28 Eylül 2020 Pazartesi

AZERBAYCAN ERMENİSTAN MESELESİ

 Belli ki bizi öyle veya böyle bir savaşın içine çekmeyi akıllarına koymuşlar. Ben şahsen çöllerde düşmanın kuklası olup düşmanlar için düşmanlarla birlikte savaşmaktansa onurumuz için savaşmayı yeğlerim ve Azerbaycan Türkleri her ne düşünürse düşünsün bir Türk devletine saldırmak benim gözümde bütün Türklere saldırmaktır. Tabi bu lafları cephede savaşan ve savaşacak olanların eğer yüreklerinden geliyorsa etmesi lazım, benim gibi oturduğu yerden atıp tutanların söz hakkı sınırlı elbet.

https://eksisozluk.com/maalesef-trden-azerbaycana-yardim-yapiliyor--6683754

Bunlar hangi ülkenin muhalefet partisi insan gerçekten hayret ediyor. Ha bu arada biz böyle bir durumda kalsak Azerbaycan ne yapardı meçhul ama haklı sebepleri de olurdu zira biz onları çok yalnız bıraktık zamanında yetmedi siyasal islam belası Abdullah Gül'ü Ermenistan yalamaya yolladı ama bizim mazeretimiz yok hatta borcumuz var.

https://eksisozluk.com/kim-kardashianin-ermenistan-paylasimi--6683755

Kadın Ermeni ve kendince bir şeyler yapıyor ne yapmasını arzu ediyorsunuz? Vatan haini filan mı olsun bizdeki bir sürü şerefsiz gibi? Bu bel altı ucuz espri denemelerini ve böyle ciddi bir meselede karşı tarafa kadınlığı üzerinden saldıranları kınıyorum. Maalesef memleketimizdeki genel yozlaşma meyili milletimize hiç yakışmayan bir pespayeliği de beraberinde getirdi. İzlediğiniz dangalakça mafya dizilerine ve her gün karşınıza çıkan kıro sürülerine özeneceğinize birazcık olsun Atatürk'ün asaletine özenin.

"Ermeni halkına dönük nefret söylemlerinizin, Ermeni vatandaşlarımızı hedef haline getirdiğinin farkında mısınız?"

HDP Diyabakır Milletvekili Garo Paylan

Tipik ikiyüzlülükleri. Kendileri saldırınca tükürüğümüzle boğarız tokadı yiyince barış güvercini. Fakat şu bir gerçek ki kendi Ermeni vatandaşlarımızı gidip patrikhane önünde taciz etmek de ancak ve ancak insanımızı kendi ayağına sıkmaya yönlendirmekle görevlendirilmiş ajan provokatör işidir.

https://eksisozluk.com/iranda-azeri-ayrilikcilarin-tir-yikmasi--6686071

Kendileri Kürt Ermenl bilmem ne ama sıra Türklere gelince Türkiyeli. Azeri vs. Bu gerizekalılıkka bu kendine güven biraz fazla büyük bir çelişki değil mi?

https://eksisozluk.com/300-pkklinin-ermenistana-yardima-gitmesi--6685206

E bunların diğer adı ASALA zaten?

https://eksisozluk.com/entry/113654149?fbclid=IwAR0do1W2cv2HguAIZecL6tswdQCm1q9sFlGEpH5OmdCfKVLwOnYFtazvvsM

Şu herkes hak ettiğini yaşar lafına da ifrit oluyorum. Hocalı katliamında katledilen bebeler de mi hak etti beyinsiz davar? Kimse hak ettiğini filan yaşamıyor. Bazen kendi elleriyle kendi çukurlarını kazıuor insanlar lakin her puştluğu yapıp bala göte hiçbir bedel ödemeden defolup gidenlerle dolu bu dünya. Onlar için de ölümlerinden sonrası için hayal kuruyorsunuz ama herkes içten içe biliyor ki o da kocaman bir yalan. Orada korkudan şoka girip bebek gibi ağlayan asker de ona ulaşmaya çalışıp öldüğü düşünülen asker de bütün bu olaylarla alakasız insanlar olabilir. Birilerinin masa başında planladığı kanlı katliamların piyonları olduklarını da hepimiz biliyoruz. Bu başlık elbette Ermeni sempatisi propagandası ve bu ikiyüzlüler yüzünden savaşın yanlış olduğunun savaşmadan da yaşayabileceğimiz gerçeğinin içi boşaltılıyor bir kez daha. Ermenistan uluslararası olarak kabul edildiği gibi Azerbaycan topraklarını Rusların desteği ile işgal etmektedir. Bin yıllık topraklarımıza beşbin yıl önce bizimdi gibi abuk sabuk argümanlarla sahip olmaya kalkışıyorlar. Mesele toprak da değil bile isteye düşmanlık ateşini canlı tutmak. Her kim savaş emrini verip cepheye uğramıyorsa bile, insanları katledip nemalanmaktan başka bir derdi yoksa asıl onları böyle şoka sokup inim inim inletmeliyiz ama insanlıkta böyle bir akıl da vicdan da yok maalesef. Vahşi hayvanlarda bile beter haldeyiz.

https://eksisozluk.com/azeri-genclerin-savas-karsiti-aciklamasi--6690204

Hiç sıkılmıyorlar şu aptal saptal propaganda işlerinden de. Hayatları pek kıymetsizse demek.

