1 Eylül 2020 Salı

EYLÜL 2020: YAPRAK DÖKÜMÜ MEVSİMİ

https://eksisozluk.com/entry/112391240?fbclid=IwAR30I7OWkN_7DZhumoahEa278kjI1tAHd4JZKNr0BUfVwuJreY1wnl09q5M

Böyle bir açıklama ile bile dalga geçen mallarla kaynayan bir ülke :/ Geçtiğimiz günlerde Fransa'da maç çıkışı ortalığı yağmalayan azınlıklarla övündü aktroller işte böyle dağıtırız ortalığı Tayyip'in hilafetini bekleyen milyonlarca müslüman var diye propaganda yaptılar. Velhasıl kendi ağızlarıyla şeriatçı beslediklerini ve bunların silah olduğunu iddia ediyorlar zaten. En son bunların bayıldığı padişah da hilafet filan bireyler sayıklıyordu ondan sonra Araplar alsana hilafet çekti. İçerdeki muhalifleri de kaç tur fişlediler demek sıkıldılarsa biraz da dışardakileri fişleyelim demişler. Bu aptallar bunca zamandır sefa sürüyorsa böyle haberlerle dalga geçen malların da emeği büyük :/

https://eksisozluk.com/1-eylul-2020-busra-hemsireye-terorist-denmesi--6654551

Madem türbanlısın o zaman bizim malımızsın çekip dinden dönen mürted muamelesi yapıyorlar ki diğerlerine emsal olsun diğerleri de açıkça bunlardan tiksindiğini beyan edemesin. Gerçekten Atatürk'ün Türkiye'sinde bu gerizekalı cahil çomarlar hüküm sürüyor resmen :/

https://eksisozluk.com/coronali-cenaze-yikatilan-imamin-coronadan-olmesi--6654298

Daha dün paylaştığım bir covid cenazesi olan biri de ölü yıkamada görevlinin sadece maske taktığını başka hiçbir korumasının olmadığını beyan etmişti. Bu da gerçektir çünkü bunlar iblis soylu her türlü kötülük bunlar için eğlence ve biz bu beyinsizlerin oyuncağı olduk işe bak.

https://eksisozluk.com/entry/112388902?fbclid=IwAR3ic8l-6WeSwReqd5BBksYen1WXOH04xV6raUiVHIy1oOv9femzObyaGm4

İngiltere küreselciler köpeği olalı asır olmuş hala İngiltere övmelere doyamıyorlar :/ Kraliçenin zenci kökenli gelini de mi bir şey çağrıştırmadı? Londra'nın Arap başkenti olması da mı? Alay ediyorlar resmen Dingilizlerle. Ha bizim hesabımız da bitmedi elbet onlarla. Zira İngiltere'yi ele geçirdiklerinde onların projelerine de el koydular :/

https://eksisozluk.com/1-eylul-2020-ibrahim-kalin-tweeti--6654751

Buyrunuz. Kahveden rastgele insan seçsek bunlardan daha meziyetli daha kafalı daha becerikli çıkabilir her şeyden önemlisi de daha saygıdeğer olabilir :/ Kuzey Kore gibi herkesin alay konusu olacağız sayelerinde.

https://eksisozluk.com/entry/112408062?fbclid=IwAR2CdANFuWK4-Ygya2q0gO3Z8SIPtimUKjSRAiPLsx0W9213hYCWOy7lcTA

İnş cnm yea hayırlısı 😕 Kayınço elti diplomasisinin meyveleri hep bunlar. Ama monşerler de çok şeydi yea hiç kıro değillerdi mesela!

https://eksisozluk.com/1-eylul-2020-meis-adasi-son-goruntuleri--6655013

Olaylar olaylar...

https://eksisozluk.com/usakki-tarikati-liderinin-tutuklanmasi--6655224

Bunu da salar bunlar :(




Gayet basit bir soruyu sormak bile olay gazetecilik olmuş ülkede. Bu coğrafya böyle istibdat görmedi zira bu coğrafya daha önce bu kadar mal bir halka ev sahipliği yapmadı.

https://eksisozluk.com/halkina-3-5-maske-dagitamayanlarla-savasa-girmek--6656033

Nükleer denizaltına süngü tanka atlet güzel kardşm bunların hayal dünyası anca bu kadar basıyor :/

https://eksisozluk.com/entry/112456579?fbclid=IwAR1evwbAIK-wTmu_KYdvC2ie-k6nCSo_kzY0VXaUvXeoubEfUkM9OxCTeOo

:)


ABV sizin bahaneye bak pandemi nedeniyle yapmış bir hata sapık pedofil?! Bir de Oda Tv'ye soruşturma açmışlar. Madalya takın madalya sizin yapmanız gereken işi yapıyorlar.




Evet o sapık herif protokollerde filan. Ne günlere kaldık.



Daha bir sürü AKP'li ile fotoğrafları dökülmüş saçılmış internete. Utanırlar mı? Asla. Bunlar bir kereden bir şey olmaz diyecek kadar düşmüş düşükler zaten malum.



Yatacak yeri olmayanlar yine bir gün neşe içinde.


Sonra biz tiyatro deyince bık bık...


Hakikaten hala saf halkımızı kandırıyorlar geyiği devam ediyor mu ya? İblis iblisi şeytanlıkta buluyor işte az önce fotolarla da delillendirildi.

Şu tiple elimize vermişler ya aga bizim de ABV.


Tarif çok tanıdık :)


Damadı salllamadılarsa demek :/


12 yaşındaki kız çocuğunu değil de sapıkları ve onların yardakçılarını koruyan düzen. Hepinizin sürüm sürüm süründüğü günleri de göreceğiz inşallah ABV sizin.


Buyrunuz cahl halkımızı kandırıyorlar güya. Yoo 100TL karşılığı çocuğunu satıyor bu cehalet değil şerefsizlik olan biten bu. İblis sürüsü.


Sal alayına sarin gazını gitsin maymun modellerimiz.


Sapıklıklarını kutsallaştıra kutsallaştıra geldikleri nokta.


Bizi asmak için getirirsiniz bir bakmışsınız aaa biz sizi asmışız ona göre düşünün taşının. Protokollerde ağırladığı sübyancı sapığı salıp hakkında haber yapılmasını yasaklayan kafa ya kimi asmaya kasacağdı?


