerizekalı deyince bık bık. Hayır efendim Allah söyletmiyor kendileri mal :) E o zaman şimdi CHP FETÖ ile de HDP ile de herkeslerle de işbirliği yapar sen ne diyebilirsin ki o zaman demezler mi? :)

https://eksisozluk.com/entry/108676129?fbclid=IwAR3WAhffJMXSQwCAuRJpEkykCX7q8pPv80Fou5U4hzQx6DICsB-mYDvCLWU

Maalesef benim de gözlemlerim bu şekilde. Yani yeni neslin ekseriyetle ön yargılı, dogmacı ya da yobaz olmamaları pek de herhangi bir şeye kafa yormamalarından daha çok tüketim manyağı bireyselci ve maalesef kültürsüz yetişmelerinden :/

https://eksisozluk.com/entry/108687050?fbclid=IwAR2qfxDmx8QrZGnHHUav1A0a4n6-EMqdY7cy51rG39QtB5Gjiz5IQf7oR3E

Asdfgh ben de öyle sandım asdfg... Meğer AKP seçimi hep biz kazanalım tek başımıza kazanalım kimselere gaptırmayalım koltukları planları yapıyormuş :) Bebeğim seçim kurallarıyla da oynasanız, sandıkları binbeşyüz kere baştan da saydırsanız ve hatta gitmemek için iç, dış, yan, üst, orta hatta uzay savaşları bile çıkartsanız gideceksiniz. Boş yere ne kendinizi kasın ne bizi sıkın.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-akp-medya-baskan-yardimcisi-emre-cemil-ayvali-istifa-etti-5868916/

İstifa değilmiştir de o neyseah.

https://www.gazeteduvar.com.tr/yazarlar/2020/06/10/asrin-projesinde-yine-yandasi-ihya-edecek-ihale/

Güzel tezgah haram zıkkım olsun boğazınızda kalsın her bir kuruş.

https://www.amerikaninsesi.com/a/abd-senatosundan-turkiyeyi-de-ilgilendiren-f5-adimi/5458922.html

https://eksisozluk.com/entry/108702946?fbclid=IwAR0lQBKQGykJNogShtYZpNiLqYox22ZyuJCwn_7ZSWK-mGVL3FVj9izmd6A

Para nerede araba nerede para nerede hikayesi...

https://eksisozluk.com/c-b-konserleri-hakkinda-konusmanin-yasaklanmasi--6561631

MÖ kaç yılındayız acaba?

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sevda-noyan-icin-istenen-ceza-belli-oldu-283795h.htm

Az istenmiş neredeyse alt sınıra yakın. TCK 314'e göre siyasi bir amacı olan ve sadece silahlı olan örgütün kurucusu, yöneticisi 10 yıldan 15 yıla  üyesi olan 5 yıldan 10 yıla ceza alır ki bu kısmı kendi itiraf etti sadece yönetici mi değil mi o kısım muğlak ve konuşmalarıyla örgüt propagandası yaptı insanları açıkça hedef gösterip tehdit etti o bu. En az 10 yıl istenmeliydi. Tehlikeli biri olduğunu kendi söylüyor istenen ceza da 5 yılın üstünde tutuklu yargılanmalı. 

https://eksisozluk.com/feci-dayak-yemis-kadinin-saci-gorunmesin-demek--6561854

İşte din tüccarlarının kendi ceplerini düşünerek saçma sapan takıntılara teşvik edip hepten delirttikleri obsesifler işte manyaklık :/

https://eksisozluk.com/12-haziran-2020-twitter-aciklamasi--6561671

Yeşil toplara bi bişiler yapmışlar :)

https://eksisozluk.com/guresciyi-vakifbank-yonetim-kuruluna-atamak--6562588

:)

https://eksisozluk.com/entry/108761400?fbclid=IwAR2WN0RSszuVoN0yWPY7-Mg9FN9P78kYfWxjiUC3RjBaQDIH2wh_K_DydP4

Türkiye'de her zaman saygı ve sevgiyle anılacak bir insan olabilecekken alay konusu olmayı tercih etmek de ne bileyim demek öyle seviyor :/

https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/status/1271567234587074562

Geçen apır sapır konuşup reyizimiz emrederse onu da yassahlarız bunu da yassahlarız diyen RTÜK Başkanı da Halkbank Yönetim Kurulu üyesi olmuş. Bunlar ne zaman bir iş çevirse çaycılarını onu bunu imzaya yetkili yapacak türde insanlar bilemiyorum Altan yine de siz bilirsiniz tabi :/

https://eksisozluk.com/entry/108773118?fbclid=IwAR3MAQ4ooBdfeEU9-mOMMdxVGgkJxcacrKNzqXRE6R0sZlokzdEBNlQTpYA

Tabi canım ne gerek var sinyalizasyona onlar hep gavur icadı :(

https://eksisozluk.com/entry/108784219?fbclid=IwAR2pJrm-t6xykgR__l3DtaAROT9soI50Hwp8sE8yjiDbWcHD1tRxWJZaC-M

Maalesef hayvanseverlik kılıfı ile saykoluklarını ortaya döken saçan çok insana rastlar olduk. Unutulmaması gerekir ki her türlü radikallik, dogmacılık, yobazlık, takıntılı davranış vs. psikolojik sorun göstergesidir mental işleyişte yetersizlik ya da yanlış işleyen fonksiyonellik söz konusudur :/ Bir de özellikle tuzak hazırlamış gibi kurmuş düzeneği kendini de haklı sanarak ya da öyle olduğunu iddia ederek çekim yapıyor üste hakaretler onlar bunlar ve yaptığı şey ne haklı ne yasal eğer içeriğin niteliğini bilseydim izlemezdim. Evet bazı insanlarda da hayvan düşmanlığında sınır tanımama gözlemliyoruz onlar da başka türlü saykolukları hayvanlar üzerinden dışa vuruyorlar hatta maalesef sapıklıklarını da ve fakat bu vakada suçlu diye gösterilmeye çalışılan kişi kesinlikle haklı :/ Herkesin aşırılıklarının farkında olduğu ve onları törpülemek için özdenetimini ele aldığı yarınlar ümidiyle :/

https://eksisozluk.com/otel-ve-otopark-yapacagiz-ayder-daha-yesil-olacak--6563614

https://t24.com.tr/amp/haber/cevre-ve-sehircilik-bakani-murat-kurum-ayder-yaylasi-na-otel-ve-1700-araclik-kapali-otopark-insa-edecegiz,884073

Bu tipleri çekiyoruz ve niye belli değil.

https://eksisozluk.com/entry/108777849?fbclid=IwAR2gi6P6yjBhmMAjzljS54KRWfA32C0N8tH_0btpHDwjo8PJphtT0QZ00_Q

Daha Anayasa'mız nasıldı orada tanımlanan partisiz tarafsız cumhurbaşkanı bir neydi bilmeyen asla da haberi olmayacak gerizekalı cahillerin diline "Ahmet Necdet Sezer iyi bir siyasetçi değildi" lafını pelesenk ettirmişler. İlgili makam bir siyaset makamı değildi ve Ahmet Necdet Sezer de siyasetçi değildi. Nasılsa onurlu bir insan ve asla bir paçavra gibi hareket etmeye lüzum görmez diye siyasilerin günah keçisi olarak seçtiği ve beceriksizliklerini yüklemeye çalıştığı bir devlet adamıydı. Ecevit dahil herkesin oy için FETÖ'yü yaladığı dönemde yetkisi dahilinde olan bazı mevkilere FETÖ'cü atamalarının yapılmasının önünü kestiği için FETÖ'nin de özel olarak nefret ettiği biriydi. Siyasal dinci yani din tüccarı dolandırıcıların zaten doğal düşmanıydı zira bu devletin kuruluş ilkelerine sadık asla satın alınamayacak bir hukuk insanı böyle dolandırıcıların en gıcık olduğu insan tipidir. O kadar aşağılık tipler ki bu başlıkta eşiyle eşi İnönü'nün akrabası diye evlendiğini ve eşini övdüğünü bile iddia edecek kadar alçalmışlar. Dağlı, cahil, aşağılık, beyinsiz, karaktersiz bebişlerim, entelektüel olarak gelişkin ve ahlaklı insanlar evliliğe bir çiftleşme gözüyle bakmazlar o yüzden sizlerin eş seçimi yok efendim aileden mal çıkmasın ya da aileler uygun olmuş damızlık olarak sizi çiftleştirmiş vs. gibi akıl dışı ve hayvani şekillerde ya da buna benzer saçmalıklar nedeniyle olmaz. Eşini dövüyordu iddiası ise, herhalde siz dayak yiyip gıkını bile çıkarmayan analarınızla karıştırıyorsunuz eski ve son cumhurbaşkanımızın münevver eşini. Öyle aşağı öyle rezil öyle leş tiplersiniz ki içimde zerre merhamet uyanmaz size karşı, dua edin de hesap günü geldiğinde hesap vereceğiniz tipler benim gibi tipler olmasın zira işiniz çok ama zor olur.

https://eksisozluk.com/is-bankasi-yonetim-kuruluna-atanabilecek-isimler--6563875

:)

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/turkiye-ermenileri-patrigi-masalyandan-ayasofya-onerisi-5872992/

