1 Mart 2020 Pazar

MART 2020: SAVAŞ NARALARINA, VİRÜSE, ÇEKİRGE İSTİLALARINA, DEPREMLERE DEVAM KISA KISA




Adamlar işlerindeler güçlerindeler bi rahat bırakmadınız be yaw :)





İlginç derken? Mektubu çöpe attım ben yea muhabbetini de mi unuttunuz daha dün olduydu oysa?




Gerizekalıların gerizekalı dostları olur das hayat :/




Şu son yapılanlardan sonra bile daha hala biz çok merhametliyiz yea ne yaptıysak ondan yaptık geyiği çevirebiliyorlar asdfghjkl...








Şubat ayı kısa kısa yazımda dedimdi bunun olacağını ama bunların alayının fıtratın kandırılmak varsa demek :) 


Bence bizi birbirimize düşürdükleri yok bize aslında ne tür bir maymunlar cehenneminde yaşadığımızı gösterdiler. Her türlü aydınlanma iyidir güzeldir. Tişikkirler AKAPE.




Kahramanmaraş'ta söylenenlere göre ülkü ocağı başkanı kışkırtması ile ülkücüler tekbirler eşliğinde Suriyelilere ve Suriyelilerin iş yerlerine saldırmış. Bu kadar Orta Doğu bana yetti yaw aldırın beni bu coğrafyadan ulan! Orada yapmayın arkadaşlar diyen iki kişiyi de aldırın onlar da çok yanlış gelmişler :/



https://twitter.com/_furkancl/status/1233898801678757891

Herkes gücünün yettiğine dalınca onları birbirine düşüren iblisler sefa sürüyor işte. Bunlar heb matematik gerçek hayatta ne işimize yarar diyenlere ibret olsun diyeceğim ama ne ibreti ne bilmem nesi :/




Hikayenin sonunu biliyoruz İngiliz gemisi bileti :)



Abi yürüyün be tabi ki maç yaaa... Bakın bu futbol manyakları dünyanın en mantıklı insanları. Tabi ya ne sallayacan yok yanardağ patlamış yok dünyaya meteor çarpacakmış. Salla gitsin ya nasılsa tımarhanede yaşıyorsun bari takıl kafana göre?




Gazi de ilan edebilirsiniz malum palaska hadisesi geçti başından.




Kim kimin vatanına elini soktu soktu çıkarttı anlamadı mı gerçekten bunlar bunu? Şaka yapıyorum la anladılar tabi sinir hastası pezemenkler. Kuş kadar beynin olsa anlarsın bu kadarını da.






Cihatçı çomarlar tarafından düşürülen yahut düştü diye mal gibi sevindikleri İHA'nın üstünde Atatürk imzası var diye AKP çomarları bir sürü hakaret etmişler yine Atatürk'e. Bunların emriyle bunlar için ölen/ölmeyi düşünen gerçek vatan evlatlarına dert olsun bana dert değil tabi. Ben aman cahil şerefsiz deli der geçerim bana ne cepheye mi gidecem sanki hiç.




Bu da bonus bizim İHA'yı düşürdü diye sevinen maymunlar diyecem ama maymun sevimli hayvan. Bu arada bu tam victory işareti yaparken durumu kotarmaya çalışıp cihatçı hareketi yapan herifi IŞİD videolarında görmediysem nolam. Hepsi birbirine benziyor demeyin bu böyle her videoda fırtlayan bir tipti. ABD beslemesi olduğu da her halinden belli oluyor herhal hareketlere bak amq :/




He ya kesin öylemiştir. Bunlaeın baştan aşağı Atatürk'le ilgili düşünceleri ortada tipler olduklarını bilmiyoruz hiçbirimiz di mi?




Rusya'nın savaş ilan etmesine gerek yok Rusya öyle senin gibi arabeskle gazla şarkıyla türküyle propaganda tv dizisiyle hareket eden bir devlet değil ama ola ki öyle bir şey olsun 3. Dünya Savaşı filan başlamaz anacım. Sen baya bi kaptırmışın kendini NATO var arkamızda huleyn mevzularına. Evet arkamızdalar ama yapmakta oldukları şey senin düşündüğün şey değil :/




Şu fotoda görmüş olduğunuz "HALK" asdfgh... La olm gaz vereceksiniz diye başka başka gazlar verip başka başka başkentlerde ayaklanmalara sebep olmayın sonra?