Bakmışlar aynı kendileri hemencecik çok beğenmişler tabi.


Hı hı kopmuş gitmiş z kuşağı da despot yobazların peşine takılacaktı bu saatten sonra. Zavallılar.


İmce de kırmızı bültenle aranan terörist gibi çıkmış kanallarına. Akıl fikir. Siyaset egomanyak gerizekalılardan temizlenmeli ama önce seçmeyi bilen bir halk lazım ki asmadan kesmeden temizlenebilsin.


Bugün kime sarsak demiş bula bula bu kadını bulmuş allan manyakları.


İşte bunların alayı Türk düşmanı filan diyoruz ama mal halkımıza milliyetçilik bile pazarlıyabiliyorlar. Ülkede gerçekten Türk kalmamış olabilir. Toplasak 5bin kişi filanız herhalde

ABV sizin Türk ve Atatürk düşmanı aşağı sapık yaratıklar sürüsü.

Yarın terör örgütü olarak yargılanacaklar bunun için ellerinden geleni yapıyorlar.


Ba ba ba adli tıp raporunu da evde oturduğu yerde hazırlamış ki vermiş hemen hükmünü. Kadının adamı bıçakladığı ne malum acaba kendisinin bıçakla saldırıp böyle bir iddia ile yırtmaya çalışmadığını nereden biliyorsun yahut öldürdükten sonra düzenek kurmadığını? Kadın düşmanlıklarını tutamıyorlar içlerinde her fırsatta gerizekalılıkları ile birlikte teşhir ediyorlar.


Dikkat etsinler de Yunanlar tanklarımızın egzozlarına atlet sıkıştırıp filan asdfgh...


Madalyalarınla anılacaktın ama bil bakalım şimdi nasıl anılıyorsun. Senin de ABV.


Bilimum itiraflar. Aptal olmayın diye mektup yazmaz Rus.


Şu fırıldak gibi dönüp duran saçma sapan iktidar başımızda bela olduğu sürece dünya üzerinde kim hangi konuda Türkiye'yi destekler?



Bakalım daha başka ne gibi aciziyetlere rezilliklere şahit olacağız acaba. Elbette kadın başka bir suçtan aranabilir gerekçe bu gösterebilir ya da tam tersidir başka gerekçe ile iadesi istenmiş olabilir her türlü durumda da bu molla yobaz gerizekalı sürüsüne bu kadını teslim eden de onlar kadar rezildir.

Vermemişler ama 30 gün içinde ülkeyi terk etmesi istenmiş. Ülke yol geçen hanı olmuş politik sığınmacıyı başımıza bela olma sen diye postalamaya sevinenler çıkmış. Sevinmeyin bu ülkede vahşi teröristler el üstünde tutulurken kadın hakkı savunucusu yani bu vahşi teröristlerin mal gibi alıp sattığı tecavüz ettiği öldürdüğü kadınlar için savaşan biri istenmeyen şahıs ilan edilmiş. Neye seviniyorsun acaba? https://twitter.com/Peyman_Aref/status/1303272088606846980


Ülke yanmış bitmiş gitmiş bunlar hala öküzün altında aradıkları buzağ ile kendilerini aklamaya kasıyor. Bu nasıl bir ahlaksızlık tutulmasıdır pes.


:) AKP'ye sırtını yaslayan da ne bileyim. Dakkasına satıyorlar önlerine geleni siz neye güvenip zıvanadan çıkıyorsunuz ey gerizekalı ahlaksız sürüsü?


Hakikaten kanundan bihaber bunların alayı. Nasılsa kanunu takan yok o yüzden kanunları bilmeye gerek yok kafası hakim belli ki? Bu emri veren malı savcı yapanın da ben amk.


Ya ne diyeceğdi? Yunanlarla tarihi geçmişleri bizim Rus uçağını düşürüp elçisinin katledilmesine göz yummamız üste bir sürü pır sapır konuşmalar edilmesi o bu bir yana her ne kadar Ayasofya mevzusunda Putin kendi iç işleri bana ne dese de her iki toplum da Ortodoks. Gerçi Ayasofya'nın kaç defa yıkıldığı yapıldığı malum ve o dönemdeki ortodoksların inançları günümüzden çok farkl ki bunun en temel ayrımı onlara göre İsa tanrının oğlu değil kutsal üçleme filan yok ortalarda her neyse olay sembollere hakaret muhabbeti, gerçi bu sembol takıntıları bana kalırsa bomboş bir sidik yarışı, kavgaya savaşa bahane etmek için gereksiz anlamlar yüklenmiş objeler ya neyse. Yine de kimse Osmanlı'dan kalan camiyi kilise yapmıyorsa insanda biraz onur haysiyet şeref olur, birazcık da olsa saygınlığa önem verir vs. lakin kimlere diyoruz bunları.


Mansur Yavaş sen çok güzel bir detay değil resmin odak noktası olmalısın <3


Dine takıklar ve niye takık olduklarını biliyoruz zira ekmek kapıları ama ahlakla bir işleri yok görüldüğü üzere. En göz önünde örnek olarak Kartal İmam Hatip mezunları THY'ye çöreklenmiş damacana müdürü bile yapılmış çete üyeleri ee hani din ahlak bık bık öterken bu yetiştirdikleriniz ne diye hesap sorulmayacak mı? Tarikat açıyorlar işleri çeteleşmek, rant zinciri kurmak, elalemin çoluğunu çocuğunu taciz etmek hatta onlara tecavüz etmek ne o siz dinin arkasına saklanıp kimse laf etmeyecek mi sanıyorsunuz o küçük akıllarınızla? Bazıları da Erol Mültercimler haklı olsa da politik olarak yanlış, böyle böyle düşmanlık besliyorlar oy vermiyorlar diyor. Oldu canım allan ahlaksız vicdanı olmayan gerizekalı çomarının vereceği oy için dümdüz ahlaksız olalım hepimiz ve her şeye göz yumalım? İşte böyle böyle çürüyor bir toplum, böyle böyle de cehennem çukuruna düşüveriyor. Her türlü ahlaksızlık, şerefsizlik, yavşaklık ve beyinsizlik konuşulacak ve bunları yapanlar kınanacak efenim. O çomarlar da alsınlar oylarını soksunlar bir taraflarına. Beyinsiz ahlaksız çomarlara ben adapte olmayacağım onlar insan olma yolunu seçerse ne ala yok seçmezlerse hep beraber batar gideriz zaten. Oturup çanak tutacak değilim bunların iblisliklerine.