Bir binaya ne çok anlam yüklüyorsunuz yahu. Dinleriniz acaba tapınaklara mı tapın diyor yoksa tanrıya mı? Nerede ibadet yaptığınızın çok önemi var mı diyor yoksa tanrı her yerdedir yeter ki onu unutma, onun canını sıkma, ona nankörlük yapma çok lazım olduğunda onu ara, onunla iletiş meşgulse mesaj bırak mı ne bileyim. Ben de girdim o binadan içeri ne huşu ne gizem ne bişi var la. Elbette çok eski bir yapı yani dönemine göre inanılmaz bir yapı belki de ve fakat övmelere de doyamıyorlar ama pek dikkat çekici bir özelliğine de rastlamadım açıkçası, içinde kuşlar uçuşuyordu çoğunlukla onları izledim çıktım bitti gitti. Şahsi fikrim müze olması daha olumlu ama ne yaparsanız yapın bir bina yüzünden savaş çıkartmayın da çünkü işinize geldi mi nerede cahil manyak varsa gaza getirip saçma sapan vicdansız ve insafsız işler çevirebiliyorsunuz. Sizi de sevmiyorum dedelerinizi de sevmiyorum. Alayınızda çok büyük sorunlar var :/

https://eksisozluk.com/entry/108820599?fbclid=IwAR2aPEe8yRtEaHwk5ENU4spmqKSysnL-CFzFwoWnPCVE5LRzSp6IXCsacq4

En fena cehalet çok bildiğini sanmakla başlıyor maalesef. Ne güzel ezberletmişler size yine saçma sapan şeyleri çünkü beyinsizsiniz ve bunu yapmaları çok kolay :/ Atatürk Türkçüdür bunu anlamak için de Avrupa'ya değil Atatürk'e ve yaptıklarına bakılır. Biz ne devlet kurmayı ne milliyetçi olmayı ondan bundan öğrenmiş bir millet değiliz hatta devlet nasıl olmalı ordu nasıl olmalı ve milliyetçilik bir nedir dünyaya öğreten milletiz.

https://eksisozluk.com/osmangazi-koprusundeki-ikinci-garanti-skandali--6563314

Yalan ve talan cumhuriyeti olduk maalesef.

https://eksisozluk.com/entry/108767122

Onların cepleri için nice insan ölüyor lakin kalan sağlar hallerinden memnun belli ki işte tam da bu yüzden bu gidişle daha çok insan ölecek.

https://www.haberturk.com/adalar-da-yillardir-tartisilan-o-devir-bitti-yeni-donem-cuma-gunu-basliyor-2711884

Nihayet. Tiplerini beğenmeyenler olmuş illa alayı aktrol olacak değil tabi zevk meselesi lakin elektrikli araçlar ekseri bu şekil oluyor bunların motorları güçlü değil haliyle ona göre dizayn yapıyorlar napsın Adalar Belediyesi kendi aracını kendi mi üretsin?

https://eksisozluk.com/entry/108831082?fbclid=IwAR1yszOiicb5Oi7a0uFVmZr1kParea0zaqlatsR5i9hVShJfS6_jyWnQ0sQ

Yaw gözüm sen ne desen boş göklerden gelen bir karar var. 2 milyon çocuk sınava girsin bitsin gitsin ki aileleri tatile gitsin. ETS Tur'un sahibi bakanımız taş mı yesin?

https://eksisozluk.com/uzungole-yapilacak-olan-ucube-heykel--6565131

Bu gerçekse bunların beynindeki sıkıntı çok büyük :/

https://twitter.com/Alidogalli/status/1272213336487313412

Bunlarda insaniyet namına en ufak bir kırıntı dahi olmadığı için haliyle vahim bir olay karşısında tepkileri saçma sapan oluyor :/

https://eksisozluk.com/musleranin-ayaginin-kirilmasina-sevinen-doktor--6565119

Şimdi canım her meslekte var böyleleri diyenler olacaktır lakin bazı mesleklerde olamaz güzel kardeşim. Oldurulmamalı. Diyelim biri üzerinde GS forması ile bunun eline düştü napar acaba bu fanatizm illetinden muzdarip sayko? Ve daha başka hangi konularda ne gibi takıntı ve nefret geliştirmiş acaba?

https://eksisozluk.com/entry/108869049?fbclid=IwAR1mlXCkCyF-l2-mlcyldEDETfBEvsJYlvqAw6lG-O69S37dgmoCVpos54w

Tipe bak sana ne elalemin ülkesindeki darbeden acaba? He dış mihraklar sizden ala devlete millete zarar verecek mihrak mı var acaba? NATO'nun maşası olacaksınız diye öldürtün insanlarımızı harcayın paraları. He mavi vatan he alacan doğalgazı. Teallam ya. Kandırılmalara kandırmalara doyamadılar.

https://eksisozluk.com/entry/108887680?fbclid=IwAR3Pr48sfQd8kvCrMF1GEIcVkVEinBo3nFQTF5xl6a6ykoC70_YUePI-yng

Ülkeyi bu saçma sapan kafanın yönetiyor olması trajedisi :/

https://eksisozluk.com/entry/108887526?fbclid=IwAR38OmX_39_hlBgvKsTcvOrtPWH_RQx9Wh5oE5TB2M8kZBl_YRyZvKuFTkI

Kadının röportajını izledim izlemeden konuşuyorsun yalaka hödükçüm avukatı dava görülürken dosyaya da gizlilik kararı da aldırılmışken konuşma bu suç olur demiş. Dava bitmiş 6 ay sonra niye konuşuyor diyor? Kadın meme kanseri olmuş müsaade ederseniz tedavi almış bu sürede. Avukat da tam paranoyak evet var böyle şeyler de Türkiye'de kim sallıyor acaba yargı çoktan ayağa düşmüş. Darp raporu almamış diyorlar kadın özellikle iz bırakmayacak şekilde beni sarstı yumruk attı ama geri çekildim çok morarmadı hafif çizildi ispat edecek durumda değildim zaten şahit yok diyor. Ağzın burnun dağılmadan darp raporu almaya çalış bakalım. Üstelik kadın denekleri ile iletişim kurmaya çalışmış kapılar duvar olmuş. O kadın dernekleri de öyle ilgi manyağı dolu yalan dolan yerler ki neyse. Velhasıl kadının kendini ifade ediş biçimi olsun sürekli tutarlı şeyler söylemesi olsun e bu herifteki oldum olası bana tiksinç gelen ve neredeyse ben şerefsizim diye bağıran haller olsun kadına gayet hak verdim. Bu arada kadın para avcısı bir tipe de benzemiyor yaşı da zaten 40 olmuş ailesinin durumu iyi bir öğretmen. Bir noktadan sonra elbette bu maddiyatçı tipleri parayla da vurmak icap edebilir ama istediği nafaka ve tazminatın yüksek tutarlar olması avukatının önerisiyimiş zaten alamazsın ama haklılık iddianı güçlendirir demiş. Evet avukat epey bir mal. Karşı tarafın avukatı kim? Maddiyata epey düşkün olduğu bilinen ve kadınlardan yana hiçbir pozitif açıklaması olmayan üste süresiz nafaka olmaz gibi şeyler söyleyen Kezban Hatemi. Oeh. Bu Hatemi'ler de tuhaf tipler zaten sülalecek. Ben suçlamalar konusunda ikna oldum keşke iyicene bir soyup soğana çevirseymiş çünkü bunlar ancak maddiyatlarını kaybettiğinde canları sıkılan tipler, manevi olarak hissizler ve manevi olarak olan biten ama hiç olmaması gereken hiçbir şeyi umursamıyorlar.

https://eksisozluk.com/evlenme-bosanma-isleminin-e-devletten-yapilmasi--6566275

Evet evlilik teklifini reddeden kadınları da kaçırarak tehdit edip evliliği kabul et/boşanmayı kabul et butonuna bastırsınlar ondan sonra. Ondan sonra kadın ispatlayamasın bunu istemediği adamla yasal sözleşme imzalasın veya nafakasız osuz busuz boşansın. Nikah işlemlerini yapan memurların ve nikah memurlarının en önemli görevi evlilik akdinin baskı ile imzalanmayacak olduğu kanaatini edinmek. O yüzden imamlara filan böyle bir görev verilmemeli dağ başındaki imamı da bir şekilde etki altına alıp işlem yaptırabilirler çünkü burası Orta Doğu. Boşanmanın mahkemede olması da evlilik sözleşmesinin yasal bir sözleşme olması. Evet çoğunluk farkında değil ama sözleşme imzalıyorlar olay bu. Şimdi burada zaten zırvalamış bu arkadaş belki de troll ama şu bir gerçek insanlar bir takım kuralların ya da yasaların ya da teamüllerin neden yürürlükte olduğu üzerine bir dakika bile kafa yormayıp harika bir fikrim var diyebiliyorlar ya da mevcut urgulamayı yerden yere vurabiliyorlar. İşte bunlar heb aptallık heb cehalet :/

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1272618088937250816

Türkiye'de Sağlık Bakanı olmak da kebap iş ha!

https://mobile.twitter.com/N_Trastamara/status/1272614207805063168

Küreselleşme nasıl gidiyor Fransa? Tekbir getiren elleri makineli tüfekli kırolar onlar bunlar. Bizim şu anki politikamız da bu dangalak sözde Allahçılardan yana asdfghjk...