He la senin peşine takılıp kuyruk oldukların değil de Yunanistan Suriye'yi karıştırdı. La NATO'da Türkiye'ye veto koydu da konuyu izah edip yavrucum Türkiye'yi tongaya düşürüyoruz diye açıklama yapmak zorunda kaldılar da çekti vetosunu. Yunanistan işte bu kadar bihaber olaylardan ve sinsilik seviyeleri de sıfır :/ Misal adalara geç diyorlar geçiyor olay ne ondan bile haberleri yoktur şaşırıyorlardır kesin nolyoz la diye O_o Bu kadar sallamadıkları bir Kanada var. Onu da BM toplantısına mı bir şeye davet etmeyi unutmuşlardı o derece sallamamak :)




Bravo ya eğer gerçekse şu olayda da en ufak bir sorumluluk hissetmeyin. Yok onların sırtından zenginleşmişlermiş de almak zorundalarmış da. E sen borçla büyürken, AVM'ler insanlarla dolu sokaklar BMW'lerle dolu derken bu paralar niye sana borç verildi düşündün mü? Hiçbir şey üretmeyen parayı betona gömen bir ülkeye bu kadar sıcak para niye aktı? Ve aslında çoktan battığı halde neden hala sırf bu iktidar düşmesin diye kağıt üzerinde iyi görünmesine izin veriliyor?




Konuya pek değil hiç hakim değilsin :/ Gelecekte olabilir ama baya bir gelecekte. Savaş jetiyle kıyaslanacak şeyler değil bunlar kıyaslayana deli derler.





Konuya hiç girmeyeceğim konu belli zaten de şu BBC'nin bir çeşit A haber olduğunu ama onlar kadar gerizekalıca değil de alttan alta ince ince ve genellikle ters psikolojiyi kullanarak propaganda yaptığını ama bu taktiklerin de hedefinin aptal insanlar olduğunu daha geniş kitleler sırf işlerine gelmediği için işlerine gelmeyen konularda değil de genel olarak kitleler halinde öyle veya böyle anlayacak gibi du bakali. İnsanların algısına yönelik her türlü manipülasyon girişimini adi dolandırıcılık olarak görüyorum. Her türlü propaganda adi bir dolandırıcılık eylemidir.




İnternet çağında kara propaganda kasan cahillerin şamaroğlanına çevrildiği anlardan bir diğeri. Yorum yapanlardan biri de o kadar saygı duyulan sevilen benimsenen bir milli sporcuyken üç kuruş için trollük yapmaya utanmıyor musunuz? Utanmıyorlar zira bu gerçek yüzlerine vurulduğunda dahi utanıp özür dilemek ve silmek yerine pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıp daha çok yalan söylüyorlar. Utanmak gibi özellikler yüklenmemiş bunlara temel paketle gelmişler dünyaya. Nefes alıyorlar, yiyorlar, içiyorlar, boşaltıyorlar, cima ediyorlar ekstra özellik olarak sadece sürekli yalan söylüyorlar o kadar :/




Bakıyorum da ABD'nin en sevdiği ajanlarından Pervin Buldan'la yaptığı (makbul olduğu nereden belli misal diğerlerinden kat be kat daha fazla suç işlemesine rağmen zinhar kılına dokundurtmazlar gerçi niye bu kadar makbul bilinmez kafası pek basan bir tip değil görüldüğü üzere artık bizim bilmediğimiz ne çeşit pis işlere bulaştıysa) aşırı neşeli muhabbetin fotosunu unutmuşlar hep hatırlatalım. Zaten kendisi de biliyorsunuz ajan, patronları için makbul olan bir meslektaşı ile muhabbet etmenin keyfine varması doğal.




Şehit olması planlananlar ne düşünüyor acaba? Düşünüyorlar mı?

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/multecilerden-yillarca-barindiklari-turkiye-ile-ilgili-tepki-ceken-sozler-5656462/

Röportajda son konuşan kişi mülteci kaçakçılığını devlet yasaklamıştı, biz yaptık hala hapiste yatan arkadaşlarımız var şimdi devletin kendisi yapıyor hatta biz oraya gidiyoruz bizi onlar karşılıyor dedi. Gerçi mülteci kaçakçılığı deyip duruyorlar da hatta düzensiz göç diye bir şey uydurdular ve fakat bunların bir kısmı sığınmacı bir kısmı kaçak göçmen neyse bu işi yapmak uluslararası bir suç o işten de ayriyeten yargılanacak bu devlet zaten :/




Ya nolacağdı?