Sadece imamın maaşını değil her türlü cami giderinin tahsili yerel yönetimlere devredilmeli. Böylelikle kendi ibadethanesi ibadethane sayılmayan Aleviden ya da ateistten ya da diğer dinlere mensuplardan haraç toplanamaz. Dini ihtiyaçların giderilmesi sosyal bir hizmettir ve yerel yönetimler tarafından finansmanı gönüllü kişilerden vergi adı altında sağlanabilir. Cenaze hizmetleri ise ayrı bir kalem olur ve hizmet alanlardan tahsil edilir eğer ki kişinin durumu yoksa sosyal devlet anlayışı gereği bu tip durumlar için ayrılmış sosyal yardım fonlarından maliyet karşılanır. Elbette bizim gibi Orta Doğu memleketinde saldım çayıracılığın neticesi dolandırıcı çetelerini gazlamak olduğundan verilen hizmetler denetime tabi tutulmalı. Şu an pek çok tarikat bazı camileri sahiplendiğinden halihazırda bir denetim olmadığı da aşikar üste merkezi yönetim camileri ve imamları propaganda aracı olarak kullanıyor hata dağ başlarına cami yapıp imamlara lojman yapıp üste o köye mezraya adımını dahi atmamış kişilere maaş bağlıyor. Bunların hepsi belgelendi ve afişe edildi yani bir yandan da inşaat rantı kovalıyor. Amma lakin bunlar defolup gidince diyanetin işi gerekli denetimleri yapmak ve yerel yönetimlerin halktan aldığı talepler doğrultusunda eleman tahsisi sağlamak olabilir. Ülkemizde diyanet ruhban sınıfı demek değildir işi de fetva yayınlamak değildir hele ki iktidar yalamak hiç değildir. O yüzden diğer dinlere mensupların da sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için görev ve sorumluluk almalıdır.


:)


La aç mı kaldınız pis köleler? Oruç da tutmuyordur bunlar ba ba hükümete karşı ayaklanmış din düşmanı vatan hainleri :)


Anayasa sallamayan bir siyasiye karşı hiçbir tepki veremeyen onuru üzerine yemin etmiş görevli herkes de bu faciadan sorumludur. Oturup izleyenler de sorumludur. Yok öyle ama ben yapmadım Miki yaptı. Miki yapar, Miki bunu yapsın diye görevlendirildi de musallat edildi başımıza. Asıl o apoletliler cüppeliler ne yaptı? Sen ben ne yaptık ona bakacaksın.


Sürüm sürüm sürünerek sefalet içinde acı çekip can vermek isteyip veremeyip geberirsin umarım Pervin Töre. Aynı şey seni İl Milli Eğitim Müdürü yapanlar, senden torpil isteyenler vs. tüm çetenin de başına gelsin.


Bunlar saray kararları bebeğim o yerleri ancak açılışta şov yaparken görüyorlar daha da uğramıyorlar bir daha.


Ülkede sınır filan kalmamış kelin personeli de malum zaten ya nolacağdı? Ha bu işten komisyon alan yandaşlar da yoksa nolam. Memleket suç oranlarında Meksika'dan beter durumda. Meksika bu kadar teşvik etmiyor suçu.

https://twitter.com/menderesturel/status/1303639494072115201?s=19&fbclid=IwAR1H_yNGQnxMdiN_t-cWLDmoUkNmEt3CrZyCRo93bsWDVayz7OhvIxDbTns

Mevcut belediye başkanı can cekişirken eski AKP'li belediye başkanı icraatleriyle övünüp bir de gülüyor. ABV sizin ahlaksızlıkta sınır tanımayan cibiliyetsizliğinizin.

https://eksisozluk.com/oscar-odullerine-cesitlilik-kurali-getirilmesi--6663402

Ismarlama film yaptırıp ödül vereceklermiş la sizi kim sallar bu saatten sonra gerizekalı liboş sürüsü.

https://eksisozluk.com/entry/112777184?fbclid=IwAR1H_yNGQnxMdiN_t-cWLDmoUkNmEt3CrZyCRo93bsWDVayz7OhvIxDbTns

Absürd trajedi dalında sınırları zorluyorsun Türküyem :(

https://eksisozluk.com/10-eylul-2020-almanya-geneli-ikaz-alarm-tatbikati--6663938

Zamanında ara ara yaptıkları bir şeymiş ama uzun yıllardır yapmamışlar. Bir de en az 10 günlük yiyecek stoklayın filan gibi sürekli uyarılarda bulunmaya başlamışlar. Bana kalırsa büyük bir savaş bekliyorlar aynı benim gibi.

https://eksisozluk.com/entry/112770661?fbclid=IwAR1H_yNGQnxMdiN_t-cWLDmoUkNmEt3CrZyCRo93bsWDVayz7OhvIxDbTns

Yok onlar ilahi varlıklar biz gibin ölümlü paçoz değiller anacım :/

https://eksisozluk.com/turkiye-artik-ortagimiz-degil--6664474

Valla Türkiye'nin de sorunu zaten hükümet Macron'cum fakat üç kuruşa sorunu görmezden gelen milyonlarca ahlaksız olduğu ve bunları zebra gibi izleyen diğer milyonlar olduğu sürece bu sorun çözülmez.

https://eksisozluk.com/entry/112797754?fbclid=IwAR2bOrJEOXKrE917sIhi_-6FH1y27iFyMbjcvgj1DzAo7uUmNQkR-TC7gLY

Zaten AKP paraya bakar yoksa niye girsin bu işlere. Buyrunuz garibanların kafasını keserken psikopatlar bu beyinsiz çomarlar sefa sürüyor görgüsüzlükte çığır açıyor. Sosyalist devrim şart oldu gerçekten şunların ebelerine başka türlü atlanamayacak belli oldu :(



https://eksisozluk.com/entry/112798881?fbclid=IwAR2bOrJEOXKrE917sIhi_-6FH1y27iFyMbjcvgj1DzAo7uUmNQkR-TC7gLY

Zaten alayı bildiğin düz vatan haini.

https://eksisozluk.com/kendini-yakan-ciftci--6664688

Günümüzde en çok yatırım yapmamız gerek alanda üreten insanları kendilerini yakmaya götüren süreci de çok iyi yönettiler.