https://eksisozluk.com/15-temmuz-gazilerinin-akp-onunde-eylem-yapmasi--6566386

https://twitter.com/made_in_turki/status/1272645480636469249?s=21

Biz değil sizi oraya getirenler indirecek tahtlarınızdan biz sadece izleyeceğiz :)

https://eksisozluk.com/turkiyenin-yunanistan-ve-ermenistani-isgal-plani--6566886

Böyle planlar her devletin kıyısında köşesinde durur belki lazım olur diye. Nereden biliyorsun yarın bir dünya savaşı çıkmayacağını ve en iyi savunma saldırıdır planının benimsenmeyeceğini. Neticede her daim sömürmek için işgal etmezsin bir ülkeyi, pazarlık yapmak için de yapılır böyle şeyler şunu bunu kabul et yoksa çıkmam denir karşıdaki devletlere o bu. Ben şahsen Balkanların Türk yoğun kesimlerini geri almamızda bir sıkıntı da görmüyorum netekim bizim ailemizin toprakları gitti hep olay şahsi yani :/ Ermenistan da Azerbaycan'da Rus desteği ile çaldığı toprakları geri versin çünkü tek amaçları Azerbaycan'la sınır komşusu olmamamızı sağlamaktı. Ve fakat planlarını kaptıran devletlerden bir nane olmaz o da bir gerçek :/Böyle planlar her devletin kıyısında köşesinde durur belki lazım olur diye. Nereden biliyorsun yarın bir dünya savaşı çıkmayacağını ve en iyi savunma saldırıdır planını benimsenmeyeceğini. Neticede her daim sömürmek için işgal etmezsin bir ülkeyi, pazarlık yapmak için de yapılır böyle şeyler şunu bunu kabul et yoksa çıkmam denir karşıdaki devletlere o bu. Ben şahsen Balkanların Türk yoğun kesimlerini geri almamızda bir sıkıntı da görmüyorum netekim bizim ailemizin toprakları gitti hep olay şahsi yani :/ Ermenistan da Azerbaycan'da Rus desteği ile çaldığı toprakları geri versin çünkü tek amaçları Azerbaycan'la sınır komşusu olmamamızı sağlamaktı. Ve fakat planlarını kaptıran devletlerden bir nane olmaz o da bir gerçek :/

https://eksisozluk.com/avcilarda-200-nijeryalinin-sokakta-kavga-etmesi--6566945

Bir başına yabancı bir ülkede takılırlarsa kuzu olurlar ama ne zaman ki sürüsü gelir postu serer bir bakmışsın özü neyse çıkmış ortaya :/

https://eksisozluk.com/entry/108980246?fbclid=IwAR260hYTGR4l304igG_Mty4Xqf1UDKwzZ9ikWnGrG5F-4K1UZBqgEivjW8M

Ülkede herkes komplo teorisyeni herkes paranoyak oldu tabi böyle bir ülkede gayet doğal. Bütün yargı Erdoğan'ın elinde filan değil hala pek çok hakim savcı sadece ve sadece işini yapıyor bilhassa İdari Yargı'da bunun pek çok örneğini görüyoruz ve fakat tabi yerlerine yenilerinin gelmesinin engellenmesi yüzünden zamanla onlar da elemine olacak :/

https://eksisozluk.com/entry/108911873?fbclid=IwAR2JSO7KBNKz60ge-YEpEK2kPEPbLJQgIT0vT0X_6wCd1cLKNbXCx-KuFlo

Çin'le ilgili en sevdiğim şey Dingilizlerden en az benim kadar nefret etmeleri <3 3="" 5="" 7="" al="" as="" de="" gitsin.="" hayvan="" herif="" il="" kg="" m="" metamfetamin="" n="" o_o="" p="" sokmaya="">



Bir başkasının başına gelen trajediye üzülürken aynısının kendi başına gelmesi. Belki de biliyordu potansiyel bir kurban olduğunu. Anne babası boşanınca babasıyla görüşmedi diye babası tarafından katledilmiş gencecik bir can. Ruh hastası canilerle dolu bir ülke. İşte hayatımız :/




AKP Türkiye'sinde böyle şeyler gayet olağan hatta böyle şeyler yapmayanlar aptal, enayi ve terörist malum :/




Bu da iktidara yanlamanın getirileri konulu panel gibi vaka.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ali-kidik-bombardimana-devam-ediyor-turk-hava-yollarina-ogul-kontenjanindan-bir-mudu-284665h.htm

Kapağı attıkları yere 7 sülalelerini yerleştirmeden rahat edemiyorlar.

https://eksisozluk.com/suriyeliler-kagit-toplamama-izin-vermiyor--6568217

Bu iktidar tarih olduğunda bunları hemen dehleyelim desek ortalığı yakıp yıkmaya başlamazlarsa nolam :/

https://eksisozluk.com/hamzadan-sikayeti-olan-vatan-sevgisini-sorgulasin--6569206

Menfaat için zihinsel engelli taklidi yapmak da bu aralar pek moda :/

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1273505192445706241?s=21

La sen güya İçişleri Bakanı'sın. Varsa bir iftira bir itibar saldırısı ilgili kişiler hukuki yoldan ararlar haklarını zira bu tip şeylerin takibi kamu davası değildir şikayete bağlıdır. Sana ne? Sen niye makamını hedef göstermek için kullanıyorsun? Sen niye ülkede bu kadar hukuksuzluk bu kadar rezillik varken susup susup gidip kankaların için yaygara koparıyorsun? Devlet değil Hisseli Harikalar Kumpanyası :/ 

https://eksisozluk.com/18-haziran-2020-nagehan-alci-yks-tarihi-aciklamasi--6569335
Kiralık kalem ve ısmarlama yazı birer nedir. Reklam metni yazarı olsana gazetecilik senin neyine? Ha ama reklam olunca insanlar yalanlara uyanıyor di mi her şey gerçekmiş gibi yazıp manipülasyon zor oluyor :/ https://eksisozluk.com/18-haziran-2020-nagehan-alci-yks-tarihi-aciklamasi--6569335

https://eksisozluk.com/pkk-bir-sonuctur--6569281

PKK'nın kafasına sürekli balyoz yemesi de bir sonuçtur.

https://eksisozluk.com/zorunlu-bir-sinav-degil-isteyen-giriyor--6569755

Kibirlisiniz onu anladık da aynaya baktığınızda bu neyin kibiri la demiyor musunuz hiç? 

https://eksisozluk.com/diyanetin-200-kisiye-100-bin-liralik-yemegi--6569900

Her seferinde boğazlarında kalsın diyoruz kimse talebimizi dikkate almıyor :(

https://eksisozluk.com/entry/109061401?fbclid=IwAR2L8l4zdKRD6xCLrSGeI1ZoIEbKc_AViocLRIQEBgIVrOKuIf2b6O3njYk

:) Böyle giderse gelir valla.

https://eksisozluk.com/entry/109039891?fbclid=IwAR2lliP3-QGzC5qOraCE62jMzcHN10mh_us_n40uaW6YlQVlCIPY6NjNQRE

Dalga mı geçiyorsunuz keriz mi silkeliyorsunuz acaba? Ali Babacan'ı nerden yalayaklarını öyle şaşırdılar ki çocuklarının eğitimine önem vermiş bahanesiyle yalıyor. La verir tabi kim bilir neye yerleştirecek önem vermeyen AKP'li mi kaldı? 

Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına çıkan siyasilerle röportajlarını da izledim bir bir, yorumlarda vay efendim biz sizi böyle bilmiyorduk ne naifmişsiniz ne sempatikmişsiniz. Gerizekalı bunlar ya. Siyasetçinin işi yalan söylemek ve rol yapmak ve hiçbir namuslu insan da siyasette yükselip de önemli görev alamaz evet  çok namus çok dürüst hak yemei dediğiniz Ecevit de çakalın önde gidenidir. Öyle şeyler yaptı ki keşke hortumlasaydı da o işlere hiç bulaşmasaydı. Herif gözümüzün önünde Ahmet Necdet Sezer'i kendi başarısızlığını örtmek için halkın önüne attı kurbanlık koyun gibi hala ne kadar da şairdi bilmem ne. Başlarım onun şairliğine bana şairliği mi lazımdı o pozisyondayken o? Hani 13 yaşında çocuk bilmeyebilir ama her reşit insanın bunu çoktan fark etmiş olması lazım. 


Canan Kaftancıoğlu bile popçu gibi arabeskçi gibi çok fakir aileden geldim filan diyor. La sen Adli Tıp uzmanısın nereden gelebilir bu zenginlik? Kocan zenginse onu söyle sanki kendi tırnağıyla kazıyıp gelmiş. MHP'li uluyan şahsa hele ne sempatler ne hörmetler. Uluması beni ilgilendirmiyor ister opera söylesin ister ulusun ama bir bak ya? Efenim 14 yaşında hapse girmiş de işkence görmüş de acındırık olmuş herkes. Ne nane yedi haberin var mı? Yok. Evet söz gelimi birini bıçaklayan 14 yaşındaki çocuk da hapse girebilir. Sadece bu halk değil dünyadaki bütün insanlar dolandırılıyor ama biraz da seviyorlar bu dolandırılma işini olsa gerek ki bu hevesin bu gönüllülüğün başka bir açıklaması olamaz.

https://eksisozluk.com/19-haziran-2020-adalardaki-araclara-ret-karari--6570627

Leşlikte sınır tanımamak demek bağımlısı oldular leş insan olmanın.

https://eksisozluk.com/entry/109068652?fbclid=IwAR3mXrKlkxYPzqdgGN1tm4otRNlKwG9I7fnIgfWqvGHjbO9NxddQ-ZtYdmI

Fahrettin Sabiti: Vaka sayıları uzayda ışık hızı ile ilerlerken bir kara deliğin içine çekilmesi hadisesinde kara deliğin ne kadar sayıyı içine çekeceğini belirleyen sabittir. Bunu herkes bilir :)

https://eksisozluk.com/mahir-cayani-ypg-uyesi-sanan-savci--6570796

Zihinsel engel memuriyete engel değil mi la?