Artık neyin kafasını yaşıyorlarsa yine demek :/




İnsan mı ki insanlık talep ediyorsun bu tipe? Üstelik yetinmemiş gitmiş milletvekilini darp etmeye kalkışmış. Devletin kurucusuna hakaret devlete hakarettir ve bu kişinin devlette hiçbir görevi olamaz. Hiçbir devlet onun düşmanına emanet edilemez. Şu kadar basit bir mantığa bile mal gibi karşı çıkıyorsunuz istiyorsunuz ki bu devlet yıkılsın sonra da deyin ki ne güzel ultra özgür özgür yıkıldık. Ha derlerse ki ama biz yeni devlet kurduk şekerim buyursunlar bakalım kurulmuş mu kurulmamış mı o yeni devlet bizzat deneyimleyerek öğrensinler. Bakınız Esad'a bok atıyorlar ya hani diktatörmüş oymuş buymuş olabilir tam olarak bilemem zira hiçbir haber ajansına güvenmiyorum ancak Suriyeli olacaktım da görüp yaşayacaktım ve fakat şunu biliyorum Esad enayi gibi batının özgürlük moderenlik baskısına dayanamadı devlet yönetme konusuna hiç yoğunlaşmamış bir hekim olarak gitti babasının rejiminin içeri attığı yavşak cihatçı teröristlere af çıkarttı sonra gitti her kesimden insanı devlet yönetimine aldı Kürtü osu busu şu an genel Kurmay Başkanı sünni zaten Esad'ın eşi de sünni de neyse ama Allah'tan aldıkları yetkiyle olsa gerek(?) müslüman olduğunu kabul etmeyen sünnilerle savaş halinde. Bu aman da özgürlük aman da demokrasi mallığında gelinen nokta ne oldu şimdi Suriye ve Esad için? Mahvolmuş bir ülke ki nasıl bir seçimdi bilemem ama seçilerek iktidara gelmiş olan Esad bunları kendi çıkarı için yapmadı ülkesi modern, özgür, batı ve dünya tarafından saygı gören bir ülke olsun diye yaptı ve hala geri bir adım atmış değil işler sarpa sarınca kaçıp gitmedi de. Evet kardeşim ben sizin o batının oyununa gelmiş ve teröristlerle alaşağı edilmeye çalışılan Esad'a karşı yürüttüğünüz politikayı da onaylamıyorum çünkü bu hem haksızca hem benim ülkeme zarar ve aynı zamanda bu şerefsizin devlet kadrosunda çaycı dahi olmasını da onaylamıyorum. İşte kamu görevlilerinin siyasi yasaklı olması da bundandır. Sen Atatürk düşmanı olduğunu alenen ilan etmekten çekinmeyen bir tipe yarın öbür gün bir iş için başvuracaksın ve o saçın başın açık diye aşağılayıcı gözlerle sana bakıp belki de işini kasıtlı görmeyecek. Bu şüphe olmasın diye kamu görevlileri devlete bağlı ve hiçbir siyasi ya da dini görüşünü insanların gözüne sokmayan insanlardan seçilir. Bu laik demokratik bir devletin bütün vatandaşlarıyla eşit mesafede durmasının şeklen gereğidir. Eskaza iktidara gelirsem kardeşim Kim Jong-un gibi hepinizi muma çevirecem!




Onlar seve seve ölüyor size ne diyor biz Lihtenştayn vatandaşıyız ya hükümetin aldığı kararlar bizi hiç etkilemiyor bizim başımıza gelebilecek en büyük felaket Alpler'de İsviçreli arkadaşımızla kayarken ondan Coronavürüsü almak filan gibi şeyler?




Ergen derken? Ergenlik konusuna hiç girmeyen bari ya ki benim atam onca zulme uğradı bu mevzudan dolayı yine bile diyorum ki ne ergenliğinden bahsediyorsun ey şuursuz?