https://eksisozluk.com/dibin-kyk-yurtlarina-922-manevi-danisman-atamasi--6663823

Hem çekirge sürüsü hem kene bunlar. Biyolojik facialar.

https://mobile.twitter.com/HlyahulyaAKgn/status/1303804654497730564?fbclid=IwAR2bOrJEOXKrE917sIhi_-6FH1y27iFyMbjcvgj1DzAo7uUmNQkR-TC7gLY

Bahtımıza düşene bak taşı toprağı deli bir memleket :(

https://eksisozluk.com/entry/112802003?fbclid=IwAR2bOrJEOXKrE917sIhi_-6FH1y27iFyMbjcvgj1DzAo7uUmNQkR-TC7gLY

İTÜ kendi sınavını yaparken sınava kaç kişi katılabiliyordu demiş valla çoban Sülü bile katılıyordu ki kendisi 1949 İTÜ mezunu. Bunlarda ışık görüyorlardı yerel eğitmenler veriyorlardı gazı hem çocuklara hm ailelere burslarda alınıyordu o bu yani önüne gelen gerizekalı çocuğunu zorla okutmaya olduramıyorsa özellerde para dökmeye kasmıyordu. O vakitler kafası çalışan okuyordu gerisi stres yapmıyordu boşa. Şimdiki halde böyle uygulama olmaz tabi zira memleket iblis kaynıyor torpildi oydu buydu derken ortalık zaten gerizekalılara kaldı akıllıya hepten hasret kalırız ama öğrenci seçiminde olması gereken üniversite bölümlerinin niteliğe göre öğrenci seçmesidir. Yoksa sabah akşam test çözmekten sürmenaj olmuş akıl filan yürütmeyen sadece test çözme tekniğini ineklikle geliştirip otomatik soru çözen bu yüzden psikolojisi erken yaşta bozulmuş tipler doktor filan oluyor sıkıntı oluyor :(

https://eksisozluk.com/dogu-perincekin-oglunun-diplomat-olarak-atanmasi--6664098

Ne kadar ucuzsunuz pes.

https://eksisozluk.com/entry/112837743?fbclid=IwAR0zFaDW3mr5i68UKtuteCW7j8KtF6Y_l27ycCoEh0XI51OQQSlml8fhnOs

He yavrun kanunlara uyuyorlar. Ne balik hafizalisiniz la teror olaylarini hlç hatırlamıyorsunuz. İlaveten suç oranları da coştukça coşmuş ama bunlar gizlenmeye oalışılıyor aynı Türkiye'de olduğu gibi. Gerizekalı liboş ve Arapçılar da şu görüntüler İngilizlerden çok Türkleri rahatsız etmiştir diyorlar. Evet ediyor çünkü biz bu ilkel gerizekalılıktan çok çektik. İngilizlere de battığından eminim. Dangalak sürüsü sizi avukatlığını yaptığınız kepazeliğe bak.

https://eksisozluk.com/turk-halkinin-5-sirkete-240-milyar-borcu-olmasi--6665825

Çalıyor ama çalışıyor kafasının bizi getirdiği nokta. Gerizekalı cahil şerefsizler ben sizin vereceğiniz oyun da...

https://eksisozluk.com/imamoglunun-masasina-photoshop-ile-domuz-koymak--6667005

Eğer bu derece gerizekalı tiplerle uğraşmak zorunda kalıyorsak bizde de var eser miktarda gerizekalılık demektir.

https://eksisozluk.com/turkiyenin-kredi-notunun-uganda-seviyesine-inmesi--6666835

Ligimiz bu zaten ya nolacağdı?

https://www.instagram.com/p/CFCeuvkFKvm/?igshid=1roorh5puxlto

Arapçılık merakı sonunda çöl fırtınasını da ayağımıza kadar getirdi :( Ankara'da kum fırtınası çıkmış efenim.

https://eksisozluk.com/turkiye-su-an-ekonomide-pik-yapiyor--6667183

Buna ne yedirip içiyorlarsa artık kafası hepten leylaya bağladı.

https://eksisozluk.com/sayin-macron-senin-sahsimla-cok-sikintin-olacak--6667142

Baya baya şahsım cumhuriyeti ilan etmiş kafasında.

https://eksisozluk.com/entry/112852342?fbclid=IwAR3iBHuiT92y6KW-X--xTfRM252llgx1qSPzQlUUad1gApIM7iAFBuICMOA

Parti kongresi için yasakları ayın 14'ün erteleyen aşağı varlıklar resmen hüküm sürüyor. Valla devlet filan çok yalan işler, kapanın elinde bize dönen bir silah resmen. Bıraksak mı bu işleri?

https://eksisozluk.com/entry/112817257?fbclid=IwAR3iBHuiT92y6KW-X--xTfRM252llgx1qSPzQlUUad1gApIM7iAFBuICMOA

Ya bırakın bu işleri sarayda danışmanları yanlış yönlendiriyormuş da halkın halinden haberi yokmuş da sanırsın Orta Çağ'da şatoda yaşıyor şatodan da dışarı adımını atmıyor. La senden benden fazla internette takılıyordur ne anlatıyorsunuz dangalak dangalak aklamaya kasmalar bilmem ne.

https://eksisozluk.com/cinci-hoca-seansi--6667377

Sapık sürüsünün fantezi dünyası.

https://eksisozluk.com/hemsireye-sen-gerizakali-misin-diyen-akpli--6668079

Kibir denizinde yüzen beş para etmez mal sürüsü.

https://eksisozluk.com/entry/112869021?fbclid=IwAR3iBHuiT92y6KW-X--xTfRM252llgx1qSPzQlUUad1gApIM7iAFBuICMOA

Bu kendi hayal alemlerinin müptelası olmuş gerizekalı cahil liboşların hala ortalarda utanmadan gezip ona buna laf söylemesi de ne bileyim. Baya aşağı yaratıklar bunlar da malum.

https://eksisozluk.com/14-eylul-2020-suleyman-soylu-aciklamasi--6669403

Bunda da bi lazlık varsa demek. Alayıı tatsız fıkra gibi.

https://eksisozluk.com/entry/112975569?fbclid=IwAR3iBHuiT92y6KW-X--xTfRM252llgx1qSPzQlUUad1gApIM7iAFBuICMOA

Ne ortaklığı sahibi resmen.

https://eksisozluk.com/pandemide-dugun-daveti-yapan-il-saglik-muduru--6661021

Vatan hainlerinin bu kadar da neşeli olması sürekli bir şeyler kutlaması düğün dernek kurması da ne bileyim. Memeleketteki köylü kıroluk seviyesinden herhal. Elalemin haini depresif filan olur bunlarda sürekli bir şempanze neşesi var.