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202006191042283186-terk-etmek-istedigi-esi-tarafindan-vurulan-kadin-kaniyla-yere-not-birakti-beni-ragip-vurdu/

Normal bir dünyada öyle oldu böyle oldu dinlenmez bye bye Ragıp denilip Ragıp'ın kafasına sıkılırdı ama olaylar çok saçmalayınca tabi normal de hayal oldu :/

https://eksisozluk.com/ataturk-gibi-erdogan-da-yillar-sonra-konusulacak--6571100

Evet üniversitelerde okutulacak ama tabi ki sandığın gibi değil kelim, siyaset sosyolojisi dersinde bir halkın nasıl da saçmalayabileceği hakkında :/

https://eksisozluk.com/bekcilere-bekar-kadinlari-gozetleme-yetkisi--6571036

Beni de fuhuş yapmıyor ama evden çıkmıyor asosyal psikopat olabilir diye fişlerler artık, bir o fişleme eksikti :p Evet bütün bekar kadınlar olarak hepimiz potansiyel fahişeyiz zaten kodumunun Orta Doğu maymunları.

https://eksisozluk.com/entry/109096400?fbclid=IwAR1jU9IcXLXlob3dh-by4jFF0_m4y72hLXn3YqHoBuHTSM5SWY2mV4KiGhg

Asıl bunları sen hiç tanımamışsın sensin enayi. Durduk yere böyle bir iddia ortaya atılmaz belli ki bir duyum alınmış ne diyecek bilmem kim dedi diye ispiyon mu yapacak? Bunlar yuvarlak bir ferman çıkartırlar içini doldurmayı da talimatlarla yaparlar. Üç gün sonra bilhassa bu zırtopozlara yüz vermeyen kadınların evlerini basmaya başladıklarında anlarsınız.

https://eksisozluk.com/entry/109098280?fbclid=IwAR29ers6xVyVLZ0WdEMceSlb0boNPt0sgQcZxmVwxokE9Ozep9RTC9mlUpQ

Ya hala anlamıyorlar nasıl ki rüşvetin belgesi olmaz böyle işlerin de belgesi olmaz. Olay bir aloya bakar. İlgili sağlık kuruluşundaki yönetici zaten bir numaralı yalaka olduğu için o pozisyondadır ve olaylar gelişir. Emri verenleri tanıyoruz da zaten devlet memuru olan doktorlar neyin peşinde acaba? Senin en fazla canını sıkarlar işinden olacak bir durum yok hadi belki sürgün en kötüsü peki bu insan sağlığından daha mı önemli? Kota mı koydular testlere, yaptıramıyor musun? Hepiniz çıkın söyleyin biz talep ediyoruz bunlar test yapmıyor deyin ki bu doktor da tek başına kalmasın. İnsan sağlığından daha çok paraya kıymet veriyorduysanız müteahhit olacaktınız güzel kardeşim doktor değil.

https://eksisozluk.com/entry/109118917?fbclid=IwAR3Mer8dRcnA2ixwiYzc1bznkMUW0Ofyti1QYj9juX6a8VOKE8XzJBkgSn0

Yahu peki sigara içenlerin suçu ne? Hem satılmasına izin ver hem topla vergi adı altında fahiş haraçları hem de taciz et üstelik ne için? Hiçnir işe yaramayan bir saçmalık için. Çoluk çocuğun da gözüne sokuyorlar, diyenler olmuş efenim çocuklar da başlamaz işte. Asdfg kodumunun köylüleri çocuklara sigaraya başlarsanız iğneci gelir iğne yapar da diyelim mi? Çünkü her türlü gerizekalılık her türlü aptalca ve zarar verici kandırma denemesi size çok mantıklı geliyor. Ve bu dangalaklar üreyip nesiller boyu aktarıyor bu mallıklarını ondan sonra insanlıktan niye bir nane olmuyor. Olma ihtimali vardı da mı olmadı acaba?

https://eksisozluk.com/entry/109114460?fbclid=IwAR1_czr7u_n870dxEZl0N_vjOtYN5aicsZV-t1fOLVeZ7oNqrrncBXB_k24

He yavrum onun beyni ideoloji ile yıkanmış ama senin beynin dinle yıkanmamış :) Böyle yavşak böyle yılışık böyle cehaletin övülüp yüceltildiği bir devirde elbette ben kimim de böyle bir çınara laf edebileyim deme otokontrolünü asla elde edemeyecekler :/

https://eksisozluk.com/fatmanur-altunun-akla-ziyan-tweeti--6571346

Ne hale düştü ki? Birincisi kendilerinde vicdan ve utanma duygusu olmadığı için o bakımdan bir hale düşmüyorlar ikincisi halk da öyle olduğu için itibarları zerre zedelenmiyor ve makamlarından ve servetlerinden de bir gıdım eksilme olmuyor. Ne hale düşmüş bu şimdi sen onu de hele bi bana?

https://eksisozluk.com/entry/109121958?fbclid=IwAR1_WYi1u28_FX9tUPzf1j4OJu_srAmPBEh7NQjVq-WwIzkNbOije3ydi_w

Bu hırtlar böyle analizleri anlamaz anacım bunlar hebele hübele dağdan inip bağdakini kovmaya çalışan yağmacı çekirge sürüleri ve dinle, dangalakça gelenekleri devam ettirmekle kendilerine üstünlük payesi almaya çalışıyorlar. Neden? Çünkü bir şeyler uydurmadıkları sürece paçavra oldukları zaten ortada. Hangi özelliği ile ön plana çıksın? Zekasıyla mı? Yeteneğiyle mi? Liyakatıyla mı? Erdemli davranışlarıyla mı? Hiçbiri yok ki bunlarda. Yalandan namazdı Allahtı Yallahtı, dağ başında kalakalıp köyden dışarı adım atmadıkları için bin yıl öncesinde yaşanılan köylerini kast ederek bizim köyde şöyle yapılıyordu bak ben de aynısını yapmaya devam ediyorumdu o bu. Yani bir şekilde ya dolandıracak ya gücü eline alıp aptallıklarını dayatacak ve bu saçmalıkları meşru göstermeye çalışırken dayandıkları bahane de ilkellik, yobazlık, aptallık, cehalet :/ Bunların at koşturabildikleri ortamda da hiçbir şey yeşermez. Kuruttular çöle çevirdiler ülkeyi zaten.

https://eksisozluk.com/entry/109122580?fbclid=IwAR3NrRp2PtfHOuwZj1oRDvhJINiiTTyAmaCK-F1BVIqHttw675HaaPrPZ5k

Gerçekten burada da bahsedildiği gibi şu dangalak liboş propagandalarını daha hala yiyorsanız ben ne diyeyim size. Yetmez ama evet yetmediyse demek :/




Kundaktaki bebeğe bile hallenebilecek ve onu bile göt korkusuyla katledebilecek bu vahşilere medeniyetle yaklaşacakmışız? Neden? Kendimizi nasıl hissedeceğiz böyle olunca? Asil filan mı? Ben gerizekalıdan başka bir şeymişim gibi hissetmezdim şahsen. Neyse ki hiç medeni bir insan değilim.

https://eksisozluk.com/entry/109132920?fbclid=IwAR18MYZGCwyi8Vny8Xwq3PkkmNICIxI44dVMNVG7TZx4vifgzdFeZKe-X0c

Bu dangalakları en kısa sürede vatanlarına yollamak lazım.

https://eksisozluk.com/entry/109132116?fbclid=IwAR2Jj9cR2i_MtkwxxZpcznEoDX2x_kU66ZpAZ2T7rUSHXtFN1qw6lxK7Kts

Bizi bu tuzağa çeken NATO zaten :/

https://eksisozluk.com/entry/109130784?fbclid=IwAR3OM-g3S36B1a47kWH4WiIgj1MOxc3I-jEs6nKvF8YJ9gXLrm931OVoFOY

Buyrunuz işte bu dangalakları böyle kandırıyorlar. Hadi koçum arkanda ben varım yaparsın diyorlar bunlar da atlıyor lapin gibi. Kendilerini avcı sanırken yem olduklarını anlayamıyorlar bile :/ Siz kim avlanmak nere acaba.

https://www.a3haber.com/2020/06/20/akpli-belediyenin-babalar-gunu-afisleri-kadinlarin-tepkisini-cekti/

Kadının aşağlanmasını içselleştirmiş bir ayısın da ondan sorunu göremiyorsun. Bu afişler için dile getirilen sorun liboş duyarı filan değil sorun siz ve sizin gibi hanzo sürülerinin hanzoluklarını marifet sanması.