Bu da ayrı bir acı gerçek. AB parayı verirken neyi nereye harcadınız bize bildirin demişler bir nevi şirketin masraf ödemesi için fiş getirmenizi istemesi gibi tabi bizimkiler parayı betona gömdük diyemeyip kılıf da uydurmamışlar olaylar böyle böyle buraya kadar geldi işte :/




Milyarlarca liralık bütçeli mersolu diyanetin imamı. Manisa'da görev yapmaktaymış feyzlenmek istiyorsanız o "nur sureti"ni orada görebilirsiniz :)




https://odatv.com/9-yil-aradan-sonra-fetoculerin-yaptigi-gibi-yine-odatvye-gozalti-04032031.html

Fırıl fırıl dönmekten döne döne sürekli aynı noktalara geliyorlar haliyle :/

https://eksisozluk.com/entry/102992283?fbclid=IwAR0PqRzLz4kq_6pkEjK11VnVAVVcFmkPpSPlZJzXwtP7hZM49bzrAMTudFM

Tahminim geri adım atacakları için bu Tatar'a ısmarlamışlardır bu yazıyı :/




İşte Allah heb AKP seviyor ya ondan bereketli keseler onlar bunlar zaten savaşta da gerekirse sarıklılar inecek gökten her şey şolur ya düşünmezsen sorun yok Türkiye sen yeter ki düşünme :) İtelediler 4 milyon sığınmacıyı daha arada.




Kandırılıyorlar çünkü kandırılmayı seviyorlar çünkü gerçeklerle yaşamak zor geliyor bunlara haliyle.




Yaw git ölmüş gitmiş adamın ailesine kim niye musallat olsun aynı mantıkla Güneydoğu'da teröristle çatışan bütün askerleri ve subayları da gizleyelim? Şehit diye elleri tabutlarına dayayıp miting yapılmasın ki deşifre olmasın aileleri? Başka ajan da deşifre olabilirmişmiş yahu o bağlantıyı nasıl kuracaklar? Mit ajanının deşifre edimemesi görevdeyken geçerli olan bir şey adam ölmüş teşkilat çelenk yollamış neyin geyiğini çevirip kimi kandırıyorsunuz siz yine?




Buyurun bu da 2014'te PKK ile megri megri halayları çekerken dava arkadaşları FETÖ'nün infaz etsinler diye PKK'ya sızmış olan MİT ajanlarının listesini vermesi hadisesi. Nasıl oluyor da elleriyle koymuş gibi buluyorlar suçluları seneler sonra di mi ama? Bak sen. Belki de suçu iteliyorlar birilerine o mevzuları da hiç bilmiyoruz :/





Şey olmuştur ya sürekli hakaret edip hiç doğru düzgün tepki almayınca bunlar sünepe la deyip hepten yardıra yardıra hakaretlerine devam eden AKP şaşırmıştır bi aaa nolyo la öyle olmuştur ondan bir şoklar bir infialler filan :) Biri şunlara deyiversin virüs değil panik öldürür :p




Hepsinin tasmalarının ucu aynı sahibe gidiyor gerisi tiyatro yalan dolan diyoruz ama anlattıkların anlayacak olanların anlayabilecekleri kadar işte napacan :/




Hadi ya? Hitler de sağa sola dalmadan önce aynı böyle diyordu.




La o çocuğu konuşup da ne diye o tanımadığı adamlarla bıraktınız vahşi doğa belgeseli mi çekiyorsun BBC? ABV sizin artizler. Teslim etsene bir valiliktir karakoldur bir yerlere şuraya götüreceğiz ailesi de gelip oradan iletişim kursun filan bir şeyler desenize. Manyak bunlar ya gitsen nereden bulacan tekrar çocuğu. Asıl sondaki Afganlı haklı önce İngilizler sonra Ruslar sonra ABD geldi şimdi ABD ve Taliban takılıyor bir yaşatmadılar insan gibi amq diyor. Yakında bizde de aynı şeyler yaşanır bu kafayla.




Hadi ya tüh tam da SİHA'larla dünyayı ele geçirip 2. Osmanlı İmparatorluğunu kuracaktık. Neyse başka bahara artık :/ Kaç SİHA var la belki şeyi alırız ne bileyim İdlip'te bir köy ya da İdlip'te şöyle yazlık saraylık 15-20 dönüm arazi de olur?


https://eksisozluk.com/5-mart-2020-adalet-bakani-aciklamasi--6395434

Yaw siz kendinizi koskoca vip şahsım devleti ile nasıl olur da bir tutarsınız? O ağzına geleni söyler sen o lafları bir bir yersin ve gıkın bile çıkmaz. Yok bir de itiraz edecektiniz de aynen iade edecektiniz de olabilir mi böyle bir şey?