Bravo Google şimdi de hesabınız güvende olsun ev adresinizi verin bize diyor. Ya siz hayırdır ne çeşit bir sülüksünüz acaba? Şey veriyim mi bir de DNA mı filan? Hayır sanki ellerinde adreslerimiz yokmuş gibi bir de yalandan kulanmak için izin istiyor.

https://eksisozluk.com/entry/112982522?fbclid=IwAR3iBHuiT92y6KW-X--xTfRM252llgx1qSPzQlUUad1gApIM7iAFBuICMOA

Büyük zaferimizi küçümsemek gibi olmasın ama o zamanın gelinen şartları da işlerimizin yaver gitmesini sağladı netekim 1. Dünya Savaşı'nın sonuydu ve artık takat kalmamıştı işgalcilerde yani bazı şeyler mecburen o şekilde gelişti yoksa alayı gelsin hiçbişicik yapamazlar kafası bildiğin aptal avunutusu. Zaferler bu aptalca kafalarla kazanılmıyor her şeyden önce acı gerçeklerle yüzleşmeyi bileceksin ki onlarla savaşabilesin. O yüzden bu zaferin mimarı gerizekalı çomarlar değil Atatürk'tü. Çomarlar hiçbir zaman hiçbir zaferi elde edemez ancak kuklalıkla yalancı zaferlerin sarhoşluğunu yaşayabilirler.

https://eksisozluk.com/entry/113022488?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Ben siyasetçi olmadığımdan kıvırmak zorunda da değilim. Bu kadın ayrılıkçı Kürtlerin CHP ile birleşmesinde köprü görevi gören bir siyasetçi ona göre de konuşuyor tabi AKP bu oyların konsolide olmasından rahatsız oluyor haliyle zira o kadar halay çektiler teröristlerle, terörist başı çıkardılar ekranlara bir tek kadınla belediye seçiminde oylar konsolide olunca çıldırdılar. Ve fakat gidişatı hiç ama hiç iyi görmüyorum zira bu model ABD modeli. Bir tarafta iktidar bir tarafta muhalefet iki parti biri yobazlık kovalıyor diğeri liboşluk çift kutuplu bir yönetim başka alternati yok ve bunun bizi götüreceği nokta da eyalet sistemi e iş eyaletle de bitmeyecek ayrılıkçılığa kadar gidecek zira burası ABD değil Orta Doğu bataklığı ve biz de ABD'nin kuklası olmuş bir devletiz. Türkiye bu gidişattan siyasetle kurtulamaz.

https://eksisozluk.com/entry/113024537?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Sapık dolandırıcıların holdingleşebildiği kabile devletimizden manzaralar.

https://eksisozluk.com/entry/113028669?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

He yavrum bu durum ayağına gidip kucaklaşmasını gerektiriyor. Sen işi ihale edensin şartları yerine getirmezse anlaşmaya göre şutlarsın yalaklık cıvıklık ne alaka. ABV alayının. Resmen rehin alındık bunlar tarafından aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Mansur Yavaş aday olmadığı sürece hayatta sandığa gitmem. Kim sömürürse sömürsün bu mal halkı da umrum değil.

https://eksisozluk.com/entry/112991156?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Bu insan müsveddelerinin bahanesi ne cehalet ne gençlik ne o ne bu olamaz, olmamalı. Bunlar direkt iblisçik olarak peydahlanmış. Tez zamanda katbekat beteri başına gelir umarım.

https://eksisozluk.com/entry/113037109?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Orta Doğu'da bu kadar tarikat yoktur. Araptan çok Arap bu Arapçılar. La bu nasıl bir ülke? Bu nasıl bir ortam? Ben nereye düştüm amk?

https://twitter.com/YolTV/status/1305554455836995584?s=20&fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Kore'de bile sefa sürmüşler. Eziklikle eklemlenmiş görgüsüzlükte çıtaları epey bir yüksek. Şişirilmiş faturalar filan da vardır kesin ama kesin bir sefa sürme etkinlği de olmuştur. Aç kırolara ülkeyi teslim etmek filan işte bunlar hep süper kararlar.

https://eksisozluk.com/entry/113081293?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Bu garibim de günlerdir yazıyor halini. Siz napıyorsunuz elalemin çocuklarını rehin alıp saçma sapan bir ortamda hasta olmaya mahkum etmek filan? Askerlik mi bu şimdi hayırdır?

https://eksisozluk.com/entry/113082515?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Şunu da anlamıyorlar, kimse insanlar aç kalsın demiyor bu insanlar evde otursun devlet baksın da demiyor. Bu iki ihtimalin imkansızlığı ortada. Karşılaşılan yeni şartlara anında refleks gösterip yeni ekonomik duruma göre üretim ve planlama yapılmalıydı hala da yapılabilir ama 1400 yıl önceki masaldan ekmek yiyenlerden böyle şeyler beklenmemesi bunların müşterisi olacak kadar alık olmakla alakalı elbet. Bu kısır döngüden ancak ve ancak Atatürk tarzı bir dikta ile çıkabiliriz zira çoğunluğun özgürlükten anladığı meme bakmak filan gibi şeyler,

https://eksisozluk.com/16-eylul-2020-fahrettin-koca-aciklamalari--6671674

Dünya Sağlık Örgütü bu iş kesinlikle aşıyla çözülebilir diye bir şey yok diyor ama bizim sağlık tüccarı bakanımızdan daha iyi bilecek değiller elbet. Evet efenim aşı bulunmuş yakında da bitermiş bu bela. Konuşun konuşun apır sapır zaten camış gibi yaşayan halk daha da salsın sürünsün sonra da. Müstahak ama onlara.

https://eksisozluk.com/cinci-hocanin-tevfik-goksu-ile-fotografi--6671789

Aynı sosyal camia değil mi zaten bunlar? Neden birbirleriyle sosyalleşiyorlar o da malum.

https://eksisozluk.com/entry/113081135?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Ayak olmaktan başka bir kapasiteleri yok. Kendi kaderlerine bizi de mahkum etmeye çalışmayacak kadar komplike bir beyinleri de yok doğal olarak.

https://eksisozluk.com/devlet-bahcelinin-ttbnin-kapatilmasini-istemesi--6671783

Bu da dünyaya kazık diken vatan millet zararlılarından. Eceli gelesice.

https://eksisozluk.com/entry/113033317?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Sadece AKP'lilere bulaştırsalar bu Ayasofya açılışını ben de her sene güzel bir olay olarak anarım ama öyle olduğunu sanmıyorum.