Göklerden gelen bir kararla seçilmiş ulvi bit varlık olduğumdan maske takma gereği duymuyorum mesajı vermeye çalışırken verdiği tek mesaj koyunlarına kötü örnek olmak. Kul kurarmış kader gülermiş :)

https://eksisozluk.com/entry/109170670?fbclid=IwAR05940RUVkiVXPSQdZ_WRl0ZZ2eVFxqneF05JwJieAuqVUdIuMrC8Eh-8M

Bu ılıklardaki beyin noksanlığını anlamak da namümkün. 3 şerefsiz sen tekken sana saldırdığında sen dayağını ye otur aşağıya senin gibilerden de al övgünü elalemden sana ne acaba?

https://eksisozluk.com/ak-partili-olmayanlarin-tamami-vatan-hainidir--6573574

E AKP yıllardır bunun propagandasını yapmıyor mu? Bununla beynini yıkamıyor mu dangalak koyunlarının?

https://twitter.com/jxlhs/status/1274455704875806720

Dangalağın anlattıklarına bakınca sanıyor ki onun istediği hisseyi çıkartacağız lakin görülen o ki o vakit yapılanlar az bile imiş ki bugün maymunların elinde oyuncak olmuşuz. Şeytan diyor git bozkıra gez oba oba adam topla gel bu dangalakları kovala cehennemin en bilinmedik köşelerine kadar ama işte hep diyorum ya bitti gitti o güzel çağlar :/

https://eksisozluk.com/emine-erdoganin-cantasini-konusmaya-yasak--6574239

Yetmez! Böyle lakırdılar edenler tiz Kıbrıs'a sürgün edile a pardon ya tahtından olmamak için peşkeş çektiydi onu 2. Abdülhamit tüh :/ İşte böyle devletin değil şahsımların çıkarları gözetildiğinde olur böyle ufak tefek şeyler.

https://eksisozluk.com/entry/109197371?fbclid=IwAR38hSNjvA9dzKxvNrySLjX-GMJqIRIZWfOO9L0nFXx_IpmBKwghT-AqVNc

Doğru söylüyorsun zaten problem sizin gibi an emici çakallar değil sizlerden hala mal alan kerizlerde amma lakin kimisi de bu fiyatlar daha da inemez daha da artmadan birikimimi değerlendireyim artık paniğine kapılıyor çünkü biliyor ki sizin gibi çakallar asla insafa gelmez o yüzden yasal düzenlemeler şart başlarım liberallere başlarım serbest piyasaya. Serbewst piyasada rekabetle kalitenin artacağı fiyatların düşeceği varsayılır ve her türlü tröstleşme yasaklanır yani kimse kendi arasında anlaşarak piyasadaki fiyat seviyesine karar veremez ama bir bakıyoruz piyasadaki fiyatlara seviyeler hep aynı yalandan üç kuruş beş kuruş farklar var indirim dönemleri bile belli bir takvimi takip ediyor birbirlerine centilmenlik yapıyorlar bilmem ne. E bu durumda nerede o kalite artar fiyat düşer geyiği? Konut piyasası canlansın diye aiz düşürülüyor bundan yine satıcı faydalanıyor faiz indiriminden gelecek avantajın üstüne de çökemeye kasıyor. Hukuk her daim adil olamaz ama adil olması için gereken yapılır. Patates deposu basanlar da bu gibi durumlar için gerekli düzenlemeleri yapabilecek konumdadır ama tabi onların dertleri faiz indirimi ile müteahhite kıyak yapmaksa onu bilemeyiz lakin halihazırda aşağıdaki gibi bir yasa var zaten. Bunda girişteki sınırlandırmayı kaldıracaksın her türlü eknomik faaliyete konu mal ve hizmet alım satımında diyeceksin bak bir daha yapıyorlar mı vampirlik. Cezayı da öyl 50-500bin arası idari para cezası yapmayacaksın amaçlanan fahiş gelir kadar ceza ödenir dieceksin. Yani diyelim durduk yere faizler düştü diye piyasa ederi 350bin civarı olan eve 500bin etkiketi koydu. Ceza 150bin oh mis :) Şikayeti de herkse yapabilecek ben dün etiketi böyle gördüm almaya niyetliydim alamadım buyrun ekran görüntüleri dedi mi biri bu kişi devlete ceza ödeyecek. Mağdura da ihbar ödülü ver ki savsaklamasın çünkü bunlar sırf üşengeçlikten Allah'ından bulsun der geçer. İlk ihbar edenin de koy cebine keseceğin cezanın belli bir yüzdesini. Kimse elindeki malı ederinin altında sat demiyor denilen şu yavşak bir kan emicisi gibi hareket edemezsin çünkü başıboş bir davar değilsin.



"Üretici, tedarikçi ve perakende işletmeler tarafından bir mal veya hizmetin satış fiyatında fahiş artış yapılamayacak.Üretici, tedarikçi ve perakende işletmeler tarafından piyasada darlık yaratıcı, piyasa dengesini ve serbest rekabeti bozucu faaliyetler ile tüketicinin mallara ulaşmasını engelleyici faaliyetlerde bulunulamayacak."

https://eksisozluk.com/entry/109196268?fbclid=IwAR1tzFGcxAIfRKkSZT0na3gJyZSbLnnbVztTQGh2-0xXCZyCFi2nB9-8bUk

Allah'ı kandırmıyorsunuz tabi ki bir kısım çakal dolandırıcı sizin kendinizi kandırmanızı sağlıyor.

https://eksisozluk.com/entry/109146033?fbclid=IwAR0Uee-ETe5zDWgIcB1G-xGk0DYTFbFYYkqt_3PWa2xlLQooxL1DQwfAK5g

Celal Şengör'ü pskiyatrik bozukluklara sahip olan bu yüzden ettiği lafların çok da ciddiye alınmaması gereken biri olarak gördüğünüz zaman bir güzel insanı bir deliye karşı savunma gereği de duymayız. Tabi ki Celal Şengör'ün özel bir ajandası yok yani gelişine apır sapır konuşan biri bunu görmemek için baya bir aptal olmak lazım. Onu kendi haline bırakacaksın o da baya baya dogmacı fikirlerinin olduğunun farkında olmayan biri olarak karman çorman bir ansiklopedi gibi anlatacak bir şeyler. Fakat bu ülkenin en büyük sorunu delileri fazla ciddiye alması hatta delileri takip etmesi üste bir de delilerin dediklerini yapması falan filan. Demek ülkede deli bol. 

https://eksisozluk.com/entry/109202982?fbclid=IwAR0xyHgcl0t5Nk6A6lBwJ8AfaKV6RTQWrMd9EW7sS27sIgdogsMnm3V9Lrw

Bunların idolleri de İsmet İnönü'yü Ankara'ya sokmadıydı sonra öğrendiler kimin ülkesinde kimin başkentine kimi sokmuyorlar :/

https://eksisozluk.com/entry/109207602?fbclid=IwAR3v6VLJ7bo0u3RcHl4QoMBkObGk40mXGPAZjHGw6J7Frds9IuAaztutZks

Sadece futbol ve survivor mevzularında yıkılan bir Twitter olduğu sürece bu halk daha çok sürünür. Onu bir daha yerlerden kaldıranlar çıkacak mı bakalım göreceğiz.

https://eksisozluk.com/entry/109213782?fbclid=IwAR3o86k4pe9NCC1zXHX5x3f9CP0E3qx6-Po-Y8NWph8a_xB8bmmNNNiZOs4

Baroların şu Feyzioğlu denilen maskaradan bile kurtulamaması zaten bir takım başarısızlıkların gayet tahmin edilebilinir olmasını sağlamıştı :/

https://eksisozluk.com/entry/109211738?fbclid=IwAR1C7yaLh2Zt68xROuFFCqDM5DxSGlMs0auuyOH3s3LQ3-SatoMSUCD9z74

Feyzioğlu kapı kapı gezdim sorunun çözüleceğine inanıyorum demiş asdfgh tek bir alo ile talimat verilecek ne sorunu çözülmesi?

https://twitter.com/istbarosu/status/1275025453334626311

Sadece İstanbul barosunun bu çağrıyı yapması da enteresan. Diğerlerinin akşama çok önemli başka yere verilmiş sözü mü varmış?

https://twitter.com/YolTV/status/1275001251072180224

Şu kuyruklu koyun da kenara not alınmayı tekmesinin hakkı ile kazanmış.

https://eksisozluk.com/entry/109215658?fbclid=IwAR1XcvZTt6UCk4giEtmggpwlYdEXrTyxTkSGEfI6aenv608p2VlKRZMOnC0

Bunu avukat yapmış bu devlet. Bravo. 

https://twitter.com/hakankaratas012/status/1275045211576635401

Yanlış algı nerede? Bu başkanlar neden yürümediler? Çünkü yürüyüş protestosunu reddettiler ve güya pasif direniş yapacaklarmış mı neyse artık taktılar bir kulp sonrasında güya desteğe gitmişler ama onunla ilgili sözel iddialar dışında bir şey de göremedim doğrusu. Bu baro başkanları ve onlarla takılan sözde barolar birliği başkanı ne oldukları ortada olan tipler. Ortada yanlış algı o bu yok. Atatürk'ün huzuruna çıkmaya da utanmıyorlar. Atatürk kalkıp suratlarına tüküremeyecek diye böyle yüzsüz olsalar gerek.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202006221042300550-feyzioglu-benim-ve-turkiye-barolar-birliginin-sectigi-yontem-yurumek-degil/

Yürüyen yürümeyene mecliste ikna çalışması yapıyor diye saygı duyacakmış. Asdfgh meclis mi kaldı kepçe?

https://eksisozluk.com/turk-ordusu-vs-misir-ordusu--6574608

Bu ülke gerçekten bir savaş görmeyi ve savaşın tüm acılarını birebir yaşamayı hak ediyor. Tengri biliyorum o iş sende bebeyim ;)

https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/status/1275053557134364673

Asdfghj engelle bakalım onları gözaltına da al. Bunlar polis filan değil bunlar ne Anayasa ne hukuk tanıyan ve hayatta olabilinecek en berbat şeylerden biri olup bir şahsın paralı fedaisi olan bir kısım tipler.

https://eksisozluk.com/entry/109217740?fbclid=IwAR0P4FMvW0W3uWvF1Q0i5LaKhkgk6qkB8Mtz-7U-99YqT8lG3oQsXa4XeLg

Bir de bu dangalakça savlar var bir direnişi önemsizleştirmek için aptalca ıkınmalar. Barolar hiçbir şeye ses çıkarmamış da sıra kendilerine gelene kadar bilmem ne. Hiçbir şey yapmıyorlardı da neden sürekli cezalandırılıyorlar acaba? Baroların nelere ne zaman ses çıkardığından haberi yok nasılsa kimsenin çünkü o sırada mal gibi survivor izliyorlardı ya da maç takip ediyorlardı istediğin yalanı itelersin böyle cehalet gönüllülerine.