Düzenli bir ordu terörist gibi hareket edemez çünkü devletlerce tanınmış devletlerin orduları teröristlerden değil askerlerden müteşekkildir. Bu bütün devletler için geçerlidir hiç öyle ama ABD de yaptı bilmem kim neler etti denilemez zira bu o yaptı ben de yaparım bana ne bilmem ne diye ağlanılacak bir çocuk oyuncağı konusu değildir. Karşında terörist varsa da asker gibi savaşacaksın askerlerin savaşırken yapması gerekenleri yapacaksın yok böyle yapamıyorsan ama hevesin de varsa bu işlere dağa çık kendi kendine takıl terörist kovala o bizi bağlamaz. Bir de şunu diyorlar efenim sen orada mısın onlar ne yaşıyor biliyor musun. Kardeşim devlet olmak ama ben uf oldum ondan derilerini yüzdüm teslim olanları bile öldürüp kulaklarını kestim anahtarlık yaptım hatta hepten mala bağladım bunların videolarını çektim eşle dostla paylaştım yetinmedim internete koydum diye mazeretlerle gelmek değildir. Devlet der ki bu unsur devletimin varlığına, halkımın can güvenliğine, huzuruna ve barışına tehlike arz ediyordu o yüzden bu unsuru etkisiz hale getirdim ama tutuklarsın ama mecbur kalır öldürürsün bu budur. Bunun da teröristlerin canlarına çok kıymet vermekle alakası yoktur bu onurlu ve saygın bir devletin onurlu ve saygın bir askerinin yapacağı iştir. Bazı görüntüler düştü nete orada komutanları varken askerler vay efendim sen benim arkadaşımı öldürdün onu yaptın bunu ettin bir sinir bir öfke bir agresyon esir alınana dalıyor ediyor. Bu agresyondan nemalanma işi ABD ordusunda İsrail ordusunda vs. kullanılan bir şeydi. Hatta bu ABD mallarının adrenalin pompalamaya yönelik askerlere tıbbi uygulamalarda bulundukları sonra askerlerin cephede dönüp birbirini öldürdüğü ile ilgili iddialar olmuştu bunun filmini bile çektiler. Profesyonellik böyle bir şey değil. O aşırı duygusal gazlar da insanların akılla hareket etmelerini engelleyen işler. Akıl eksik olunca da hatalar çoğalır. Sen ancak intihar bombacısını böyle gazlarsın bir askerin motivasyonu böyle sağlanmaz. Senin devletine kast etmiş insanını öldürmüş ve sen bunları etkisiz hale getirmekle görevlisin, bu sorumluluk sende daha ne motivasyonuna ne gazına ihtiyacın var git etkisiz hale getir görevini tamamla bitsin gitsin. Türk ordusu senin vahşi güdülerini tatmin edeceğin kişisel keyif alanın değildir hele ki yaptığın vahşice şeylerle eşe dosta hava atacağın bir yer hiç değildir. Sana görevin için verilen yetki ve imkanlar bunun için verilmedi. Bu iğrenç propagandalar da teröristleri/terörist olacak olanları sindirmez, ne aşağılık şeyler gördük kafa kesmeler onlar bunlar tek etkisi yapılan şeylerin karşılıklı olarak daha da iğrençleşmesi ve hepten insanlıktan çıkılması. Türkler binlerce yıldır asker yetiştiriyor ve bu bizim yetiştirdiğimiz asker tipi olamaz. Bu kafaları da NATO yetiştirmesi komutanlarla soktular orduya sonra da FETÖ'cüsü osu busu şimdi de zaten ordu ne halde ortada. Böyle şeyler senin aleyhine delil olarak toplamak için önü açılan şeyler. Ülken rezil olsun hesap vermek meram anlatmak çocuk gibi ağlanmak zorunda kalasın da itibarın beş paralık olsun diye. Kenar mahalle kafasıyla ülkeyi bu hale sokmaya kimsenin hakkı yok. Türk ordusuna yakışır profesyonel askerler yetiştirip onları profesyonelce komuta etmeyenlerin de ABV. Ben sizin. yapacağınız işe.



Ne yapacakmışız onlar oradan biz buradan itip arada sıkışan ümmetinizi soğuktan, hastalıktan, açlıktan mı öldürecekmişiz?



Asdfg olaylar çok karışık Hilmi Abe.