Ekonomimizin yine bize doğru şahlanışı sorunsalımız.

https://eksisozluk.com/entry/113006134?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Fransızlar en sevmediğim milletlerden lakin haggaten ya allan gerizekalı vicdan yoksunu ahlaksız çomarlarının da diline düşecek bir seviyede değiller elbet. Ya siz ne kadar aşağı yaratıklar olduğunuzu bildiğinizden böyle azıtıyorsunuz, bu ülkenin ebesine atlamak isteyenlerin verdiği yüz sayesinde her türlü kepazeliğinizi teşhir etmeden duramıyorsunuz biliyoruz zaten ama bi durun artık yeter kafamızı züktüğünüz be ya.

https://eksisozluk.com/entry/113017019?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

O ölecek ve sanki böyle bir dönem hiç yaşanmamış gibi hayatımıza devam edeceğiz. Halkımızı hala tanıyamamışsınız.

https://eksisozluk.com/entry/113039675?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Yerli ve milli deyip Arap tarihinden isim seçmek filan. Arapçılıkta gelinen komik noktalar. Biri de demiş ABD 'de lise ödevi filan diye haggaten o nedir ya?

https://twitter.com/yavuzagiraliog/status/1306163259976933376?s=20&fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Asdfghj koptum tek taşla zibilyon kuş vurmuş :)

https://eksisozluk.com/entry/113028784?fbclid=IwAR0ya4sn3L5YV1cav9_FLbvDbsbn-ytK9sUGj5GWbAX6SEJ8CgSyk7iYFzg

Cumhuriyet Gazetesi'nin liboşlara teslim edildiği malum zaten hangi CHP'liyi kandıracakmış bu gerizekalılar? Ne zaman kandırabildiler? Cumhuriyet Gazetesi bunlar için hep hedeftedir ve dönem dönem ele geçirirler sonra geri alırız falan filan... Çocuk oyunu gibi işler.

https://eksisozluk.com/yunanistan-turkiyenin-askeri-sirlarini-biliyor--6671855

İnternette gezinen bebeler bile biliyordur. Türk tarihinde böyle bir rezil olma yaşanmadı o u da hatırlatayım. Alay konusu olduk Osmanlı beslemesi artığı soyu sopu belirsiz çomarlar sayesinde.

https://eksisozluk.com/16-eylul-2020-mevlut-cavusoglu-aciklamalari--6672025

Vatan haini olduklarını alenen ilan etmeye başladılar. Yunan galip gelseydici soysuzlar düişmanın ağzıyla konuşmaktan bile çekinmiyorlar.

https://eksisozluk.com/stanford-doktorali-uyeye-internetci-arkadas-demek--6671835

Sapık tarikatçılarla düşüp kalkan kör cahil ahlaksız aptal dolandırıcılar bir de adamla dalga geçmeye çalışıyor. Zavallısınız. Böyle it sürüsü gibi birbirinizle takıldığınızda zavallılığınız daha da büyüyor. Ezik gerizekalı cahil ahlaksız yığını.

https://twitter.com/dribrahimsozen/status/1305862362034040834

Hah işte ezin şöyle şu kıro kukla ajanları. Şaşırdılar hepten yerlerini de hadlerini de.

https://eksisozluk.com/istanbul-barosunda-2000-imza-toplanamamasi--6673468

Fareler gemiyi terk ediyor.

https://eksisozluk.com/18-eylul-2020-mansur-yavasin-bakana-teklifi--6673851

Tabi ki kabul etmeyecekler gerçek sayılar gün yüzüne çıkar mazallah. Tahtlar saraylar şahane ölen ölsün onlara ne

https://eksisozluk.com/entry/113169462?fbclid=IwAR1h0fuqYnynUL-ruF4yrMGU_VNYPOYb338JLbvgLYBRviMBDFdY-e766uQ

Ulan gerizekalı şerefsiz, o resmi yazışma yapılsa ruhumuz mu duyacak dakkasına sümenaltı edecekler bimiyor muyuz kodumunun iblis yalakası iblisçiği? Bir de şov imasında bulanıyor yavşak kiralık it.

https://eksisozluk.com/halk-dikkat-etmedi-tekrar-isi-sikmak-durumundayiz--6673596

Ayasofya'da açılış yapan mitinglere koyun dolduran halk olduğundan ötürüyse demek. Allah binbir türlü bela versin doyamasın da misliyle belayı yine versin sana.

Twitter Euro neredeyse 9TL oldu diye çalkalanıyor hala Akyalaklar gelmiş sevinin kahpeler diye okları muhaliflere çevirmeye çalışıyor. Ulan gerizekalı ahmak cahil, senin aptal saptal vicdan yoksunu seçimlerin yüzünden biz de yemişiz ayvayı daha hala üste çıkmaya kasıyorsun kime yedireceksin bu aptalca numaraları kodumunun sülüğü.

https://eksisozluk.com/18-eylul-2020-berat-albayrakin-attigi-tweet--6673731

Kukla ajanlarını pek seviyorlar ve koltukları kaybetmesinler diye ellerinde geleni her türlü saçmalığı yapıyorlar. Bir yandan yok dev haçmış bir yandan kredi notu düşürmeler bir yandan yok ekonomileri pandemiden etkilenmez açıklamaları artık nerden keriz avlarlarsa. Düşmana nasıl da sadık hainlerse demek her türlü aptalca rezilliklerine rağmen bir türlü gözden çıkartılamıyorlar. E böylesine şerefsizleri daha da bulamazlar tabi.

https://eksisozluk.com/entry/113173595?fbclid=IwAR1URR6aPoTgKxMwjiYyvC2MtK2IaUCIciWC0ZerNzNfv8Q1Tr2WdHtiy7I

Yeani neden olmasın neticede biliyoruz ki ar duyguları yok.