Bunların saltanatının süresi belli de bunlar halledildikten sonra milyonlarca dangalakla yine baş başa kaldığımızda asıl bunlara ne yapacağız o detaylı bir sorun maalesef :/ Şu basit kışkırtmayı bile anlayamıyor mal. Normalde yürüyüş tamamlanacak bildiri filan okuyacaklar dağılacaklar fakat olayı büyütüp türlü rezillikler sergileyip gel gel yapan ve bundan kaos çıkartmaya çalışan belli. Şimdi bunu tezgahlayan sonsuza kadar bu numaraları yutturamaz da peki ya bu mallar bu beyinsiz cahil sürüleri bunlarla işimiz ne zaman bitecek acaba :/ Benim favori çağlarımda bu konularla ilgili çok net ve garantili yöntemler vardı ama maalesef bunların modası geçti oysa bağzı şeyler için zamanın bir hükmü yoktur.

https://medyascope.tv/2020/06/22/bana-baronu-soyle-sana-iktidarla-iliskini-soyleyeyim/

Baroların siyasal oldukları iddiası ile getirdikleri düzenleme. Barolarda yönetimler demokratik seçimle yapılıyor senelerce bir türlü alamadılar çoğunluğu ve istedikleri gibi at koşturamadılar şimdi tıpkı sarı sendikalar gibi sarı barolar kurmaya çalışıyorlar insan fişleme de her zaman olduğu gibi cabası tabi. Hangi baroya üyesin ha o zaman dur benim savcım benim hakimim benim avukatım bilmem ne işleri. Bu iş bunun için düzenlenmiştir. Aksini iddia eden keriz silkelemeye çalışıyordur.

https://eksisozluk.com/entry/109219483?fbclid=IwAR39_n6FuTS8UlqvoLxSefLbiVQh3EYtRJDAkw7wnC6MtmZOTglBHFg1AIM

Değişiklikten haberim yok ama padişahım çok yaşa andavalı. Bunlar beyinlerini kiraya vermemiş süresiz olarak tamamen devretmiş, onur, kendine saygı o bu filan da hak getire.

https://eksisozluk.com/entry/109218527?fbclid=IwAR15lPBYhpzbWYc2jm2RCLzOV7puuI8ubMeQFM1yd1hMcgjf-_4QTAGdlfc

Aslında bürün baroların başına Hamza Yerlikaya'yı getirse bir ölçü rahatlar bence bu teklif edilmeli O_o

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/metin-feyzioglundan-olaganustu-genel-kurul-cevabi-256343h.htm

Bir de e o zaman bu herifi niye seçmişler diyenler var da olağanüstü fırıldaklığı sonrasında(gerçi böyle bir fırıldaklığın geleceği belliydi yani bunlar da kandırıldı tipik her kesimde olduğu gibi) olağanüstü kurul ve seçim talebine Türkiye'nin gündemi çok yoğun bir de buna ne gerek var diyerek reddetti. Yani istenmediği yerde koltuğa tutkalla yapıştırdı kendini şimdi de Adalat Bakanı o bu olmak için son yalakalıklarını yetkilerini heba ederek ve baro başkanları arasında husumet çıkartarak yapıyor.

https://eksisozluk.com/entry/109202212?fbclid=IwAR0syL0ATT5H_T9Afikoo19xIBhBtJRRG_5rfwdKfY1-bQrQhmRCXQP8N7s
Başlık açan bir yana da senin o küçük beynin de haberi süzgeçten geçirememiş. Aykut Erdoğdu ne demiş bunun 48 milyarı SWAP anlaşmalarından geliyor yani bu paralar birincisi Dolar değil ikincisi senin değil. Bir de ne diyor sen Döviz mevduatlarındaki karşılık oranlarının suyunu çıkardın dolayısıyla kalan paranın da çoğu yine senin değil, TL'ye güvenmeyip dövize yatırım yapanların parası yani Türkiye Cumhuriyeti'nin elindeki rezervler ekside ve dağ gibi borcu var. Yoksa o başlığı öyle açanın da bunun üstünü örtüp böyle saçma bir bakış açısı getirmesi size bir bahane değil. Bu ucuz ve beceriksiz çakallıkları da dünyadaki hiçbir finans kuruluşu yemez ancak çomarlar yer.

https://twitter.com/tamerardaersinn/status/1275120903915962369?s=20

Rezillik şu saat oldu hala katlanarak devam ediyor. Aferin Türkiye böyle devam et sen.

https://twitter.com/karadagmetin2/status/1275127086689193991

Fetö ile bir zihniyet ya da taktik sorunları yoktu ki hatta sorunları bile yoktu zaten. FETÖ'nün kendisine yazılan replikleri bitti sadece oyuna devam ediyorlar.

https://eksisozluk.com/entry/109223439?fbclid=IwAR3P6Fuq9MQu62pvkJUxRFiUXt0CkWbXIT-OQHVoigX1oCZvlChlKaCxfIY

Avukatlar hakim değil savcı değil niye siyaset yapmayacaklar? Bunların işi hukuk hukuki anlamdaki sıkıntıları niye dile getirmeyecekler? Siyaset yapma diyeceklerse gitsinler Tayyip'in karşısında cüppede olmayan iliği arayan sözde hakimlere söylesinler bunları.

https://www.istanbulbarosu.org.tr/HaberDetay.aspx?ID=13826&Desc=Ba%C5%9Fkan-Durako%C4%9Flu-G%C3%BCven-Tazeledi

Buyrunuz baro yönetimleri nasıl seçiliyor. Şahsen ya da grup halinde aday oluyorlar avukatlar da seçiyor. Avukatlar seçiyor Tayyip değil sıkıntı orada çünkü Tayyip'in istedikleri de seçilmiyor bir türlü. Hatta üniversite yönetimleri için de bir düzenlemeler yapıp dışarıdan adam atamayı planlıyormuş sanırım. Artık hangi saçmalığını takip edeceğimizi şaşırdık verdiler eline yetkiyi sabahlara kadar kararname hazırlatıp imzalıyor gecenin bir vakti bazen de meclise oylamaya gitsin bu diyor yalandan zira meclis çalışıyormuş gibi yapsın ama di mi sonra demesinler la bu vekiller niye maaş alıyor.

https://eksisozluk.com/entry/109222572?fbclid=IwAR1mJYUiMa3R6ZW4YJH46iJx9sRLu-KZMl1G7EX5FjSjAywFSmmVCXm-ScM

Yıllar sonra hicap duyarmış asdfg şöyle leşlikleri yapanları yıllar değiştirebilir mi sanıyorsunuz? 7 yaşında mı bu adam da sonra sonra tüh ya ne rezil bir tipmişim desin? Böyle tiplerin özü irinden ibarettir ve o irin asla kurumaz.

https://twitter.com/vetay/status/1275076031313883136

LGBT'yi de terör örgütü olarak kodlamışlar bu gerizekalıların olmaz olasıca beyinlerine :) Konu ne sen nere kodumunun papağanları.

https://eksisozluk.com/entry/109227029?fbclid=IwAR2Is7pTcFdLlKGReuEMQ_BnCMdfSqCgPT-vroaT1hzM41nBtf72Ve5XG20

Bakalım yargının diğer bacakları olan iddia ve karar bugünkü hukuksuzluklarla ilgili ne gibi işlemler yapacaklar. O kadar diyoruz kimse birilerine güvenip hukuksuz iş yapmasın güvendiğinin de bir güvencesi yok zaten de iki dakkada seni satacak tıynette bunu defalarca kanıtladı ama dinlemiyorlar işte çünkü kafa yok vizyon yok :/

eksisozluk.com/entry/109212440?fbclid=IwAR1_C2Tf13MAI_5t12KX7toYBbxAJ_on5aDcbbIw2S5gTyRlPDeLBctgwLA


Asdfgh bu Tunç Soyer de çok saçma sapan bir tip değil mi ya? Baktım evet demiş yok efenim antik tiyatro ilk sanatçı sendikası bilmem ne tarihinden girmiş bilmem nerden çıkmış ve bu lafı etmiş asdfghjkl :) Masonlar da çok bozdu la nerden buluyorsunuz bu ibişleri? Hiçbir şeyin kalitesi kalmadı ya. Bari Çinliler kaçak saraya ajan piremses filan yollasa :/

https://www.haberturk.com/koronavirus-ile-modanisa-kargo-ucagi-isine-girdi-haberler-2721039-teknoloji

Övündüğü şeye bak? Ben bu ülkelerin yerinde olsam bu şirketi ithalat yapılması yasaklı şirketler listesine sokarım ama hemen paravan şirket açtık yine kerizledik diye çıkar anlatır bu. Ahlaken çöküşün dibinin dibindeyiz daha da yeni dipler keşfediyoruz meaşalla.


"Bazı ülkelerde zaruri ihtiyaçlar ve gıda dışında ürünlerin dağıtımını da yasakladılar. Bu soruna yine yaratıcı bir çözüm getirmek için ‘ne yapabiliriz?’ diye düşündük ve mercimek gibi bakliyat kolilerinin arkalarına Modanisa kolilerini saklayarak dağıtım yapmak gibi bir çözüm bulduk. Bu arada, bu operasyonu da evden, yemek masalarından yönettik."

https://mobile.twitter.com/nevsinmengu/status/1275349371685670912

Baro başkanları kendi aralarında para toplayıp cezayı ödeyeceklermiş. Ee noldu yazdınız cezayı noldu paracık sevdalısı mı sandınız herkesi kendiniz gibi? Alçalacak kadar alçalın da üzerinize basarken ayağımızı kaldırma gereği bile duymayalım.

https://twitter.com/gokhanbozkurt09/status/1275351231628742656?s=19

Yüzsüz herif, alenen kovuyorlar hala kene gibi yapışmış insanların sırtına defolmuyor :)

https://twitter.com/oencueonur/status/1275383767453118468

Tam bir AKP'li prototipi. Yüzsüzlükte çığır açıyor.