Şunu da şuraya iliştirelim. Kariyer kolay yapılmıyor. Selam ve dua ile :p


https://eksisozluk.com/5-mart-2020-turk-askeri-silah-cekti-iddiasi--6396036

ABV sizin. Otobüsteki sığınmacılara asker görünümlü biri bota bindirecez geçiricez sizi karşıya diyor sığınmacılar biz nasıl geçelim ya öldürecekler bizi çocuklar var diyorlar ve sivil giyimli artık MİT ajanı mıdır polis midir AKP ilçe teşkilatında hatırlı bir ağbi midir kaçakçı mıdır ne olduğu belirsiz bir organizma silah çekip ite kaka askerin eline bırakmak istemiyorum inin hemen karşıya geçeceksiniz diye bağırıyor. Şimdi tabi hemen yok tiyatro yok montaj bilmem ne itiraz ediyorlar bir yandan, haklılar tabi defolup gitsinler diyecek kadar alçalanlar var, kimisi olm niye yayınlıyorsunuz bunları vatan hainleri diyor artık nasıl çıkmışsa insanlıktan. ABV sizin.



Bak bak görüntünün yayınlandığı Twitter hesaplarından birinde biri diyor ki bu tiplerin Türk otoriteleri ile bir alakası yok bir grup haydut bunlar(bu insanlık utancı vakayı insan kaçakçılarına itelemeye kasmış, burası dingonun ahırı ya kaçakçı kafaya göre silah çekip insanları zorlayabiliyor? Özrü kabahatinden beter). Diğeri gelmiş hayır bunlar özel harekat, Süleyman Soylu açıkladı bugün orada görev yapacaklarını. Peki ne cevap vermiş bir davar? Hainsin. Yani böyle bir şeyin olması gayet doğal neden açık ediyorsun diyor? ABV.




Karşılıklı kalktıysa onlar ayağınıza kadar gelip kesebilir de. Zaten terörist tatil merkezi de olduk elhamdüllila.



Hadi ya tam da SİHA'larla Şam sarayını bombalıyorduk tüh ya :/




AKP dönemini anlatacak belgesellerde kullanmalık arşivlenecek ibret vesikası. Metni de vereyim "Propagandayı o kadar fütursuzca yapıyorlardı ki aktrollerin söyledikleri şeyler zamanla hepten anlamsızlaşmıştı."




İşte bunlar hep çaresizlik hep son çırpınışlar :/




4 gün az mı? Yeri gelir bir saat içinde döner bunlar yok ya o da fazla oldu 5 dakika diyelim.




Ne bu dönenlere ne dantelli kefenle şov yapanlara ne internette apır sapır konuşanlara bir şey olmuyor olanın kime olduğu ortada artık daha da hala oturup bir düşünmezlerse bu saatten sonra tamamen kendileri bilirler.





Siz onlarla dalga geçtiğinizi sanıyorsunuz ama asıl onlar bizimle dalga geçiyor :/



https://www.youtube.com/watch?v=67P6A7aJjbA&feature=youtu.be

Alttan dayamışlar arabeski de, dini bütünmüş de bilmem neymiş de la adamı karısı sevmemiş, çocukları sevmemiş ve hatta belli ki kimse sevmemiş dandirik arabada yatıp kalkıyor tabi prodüksiyon da olabilir bkz. dinci ahlakı. Kimse sevmemiş olabilir bir insanı çünkü o da öyledir ama bütün dünyayı suçlamadan önce la acaba sıkıntı bende olabilir mi diye düşünmeyen de biraz şeydir be kardeş. Neticede kimsenin kimseyi sevme kimsenin kimseye saygı duyma zorunluluğu olmayan bir dünyada yaşıyoruz. Sende sevgi ve saygıyı kazanacak nitelikler yoksa ve bu konuda herkes de hemfikirse geçmiş olsun, oturup kaderini yaşayacaksın artık :/



https://tr.sputniknews.com/ortadogu/202003081041554438-yolsuzluk-devleti-yedi-bitirdi-diyen-lubnan-basbakani-ulke-tarihinde-ilk-kez-temerrut-ilan-etti/

Bana stratejik ortağını söyle sana ekonomik durumunu söyleyeyim :/



Mesele nasıl yedikleri değil neden onlara ödeyemeyecekleri halde bu kadar borç verildi? Ne tesadüf ki Hatay kadar ama tam da Şam'ın dibinde bir liman kenti hemen altında da İsrail var? Ne kadar ilginç ilginç olayları bunlar hep. Hikaye de çok tanıdık




Üst solunum yollarında hafif tıkanıklıklar mı var onun? :p Ya yapın tabi ya boğazı satamıyorsunuz o zaman yeni boğaz yapın ona el koysunlar di mi çok mantıklı?