Sen de tam AKP'liymişin Fahro ha. Hem de katmerlisi. Rahatlığa bak yüzsüzlüğe bak.


Şaka maka gelmiş geçmiş en zararlı hain sürüsü de bunlar ha. Ülke Atatürk'ten sonra gıdım ilerleyemediyse en birinci müsebbibi bu ajan provokatör it sürüsü. Her türlü leşlik var bunlarda. İktidar yancısı olur olmaz tek derdi mafyayı hapisten çıkarmak oldu onu becerdi başka da derdi kalmadı. Bir de cahil kıro suç makinesi malları vatan kahramanı ilan etmeye kasmıyorlar mı ifrit oluyor. He yavrum Atatürk bu devleti hayatlarını kuklalığa adamış kenar mahalle mafyaların kahraman ilan edesiniz diye kurdu.Yani Türk Milleti o kadar aciz ki istihbaratı ordusu emniyeti bir nane beceremiyor kodumunun gerizekalı cahil kabadayılarından medet umuyor. Bunu da yıllarca milliyetçilik diye sattılar gerizekalılara. Milliyetçilik ayağına vatan haini islam adına satanist yetiştiriyorlar. Bu sadece halkımızın gerizekalılığından değil leş karaktersizliğinden de kaynaklı. Atatürk ölür ölmez ne kadar yozluk varsa hepsi döküldü saçıldı ortalığa.


Utanmazlıkta sınır tanımıyorlar. Hayırdır biri şu işe el at sustur şunları mı dedi yoksa rüşvetini peşin mi aldın da sanki programı yapanlar delil saklanıyormuş ithamı ile itibar saldırısına geçtin? Olay nasıl gerçekleşirse gerçekleşsin bu kızın ölümünün sorumlusu alenen belli. Ülkede hukuk bırakmışlar gibi delil nerede delil diyorlar utanmadan. Bütün deliller internette aç da bak o kapatmaya çalıştığınız internete. Sizin de geberişiniz bu beslediğiniz mafyacıkların elinden olur umarım.


İnsanların adaleti kendi elleriyle sağlamak zorunda kalacağı bir sistemsizlik söz konusu. Evet yine kabile devleti sorunsalları bunlar hep.


İşleri güçleri seks. Bir zamanların Tan Gazetesi'nden bir farkları yok.


Kodumunun primat çomarına bak sen Afyon çingenesi diyerek hakaret etmeye kasıyor Ahmet Necdet Sezer'e. Otobanlara sıra sıra asılmadan ıslah olmazsınız siz. Yazık ki ne yazık insanı insanlıktan çıkaran provokatif bir iblislikle karşı karşıyayız ki hiçbir caninin bunu bana sen yaptırdın bahanesi kabul edilebilir değil o yüzden ben yapabilsem hobi olarak astım der geçerim el mecbur.


Türkiye'de adalet kalmamış diye ağlaklanan FETÖ'cüler filan. Haggaten şaka gibi ülkeyiz ama hiç komik değiliz 😕 Üç çocuk peydahlamış sanki çok matah genleri varmış gibi sonra da ağlıyor bir daha çocuğum olmayacak diye. La Samanyolu Tv senaryosu değil mi bu la? Her türlü iblisliği yap yahut yapanların götünden ayrılma her daim yala onları kulları köpekleri ol insanların hayatını cehenneme çevir canlarından et onları sonra hiç bedel ödemeyi isteme adalet dilen tüm bunları yaptığın kesimden. Baya bir hayalperestler la velhasıl kadının erkeğin kaburgasından yaratıldığına inanmaları gayet doğal yani :(


Ne kadar vatan haini varsa hepsi idolleri. Neden acaba?


Ana dilini bilmeyen tiplerin Türkçenin nasıl farklı şekillerde kullanabildiğini görünce şaşırması :/


Ülkede hırsızlık olağan bir şey parasını pulunu canını çaldıkları kişiler de dürüst insanlar. ABV sizin.


İddiaların hepsinin doğru olduğundan eminim. Kara cahil şöförünü vekil yapan alık damadını bakan yapan tarikatçı aile doktorunu da önce bir güzel zengin edip sonra bakan yapar tabi. Haram zıkkım olsun etinizle kanınızla ödeyin bunların hesabını...

https://eksisozluk.com/uye-olana-kulliyede-1-gun-gecirme-firsati--6675421

Şimdiden müze oldu yani :)


Gündem değiştirme itliğinden başka görev verilmemiş zavallı sürüsü MHP.


Gerçekten hayal aleminde yaşıyor millet. Çin'in firmasını resmen göstere göstere gasp etmelerinden de anlaşılacağı üzere henüz hiç rakipleri yok zaten yandaşları olan ülkeler de ondan başka bir gücü tercih ediyor değil o yüzden yalakalığa devam ederler tıpkı kime oy verecez Kılıştarda liderlik vasfı yok bi kere diyen çomarlar gibi köpekliğe devam edip giderler :/


Bütün ajanlarının aşırı zekasız olması sorunsalı ve buna rağmen ayı gibi oynatıyorlar alayımızı. Ay ben hamamda bayilcem artık yether!


Asdfg güler misin ağlar mısın :)

Netflix bebeleri. Şu anda da toplam ABD nüfusundaki zenci oranı sadece %13. Tabi ki demokrasi çoğunluğun değil azınlığın haklarının ön planda olması demek zira kalabalık camış sürüleri zaten her halukarda haklı gibi hareket edebiliyor ama kafayı böyle saçma sapan ırkçılık suçlamaları ile bozup azınlığın her koşulda haklı olduğunu iddia edecek kadar embesile bağlamak ve şu güzel fotoya bakınca aklına gelen tek şeyin o zamanlar nüfusun %50'sinin zenci olduğu bir hayali şehir olması. Bilemiyorum sen de kafayı baya bir kırmışsın 😕 Tabi bu arada o azınlıklar da kalabalıklaşınca yahut güvü bir şekilde ele geçirince aynı diğer sürüler gibi camışa bağlar hepten ki bu noktaya gelmeden bağlayanları da görüyoruz işte böyle.