Akit'in yaltaklandığı biri olacak kadar alçalmak asdfgh :)




Asdfgh :)



İşte popülist siyasetin neticesi. Oy alacaksın diye cehaleti ve aptallığı yüceltip cahil mal sürülerini şımartırsan o ayak takımı paçavralar da gelir baro başkanlarına hukuk öğretmeye kalkışırlar. Ondan sonra yok elitistsiniz yok bilmem nesiniz ulan aptallığı cehaleti baş tacı yapan hangi devlet ne halt becerebilir? Göster bir tane bu mallıklarla başarılı olmuş bir devlet örneği?

https://eksisozluk.com/wushu-federasyonunun-beyin-yakan-aciklamasi--6575679

Asdfgh ABV sizi şehre sokanın kafasına edeyim zaten.

https://twitter.com/ceyhan_ulus/status/1275398691591946240

Bu yavşak vatan haini yalancıları stadyumlara toplayıp yargılayacağımız günler yakındır.

https://eksisozluk.com/entry/109260006?fbclid=IwAR08HBy8o4fEstcNtR-zgPFXFkcbU_R2szdeX7prKn3Zx3eXgy-jzH2aWbc

Kimse kusura kalmasın da evet tam da 23 Haziran'da onanması al sana İstanbul seçimini kazanmanın bedeli demekten başka bir şey değil. Bütün bu hukuksuzluklara imza atanlar da yargılanacakları günleri düşünsünler ve hiç de ucuz kurtulacaklarını ve bu yaptıklarının yanlarına kar kalacağını sanmasınlar.

https://eksisozluk.com/devlet-bahcelinin-mumtazer-turkone-cikisi--6575878

Bunları Türk milliyetçisi diye yedirdiler senelerce ondan sonra insanlar neden kendi milletinden tiksiniyor bilmem ne. Tiksinmesin mi?

https://eksisozluk.com/gokcekin-hortumun-sebebini-imamogluna-baglamasi--6575949

Bu Tatar olduğundan daha uzun seneler gebermez maalesef de diğerlerinin mazereti ne hiç bilmiyorum :/

https://eksisozluk.com/entry/109263594?fbclid=IwAR3s6OGPEG10g1lnenevPTMqviZzemxhH5W0vW1-yce4MzCS1l06yNl3ZMg

:)

Deniyor ki madem Canan Kaftancıoğlu yargılanıyor ve mahkum ediliyor ama işine geldiğinde düşmanından teröristine herkesle düşüp kalkanlar her şeyi onlara peşkeş çekenler ve onların yalakaları neden yargılanmıyor. İşte memlekette bir tane savcı yahut hakim kalmamış ki onlar yargılanmıyor kandırıldık diyorlar bitiyor gidiyor. Yani o kadar da bitmedik hala düzgün hakim ve savcı var diyoruz ama onların da kifayeti son derece sınırlı işte. Yargısı kendine müslüman bir çıkar odağının oyuncağı olmuş bir devlet devlet değildir ağalıktır arpalıktır odur budur ama devlet değildir.




Minnoşuma bak sen ya gitmez mi gider tabi hemen <3 span="">

https://eksisozluk.com/menderesin-idam-cezasinin-gecersiz-sayilmasi--6576413

Adam çoktan öldü ama siz bilirsiniz tabi :/

https://eksisozluk.com/iflasi-beklenen-3-ulkeden-birinin-turkiye-olmasi--6576673

Bu Gürcülerde bir sıkıntı var.

https://eksisozluk.com/wushu-federasyonunun-hakemi-sampiyon-yapmasi--6576759

:) Köylerine dönüp inek sağsalar filan hiç rezil olmadan yaşayıp gidecekler işte ama rezil olmaya hevesleri çok :/

https://eksisozluk.com/entry/109294337?fbclid=IwAR2-5tOsQVJy-dOJ-Qtst3W-nDeYlzWSpykcy8ALQif1ARs6cVTe5RsE7DA

Ruslar seni tehdit ediyorsa buyurur saldırır sen de savaşırsın mümkünse Ruslara gıcık tiplerle müteffik de olursun ama al ülkenin eti senin kemiği benim deyip başka bir güce koşmazsın. Zira bir işgal ihtimaline karşı ülkeyi işgal ettirmek ne kadar mantıklı acep? Evet bağımsız kalmalıydık zira tahtından olmamak için ülkeyi ona buna peşkeş çeken ve bizi başka ülkelere bağımlı yapan padişahlardan cumhuriyetle kurtulmuştuk ki bu NATO bokunu çıkardılar başımıza her şey başa sardı. bu ülke NATO'ya girdiğimizden beri ABD politikaları ile tamamen ABD çıkarına hizmet etmek üzere  yönetilmekte o yüzden kimse iyi iş yapıldı başka da çare yoktu diye savunmasın şu rezilliği. Ben daha dün tam bağımsızlık için kan dökmüşken nasıl olur da yine tasma takarım kendi boynuma ya? Bunun bir izahı olabilir mi? Rusya gelirmiş de şaaparmış da. Menderes bu ülkeyi peşkeş çekti olan biten bu gerisi her zaman olduğu gibi dincilerin hayal gücü ve abartması. Yalanı bol olmayanın ne işi olsun dolandırıcılıkta.

https://eksisozluk.com/entry/109299573?fbclid=IwAR3vGtIYRLkutB0W3_WXD-qTAdf1hnb9sJMmGi3sJej4NluPDseZweGObWg

Yaşlanıp yüzü gözü döküldüğünde korkulacak hale gelecek filan demiş. La bu sayko dinciler analarına da diyor mu böyle şeyler yaşlısın çirkinsin öeğ filan. Hani yaradılanı yaradandan ötürü seviyordunuz filan ruh hastası et müptelası sapık sürüsü sizi...


https://eksisozluk.com/24-haziran-2020-dugun-tedbirleri-genelgesi--6576785

Hani diyorlar ya bak zorunlu kapandınız Allah'ın takdiri filan diye e erkekler de kapandı hadi ona da neyse de siz de kolonya müptelası alkolik oldunuz be anam :p Ya resmen çoluk cocuğun zeka seviyesinde delilerle uğraşıyoruz hayata bak :/ 




https://twitter.com/nytimes/status/731955832729042944?s=21

Ondan sonra New York Times genel merkezini patlatıp haritadan silsen var efendim barbar Türkler bilmem ne :)

https://eksisozluk.com/entry/109300665?fbclid=IwAR3cx_V_DBZXBlx9Bfx1yun7mp_NdD_LETNlwJIk9k2WrMrHsRAsH3wiRNs

Yani şimdi bu aktroller hiçbir rezilliklerinden gocunmaz elbette dört senelik paylaşımı Tunç Soyer algısı için tekrar paylaşacak ve fakat Tunç Soyer de tam bir gerizekalı bunu da atlamamak lazım. Eğer ki bu ibiş böyle laflar ederse tabi ki bunu kullanırlar. Ne demiş kine diyenleri bilgilendirelim demiş ki belediye toplantısında online online vay efendim İzmir'in kendi bayrağı kendi parası olabilir miymiş bilmem ne 1800'lerde bile varmış o bu. Arkadaşlar uyardı diyor bu ayrılıkçılık gibi görünür diye bakınız arkadaşları uyarmadan algılayamıyor güya. Akp tayfasının ne mal olduğunu zaten herkes biliyor ama diyorlar ki ben malım da karşımdaki mal değil mi? Evet o da mal :/  Ve bunların gerizekalıları da şöyle diyor işte çaldılar çırptılar ama yerine gelen daha mı iyi olacak hem onlar ülkeyi bölecek bunlar bölmez bari. Yani diyor ki bu çalsın bu çırpsın hem de güya ülkeyi bölmeyeceklermiş. Halkı çoktan böldüler ülkeyi bölmelerine de az kaldı. Ve fakat şu bir gerçek karşılarındakiler de aynı yolun yolcusu yani kuşatıldık ey mal halkım :/

https://eksisozluk.com/turk-telekomun-abonelik-iptali-kurnazligi--6576889

Yıllar önce bana da yaptılar aynı çakallığı diyorum borcum vardıysa faturalarımda neden görünmedi ve neden kesmediniz hizmet vermeyi cevap gak guk ve zinhar kapatmıyorlar da cezayı da silmiyorlar belalar okuya okuya parayı ödeyip kapattıydım hatları(telefon ve internet her ikisinde de çıkardılar borç) daha da hiçbir faturalı hizmetiyle muhatap olmam zaten ondan sonra satıldı bilmem ne oldu şimdi de topyekün batacak herhal bekliyorum.

https://eksisozluk.com/danistayin-belediye-yardim-kampanyalari-karari--6577265

Eyi eyi böyle bir bir açık edin kendinizi. Yargılanacaksınız :)

https://eksisozluk.com/entry/109298026?fbclid=IwAR0zLR_8It5oURowTmZWD9PgMvEPim7RB5-zKwKZeIQqNyo2reGJEBCklkI

Normalde o çocuğu oraya götürenler daha da gün yüzü göremez ama işte ülkede hadi hoppa cumburlop kaynatıyorlar her şeyi arada.