Çekirgeler İran'daki Abadan şehrini istilaya başlamışlar bugün. Bu adam İranlı bir gazeteci Ahvaz'dan ama kökeni Arap sanırım. Depremler, salgınlar şimdi de çekirge istilası daha 2020'nin henüz başındayız demiş nazar boncuğu koymuş. Canımcım nazar boncuğu ile olmaz o iş olan olmuş çoktan. Size kurşun döktürmek lazım :(




Sanırım yazar burada bu ülke bunları hak etmedi diye düşünüyor ama gerekçesi ne anlamadım?




Bu hayvanlığı da Türklükle bağdaştırdılar ya zaten her türlü hayvanlıklarını ya dini ya da Türklüğü refere ederek dayatmaya kasıyorlar. La bir sürü pikniğe mangala tahsis edilmiş mesire yeri var İstanbul'da defol git orada kemir ne kemireceksen zaten orada senin gibiler var kabul edip gitmişler kimse de rahatsız olmaz sen ne demeye hem yerleşim yerlerinin dibinde hem iki oksien alırım diye gezinmeye yahut spor yapmaya yahut oturup deniz izlemeye çıkmış insanların gözüne sokuyorsun hatvanlıklarını amq? Derdiniz de bu aslında di mi kendinizi gözümüze gözümüze sokmak. Çomarlık teşhirciliğine bayılıyorsunuz.




Anlatamazsın güzel kardeşim yok Rusya anlaşmaya yanaşmamış ondan OPEC'le gerilmişler de ondan kavga çıkmış da bilmem ne de. Daha hala virüsün olası etkilerini göremiyorlar ya da görmek/göstermek istemiyorlar. Dünyada resesyon kapıda dünya ekonomisi küçülecek petrol talebi düşecek Suudi Arabistan düşük maliyetle petrolünü çıkarmış yarın satamayacağım bugün hazır satabilirken ucuza satayım hem de öyle bir ucuza satayım ki depolamak için ekstradan alış iştahı oluşturayım bütün pazarı ele geçirdiğim gibi pazar da büyüsün şimdilik sürümden kazanayım stoklarımı eriteyim önümüzdeki dönemi atlatana kadar nakitimle idare edeyim demiş. Ben olsam ben de öyle yaparım. Hikaye muhtemelen bundan ibaret.



Hellö ya nolacağdı?
https://eksisozluk.com/istanbul-havalimani-metro-istasyonu--6005796?a=popular

300 metrecik hesap hatası yapmışlar ne var bunda yea sizin derdiniz AKAPE!



Asdfgh puanların hesaplanmasında sıralamanın yapılmasında neler ettiler bilmiyorum da yine de kadın tekvandocularımızın aşırı iyi olması ve bunun sen gidecen ben gidecem kavgasına bile sebep olması tekvandoda ne kadar ilerlediğimizin ama insanlıkta yine yaya kaldığımızın göstergesi. Demek ilerleme topyekün olmadıktan sonra bir naneye yaramıyor görüldüğü üzre şartlar insanları çirkinleştirmiş şimdi o kazansa ne bu kazansa ne madalyayı ben bunları tanımazlıktan gelirim şahsen.




Bu cehaletin değil gerizekalılığın nirvanası :/



Savcının aşiret yahut mafya ağası gibi özel harekatı kapıya yığarım tehditi filan... Şimdi böyle dedi mi demedi mi bilinmez şahitler ne diyor bakılır tabi şahit bulunabilinirse vs. Ha bence demiştir çünkü das Türkiye this is kalite :/ Kız yurdu basmıştı bir tane de savcı sevgilisiyle kavga edince. Yahu hadi bunlar kafayı tırlatmış da polis niye bunlara uyuyor? Kardeşim kanunsuz emre itaat mecburiyetiniz hakim kararı olmadan savcı hiçbir bahane ile böyle abukluklar yapamaz ha dersen ki hangi emir kanuni zaten o da var. Sen yine en iyisi simit sat bence polis kardeş :p




Bol bol ve hep beraber seyahat etsinler işte ne güzel :)




:) Bir kurumu kapatıp onun komik bir imitasyonunu Atatürk düşmanı olduğu aleni ortada olan tiplerin eline teslim edip sonra kapatılan kurumun tarihinden nemalanmaya kasmalar bilmem ne. Bu tuhaf ve anlamsız denemelerin eseri kurum ve diğer benzeşleri tarih olacak ve sistem özüne dönecek o yüzden ben de bu şarlatanlıkları dikkate almıyorum şahsen.


https://eksisozluk.com/23-mart-2020-eba-tv-adnan-menderes-goruntuleri--6430726?a=popular

Çocukların eğitimi psikopatlara kalırsa olacak olan ufak tefek ruh hastalıkları :/

https://t24.com.tr/haber/ankara-buyuksehir-belediyesi-ndeki-akp-grubuna-genel-merkezden-mudahale-istifa-getirdi,868072

Demek şerefsizlik limiti olan AKP'liler de varmış enteresan.