Şimdi baktım Türkiye'de en yüksek doğurganlık oranı olan şehir Şanlıurfa imiş bu da 3,89. Suriye'nin Şanlıurfa'sından bile beter ortalaması olan şehirlerinden gelenler bunlar yani afrodizyak bir etki yok buram buram cehalet, bencillik ve aptallık var.


Ahlaksızlık komedyası 🙂 Ha bu arada gerçekten paraya çökerler kamu ya da değil farkmaz bunlara hatta ajan bu bu da mayışı bile derler zira yalanları da iftiraları da 5 yaş çocuk seviyesinde.



Koca şehri dilenciye döndürdüler yandaşları da bu marifetmiş gibi alkışlıyor. Kötülük seviyeleri beyinsizlik seviyeleri ile yarışıyor.


Fırıldak hainlik böyle bir şey. Bunlar bu talimatları kimden alıyorsa onlar da ayrı gerizekalı bu arada.


Ay keşke biz de Araplaşacağımıza Ruslaşsak arada epey bir yüzyıl farkı var en azından.


Her türlü rezaleti iyi bir şeymiş gibi itelemeye kasmak bunlardaki bir diğer marka manyaklık oldu hepten.


İç dış komple kazık daima vatandaşa :(


20 yılda itibarın israf saraylarıyla sağlanmadığını çözdü mü yoksa la? Yok la biri yazmış koymuş önüne o da afili bir lafa benziyor kullanın demiş işte :(


Neden zamanında devlet memurlarının siyaset yasaklı olduğunu ve bunun sıkı bir şekilde uygulandığını zamanla kavrayacaklar gibi ama du bakali belli de olmaz bunların beyinsizliği nereye varır ne yapar.


Yemin ediyorum Türklerin şu haline görse ataları savaşçılık o bu uğraşacağına kendilerini origami gibi hobilere adarlardı 😕 Bu ne davarlık merakıdır hiç bilmiyorum..


Ne adi ne aşağlık yaratıklara gün doğdu. Geberesiceler.


Bu gerizekalılara bu ülkenin asıl sahibi sizsiniz yalanını yedirdiler bakalım bu işin sonunda biz ne yedireceğiz bunlara.


İshal olsalar dış güçlerin oyunu diyecek kadar mala yatmaya bayılıyorlar.


Ekim ayına gelmişiz turist gelsin diye bilerek Dolar'ı yükseltiyorlar diyerek milleti kandıramaya kasıyorlar. Dolandırıcılıkları da diğer her şeyleri gibi aşırı kalitesiz.


Böyle ahlaksız beyinsizlerin yiyecek kuru ekmek bulamaması lazım. Neyse ki yakında hep beraber o günleri de görecez tabi biz de bulamayacağız ama her şey dört dörtlük olmaz zaten güzel kardşm.


O kadar da bekletmedi be ya titrekçim.


Kılıştar SESEKAyı batırdıcaların Türkiye'yi düşürdüğü hal. Aptal olma mektubundan sonra bir de Türkiye ilaç borcunu ödemiyor ticareti keseriz duyurusu ve fırçası. Bravo AHAPE.


Kılıştar ve onun makbul elemanları CHP'yi bitirme projesi resmen :(


Ne gerizekalı sürüsü malsınız ya. İnanır inanmaz o ayrı, belki inanmıyor ve çocuğunun böyle şeylerle kafayı kırmasını istemiyor yahut kendi bakış açısı ile çocuğuna anlatmak istiyor yahu başkası anlatsa da pedagojiye uygun bir dille anlatılmasını isiyor. Herkes sizin gibi kıro kıro davar gibi çocuk yetiştirmek istemiyor olabilir bu kadar basit bir şeyi de mi kavrayamıyorsunuz? Yoo gayet anlarsınız amacınız baskı kurmak tiranlık yapmak ama bu gerizekalılıkla sonunuz hiç de hayallerinizdeki gibi olmayacak elbet. Ve evet bu ders zorunlu muafiyet için başka dinden olduğunu belgelendirmek zorundasın ki ateist ve desitler için geçerli bir kural yok ilaveten uygulamada zorluk çıkartılıyor. Üstelik çocuğunun sosyal çevrede damgalanmasını istemeyebilir bir aile ya da dersin adında kültür var aslında din ve ahlakla ilgili genel kültür verilmeli çocuklara yani her dinden bahsedilmeli ama Kuran kursuna çevirdiler zaman içersinde sağ iktidarlar doğal olarak. Ne demişlerdi dindar kindar nesil yetiştireceğiz.


Fırıl fırıl dönüyorsun senin ettiğin lafların ne kıymeti harbiyesi olur ey vasıfsız kel?


Alayının tasmasının ucu aynı yere bağlanıyor daha nasıl açık edebilirler? Ama halk umursamaz, halk korkak. Halk günü ve kendini kurtarma derdiyle daha beter bataklara saplandığını kavrayamazsa bir türlü istedikleri gibi at koştururlar tabi böyle :/


Osmanlıcılığınıza bir Arapçılığınıza iki. Kodumunun maymun sürüsü. Güneye inelim bi de be ya diyen atalarıma da üç.


Bu şahısta herhangi bir zeka türünün izine rastlayamadım. Bu arada popülerliğin zeka ya da yetenekle ilgisi olduğunu sananlara Demet Akalın'ın bile milyonlarca Twitter takipçisi olduğunu hatırlatmak lazım. Kanaatimce o bile ülkeyi daha iyi yönetebilirdi.


Aloo senin ülkende ülkeni yöneten yıllardır hiçbir muhalif liderle münazaraya çıkmadı sen neredesin onlar nerede bir daha düşün istersen. Diğer leşliklerdeki benzerlik de bunları başımıza ABD'nin ve Dingilizlerin sarmasından zaten.



Ne hava civa bomboş tipler. Nasılsa başlarına bir iş gelmeyecek gücünün yettiğine it sürüsü gibi dal. Karşılıklı rıza ile bir sapıkla seks yapmış kadının biri bunu da dert etmişler kendilerine ba ba. Sorarsan vatan kurtardılar bilmem ne. Kodumunun gerizekalı sürüsü magandaları.


Covid'den amorti çıkar belki dedik buna da bi nane olmadı. Evet efenim alayının sürüne sürüne gebermelerini bekliyorum.




Bakan kör bunlar.


Nereden nasıl hortumlayacaklarını şaşırdılar hepten.


Tayyip'i padişah yapması yetmedi Allah yapmak istiyorsa demek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)