Rezaletin bile bir mantığı olur ama söz konusu AKP ise mantık derhal ortamı terk ediyor :/

https://eksisozluk.com/entry/109350240?fbclid=IwAR1tdoEaJQnGvEHmyxyBOzF6ZdJ7tzrvXi7cMqX25b8S7cHINge3tS_kzP8

O cinayetlerde kimlerin parmağı olacak en çok kim mafya ile düşüp kalkmaya bayılıyorsa onları hapisten çıkartmak için yırtınıyorsa tabi ki onların parmağı vardır.

https://eksisozluk.com/entry/100342212?fbclid=IwAR060aeF-9E8I070yEqaYz3WMpxVH2kJD2OAn75wY5VhnLCmyGuWD1h2r_M

Böyle de bir geyik varmış. Sonra yok efenim niye astınız bilmem ne.




https://twitter.com/kacsaatolduson/status/1276472054410350592?s=21

:).

https://eksisozluk.com/entry/109393963?fbclid=IwAR3BpYZYAwvDZfk3Cm8-A12e-Bp8RcbI8MrMIkxLMBLq9R21Q3B1JEedWKA

Asdfghj kullanmadığınız uygulamaya puan vermek yalancılıktır ayıp filan demiş kodumunun malı asdfghjkl.gerizekalı ahlaksızlar ahlak öğretmeye kalkıyor bir de :)

https://eksisozluk.com/entry/109394486?fbclid=IwAR17WSF-uaEQbDlrmf_xDQxPRz4rd-jxqymd6ihGQnxa2fd8yDERfRssoQA

E tekrar eksilenir ve tekrar sıkıldıkça eksilerler so what?





:)

https://twitter.com/birgun_gazetesi/status/1276530824796659712?s=21

Yapın bakalım hazırlıklarınızı :)

https://twitter.com/gazetesozcu/status/1276377826267205632

Almanya ile aramızda suçluların iadesi anlaşması var neden bu herif rahat rahat gezebiliyor? Almanya'dan iadesini istediniz mi yoksa ABD'nin dediği gibi Fethullah'ın bile iadesi istenmedi mi? Eğer ki suçluların iadesi anlaşmasına uymuyorsa bu ülkeler anlaşmaları neden tek taraflı feshetmiyorsunuz? Bunlardan çalanlar gelsin Türkiye'de yesin paraları çatır çatır mesela.

https://eksisozluk.com/35-bin-goruntuleme-35-bin-dislike--6579440

Hiç tatava yapmadım bastım dislike'ı geçtim :) Şu an 55'binde ve her geçen dakika biner biner artıyor :)

https://eksisozluk.com/ted-ankara-koleji-anaokulunun-84-bin-600-tl-olmasi--6579257

Yaw git çocuğa ev al peşinatını yatır manyak bunlar ya.




Asdfgh gerizekalı ha bot kullanıldı. Çatır çatır dislike veriliyor youtube bile yetişemiyor datayı işlemeye :)




Asdfgh şimdi de #OyMoyYok etiketi Twitter'da dünya gündemine girdi. Orta Çağ kafasıyla nereye kadar bebişim? Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bu nesilleri kendi ellerinle yarattın :/

https://eksisozluk.com/kozmik-odaya-giris-iznini-erdogan-verdi--6579498

E ben verecek değildim herhalde? Böyle bir bir seni satışlarını izleyeceksin işte.

https://eksisozluk.com/1-temmuz-2020-sarma-sigara-ve-tutunun-yasaklanmasi--6580220

La gerizekalı onda bişi yok yea kendileri sarsınlar ne demek? Otu boku keyfi yasaklıyorlar hiç mi canını sıkmıyor halka davarlarıymış gibi davranmaları? Sigara iç içme makaron al alma alayımıza köpekleri muamelesi yapıyorlar bugün sigara içene yarın adaletsizliği protesto edene öteki gün Twitter'da hükümeti eleştirene başka gün başka bir şey yapana ne fark eder hepimizi öyle veya böyle dizdiler sıraya? Onursuz itlersiniz başka da bir şey değil.

https://eksisozluk.com/entry/109430146?fbclid=IwAR16fZxEiTnfn3Ih7iR5q5qOZDZEcZWqnHs5EguOz-mu8AVvnANYpnvPn_Q

Hadi ordan Karadeniz'de Çepni köyleri bellidir Çepnilerin sayıları da bellidir şimdilerde bir avucu geçmez. Bilhassa Doğu Karadenizliler ona buna Rum Ermeni derler kendilerinin ne oldukları belli. Boş beleş bir topluluk. Bu ülkeye oldum olası baş belası olmaktan başka bir işe yaramamış, onun politikaları ile bölgelerindeki tarımda devrim yapıldığı ve yiyecek ekmek buldukları halde Atatürk düşmanları ile dolu bir bölge. Rize boşuna bombalanmamıştır. Trabzon'unsa adını dahi anmak istemem. Doğu Karadeniz'i komple Ermenistan'a takdim etmek lazım sırf ceza niyetine iki taraf da belalarını bulsunlar diye.

https://eksisozluk.com/entry/109407221?fbclid=IwAR0jKteyX_KUwHUSFW1RXWReGmHGOOlVyFIPKKTXS-puOSnrwTRzrA0hFPU

15. yüzyılda ne Türkçülüğü diyor bu dangalaklara da milliyetçiliği Mussolini ve Hitler icat etti yalanını öyle bir itelemişler ki hiçbir tedaviye yanıt vermiyorlar :) Genç Osman da Türkçüydü özümüze dönek dedi diye yerlerde sürükleyip işkencelerle öldürdüler. Türk düşmanı devşirme köpekleri hala aramızda ve kendini Osmanlıcı milliyetçi dinci diye tanımlayan gerizekalıları düdükleyip bizleri paçavraya çeviriyorlar hala. Bakınız çok enteresan Cengiz Han da Moğol milliyetçisidir mesela demek kahinleri Mussolini ve Hitler'i rüyalarında görüp haber verdilerse böyle böyle bir şey var diye?

https://eksisozluk.com/entry/109436108?fbclid=IwAR0AbR7P2vEc2QS8OP2uGEZRvYPgR0bsbd3xAsO8uAWazaTilwpI-SIGlhs

Ünlü tarihçi asdfgh hayatında tarih eğitimi almamış neye hizmet ettiği alenen ortada Kırım Tatarı.

https://twitter.com/sputnik_TR/status/1277250162935685121?s=20

Her türlü ahlaksızlığa itina ile kılıf dikiyorlar ama kendilerinden başka kanan da yok :/

https://eksisozluk.com/bellininin-bir-eseri-bu-kadar-ucuz-olamaz--6582320

Çakma tarihçi bu sefer de sanat uzmanı olmuş :)

https://eksisozluk.com/turkiyenin-s-400leri-abdye-satmasi--6582711

Taşşakoğlanına çevrilmiş bir sömürge ülkesi olarak Türkiye :/

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-yunanistan-cumhurbaskanindan-turkiyeye-tahrik-5901140/

16 yıldır işgal altında tahrik olmamışız da ziyaret edilince tahrik olacakmışız?




Şunun hayatı boyunca pipetle beslenmediği bir ülke de ne bileyim...

https://eksisozluk.com/1-temmuz-2020-yunanistanin-sinir-kapisini-acmasi--6582850

Bir porsiyon dönere asgari ücret ödemek istemeyen vatan haini değil kafası çalışan insandır. Bırak kıta sahanlığını adalarımız işgal edilmiş bir güzel imarlaşmışlar oralarda ne hükümet ne ordu götüne takmıyor biz kimiz de takacaz? İmkanı olan gitsin misler gibi tatilini yapsın benim imkanım olsa derhal giderim şahsen.

https://eksisozluk.com/entry/109530597?fbclid=IwAR2RJqJzTwpV05xUzwN95nZJcj-qUB2u2aDqncjIB_M78ngwaku4eg3NGPU

Mağduriyet müptelalıklarında geldikleri son nokta LGBT mağduriyeti. Bundan da ekmek yiyemezlerse düz dünyacı mağduriyetini tavsiye ederim kendilerine.

https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/2728712-yalan-rapordan-cikan-yasa

Efenim beyfendiyi yanlış bilgilendiriyorlar yoka yapmazdı o öyle bir şey diye diye beyfendi size de ben aptal mıyım ulan deyip atacak kazığı göreceksiniz yanlış anlamaları :)

https://eksisozluk.com/entry/109556364?fbclid=IwAR2ZJzhSrpU5a9xwybbodLxezFaOhhuGWOT34nCPrPNOoogqIoW3VJTz4jk

Hala anlaşılmayan bir şey var bunların ana kitlesi şeklen muhafazakar görünebilir ama asıl cazibe merkezi olarak görüldükleri insanlar nerede üç kağıtçı, ahlaksız, kolay yoldan zenginleşme meraklısı o bu varsa onlar. Dolayısıyla böyle olaylardan kendine ders çıkaracak tipler değiller. Onların bakış açısı şu olacak; Davutoğlu hata yaptı düştü ben aynı hatayı yapmam çünkü ben ondan daha zekiyim. Evet aynen böyle düşünüyor bu gerizekalılar her zaman :/ Şu hayatta şunu gördüm sadece zeki insanlar kendini aptal gibi hissediyor diğerleri meaşalla hepsi birer dahi :)

https://eksisozluk.com/entry/109561685?fbclid=IwAR3JnLxByXCCi5TVPdRVO-P0L-4WzPt3EfL4YzPpsqjVRLdMHsAahVzxXNY

Oylarını halkın değil patronların çıkarlarını koruyanlara atan gerizekalılar olduğu sürece daha çoook sürünürüz kardşm :/




AKP Türkiyesinde Ahlaksızlığın Sıradanlaşması adlı kitaptan bir sayfa daha.

https://eksisozluk.com/sayisal-lotodaki-inanilmaz-tesaduf--6583388

Toplardan gelen bir karar varsa demek :) Hala şunlara para basan da ne bileyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)