Ne bir özür ne sorumlulardan hesap sorma sözü. İstifa etmesi beklenir normalde ama süper çalışkanım harika işler başarıyorum nasıl olur da bunlar konuşulur diye bir fırça atmadığı kalmış üstelik 1 haftada içerik hazırladık diyor marifet gibi ulan 3 aydan fazladır dünya gündeminde bu salgın hiç mi bir şeyi öngörüp ön hazırlık yapamıyorsunuz kifayetsiz muhterisler. ABV senin de.

https://eksisozluk.com/rektorun-yerli-tohum-merkezine-kepceyle-dalmasi--6433018

Vatanı düşünenler vatan haini vatan hainleri makbul vatandaş işte böyle bir ülke.


https://eksisozluk.com/ulku-ocaklari-hesap-sorar--6433801

https://eksisozluk.com/24-mart-erkan-akcay-twitter-paylasimi--6433740

Vekilleri de dahil sosyal medya hesaplarından bu rezil görüntüleri marifetmiş gibi yayınlıyorlar peki suçu ve suçluyu övmekten haklarında işlem yapacak bir adalet insanı var mı bu ülkede? El cevap: Tabi ki yok :/

https://eksisozluk.com/entry/104151819?fbclid=IwAR1UFnaoiDPKbQIkPTN0vXw45bqjlom98GHVN5KNH1rr5o1PuJXDUxg65i8

Biz mi yedik? Hala olayları kavrayamamış vatandaşlarımız var maalesef :(

https://eksisozluk.com/ozgur-ozelin-murat-sancak-aciklamasi--6447057?a=popular

Bu kaçıncı kepazelik hiçbir şey de olmuyor doğal olarak aynen yola devam ediyorlar...

26.04.2020:

https://eksisozluk.com/entry/104960368?fbclid=IwAR3zlo9UVd12hbm7kDcD1SBC6E5TWd7Dokr6SxYePruRKHThQkEAFNmPNP8

Farenjit deyip geçmeyin size de çıkabilir :/ Görüldüğü üzere akciğeri sarmamış da olabiliyor. Bu arada ben de bu ayın başında hastaneye gittim akciğer ve kan temiz çıkınca test filan yapmadılar antibiyotik verdiler yolladılar. Bende Mart başı bronşit gibi ama tam da öyle olmayan tuhaf bir şeyle başladı sonra sinüzit ve faranjite evrildi. Daha önce bunlardan muzdarip olan biri olarak uzun süre geçmeyince doğal olarak antibiyotik almaya kastım ama telefonla aradığım eczaneler reçetesiz antibiyotik veremeyiz deyince mecbur KBB'den randevu aldım. Hastanede benden başka randevulu hasta yoktu insanlar korkudan hastaneye gitmiyor. KBB uzmanı da korona kliniğindeymiş aradılar geldi. İlaçlarını yazacam ama illa git acile kontrolden geç dedi baya bir ısrar etti akciğerini eline lısın ha filan dedi iyi dedim gideyim neyse BT çektiler kan aldılar neticede hem ciğer hem kan temiz çıkınca antibiyotik, boğaz fısfısı, parol verip yolladılar ve fakat 51. gün itibariyle hala tam iyileşmiş değilim. Bu süre içinde bu ayın başında(3 Nisan) yakınımdaki hastane ve eczaneye gitmek haricinde dışarı çıkmışlığım yok bunda sorun yok zaten dışarısı merakalısı biri değilim malum. İçtiğim onca antibiyotik, kullandığım onca fısfıs, pastil, içtiğim tonlarca bitkisel çay sonrasında buğuseptil kaynatmaya ve Akit okuyucusu gibi sarımsak yiyip soğan koklamaya filan başladım. Kısmet artık :/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8377519/Swedish-PM-launches-inquiry-countrys-decision-avoid-coronavirus-lockdown.html?ito=social-twitter_mailonline

Sürü bağışıklığını seçip nüfusa oranla ölümde dünya şampiyonu olan İsveç başbakanın açıklamasına göre kendi kendine soruşturma başlatacakmış. Bunlar da çok özel model mallar :/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)