https://eksisozluk.com/entry/114146512?fbclid=IwAR2Xpn1njWrozaVKPIYVRSlgt42gdLbPqb3_FjUUnDJc-Sdj06Aqbfh-kfI

Hani ateşkes ilan edilmişti? Gelin dozerle üstümüzden geçin diyorlar ısrarla.

https://eksisozluk.com/entry/114237307?fbclid=IwAR0gmZtnDrzu6P5dLKRHpOUZ3mOpv0AtHr_ArIYv5RNVmlrE43GVkipV_g4

Bu katliamlardan keyif alanlar ya aşırı beyinsiz her şeyi oyun sanıyor ve tabi yine vicdansız da ya da dümdüz psikopat. Ayrıca bu tip silahların alayı kalleşlik değil de nedir? Orada duruyorsun ve birileri kahpece saldırıyor. Bunlar savaş değil savaş er meydanında yüz yüze olur öldürdüğün insanın gözlerinin içine bakabilecek kadar mert olursun. Ben yapmazsam o bana yapacak diye diye hepten insanlıktan çıktı insanlık. Hadi yapmak zorunda kaldın böbürlenmek niye? Sen böbürlenince yapılan vahşilik aklanmıyor ancak kendini kandırmaya çalışmış oluyorsun. Ruh hastası vicdansız sürüsü beyinsizler.

https://eksisozluk.com/20-ekim-2020-rusyanin-navarin-tweeti--6708529

Ermenistan mevzusu boş beleş değil geliyorlar efenim. Paylaşımı yapan ilk girdi sahibi malın olayı bağladığı yerden neden bu çomarlardan bir nane olamayacağını bir kez daha net olarak anlıyoruz.

https://eksisozluk.com/entry/114350480?fbclid=IwAR1kCKYzKY0ThmyQ9DYZeLCXeyMKtkiDLjo32t0MhxK974XixefnLRNGrmY

Rusya'nın planı bu şekil muhtemelen mal Avrupa ve ABD de izliyor bizim gibi Ermenistan'ın şerefsizliklerini lakin yetmez ama evet diyen liboşların başına neler geldiyse bu Ermenistan'ın da başına bunlar gelecek olan yine çoluk çocuğa masuma oluyor 🙁 Sonrasında Rusya bizi de yer, bu ayılar unutmaz kalleşlikleri. Bence unutmamaları da yerinde bir karar.

https://eksisozluk.com/20-ekim-2020-rusyanin-navarin-tweeti--6708529

Ermenistan mevzusu boş beleş değil geliyorlar efenim. Paylaşımı yapan ilk girdi sahibi malın olayı bağladığı yerden neden bu çomarlardan bir nane olamayacağını bir kez daha net olarak anlıyoruz.

https://eksisozluk.com/entry/115400211?fbclid=IwAR106o3eYCAh-j-UJ-Po3a9H6Mppzud3omE5L-zG76_3_0CrtCm46OPPRSs

Anlaşma Rusya, Ermenistan ve Azerbaycan arasında imzalanmış yani Türkiye işin içinde değil. Olan şey Azerbaycan aldığı topraklarda kalıyor diğer işgal altındaki topraklarına Rusya yerleşiyor bir güzel, Ermenilere de bakınız bensiz bir hiçsiniz mesajını verdi ve Rusya aldı yuları hepten eline zira Ermenistan Rusya'dan kurtulup batılılaşma hayalleri filan kuruyordu o hayaller de şu an basılan ve harap edilen hükümet binası ve meclisi ile tuz buz oldu. Gerçi kucaktan kucağa gezenlerden olarak halimiz ortada. O kucak bu kucaktan daha hayırlı olmuyor ekseriyetle yine de küreselci karşıtı Trump lazım bişiydi ama kıymeti anlaşılamadı. Bu küreselci çetesi tüm dünyaya zarar tipler, herkesten daha zararlılar çünkü ruh hastası sapık ve manyaklar resmen ve hiçbir ahlaki değerleri yok yani vicdanları tamamen işlevsiz. Türkiye'den giden askeri destek Azerbaycan'ın daveti ile oluyor yoksa anlaşmada taraf filan değiliz. Ha anlaşma da yalan dolan yine terörle karşımıza çıkacaklar sahada yenildiklerinde hep yaptıkları gibi çoluk çocuğun canına kast edecekler yine kesin. Velhasıl Azerbaycan'a küçük bir ikram ile Ruslar geldi çöktü bizim için çok kritik bir noktaya ve canları istediğinde de bir güzel sataşacak ve kışkırtacak bizleri ve tepemize de çökebilecek dibimizden o bu. İyi bir şey olmadı bizim için aslında ideal olan tüm işgal altındaki toprakların geri alınması ve Türkiye ile Azerbaycan sınırının şartsız koşulsuz yan yana gelmesi idi. Bu kadar ilerlemişken biz Türkler için geri adım oldu maalesef çünkü Ermenistan'ın Rusya arkasında olmadığı sürece bize karşı hiç şansı yok Rusya arkasındayken de şansı pek az.

https://sondakikahaberlerii.com/aliyevin-pasinyanla-dalga-gectigi-video-sosyal-medyada-gundem-oldu/?fbclid=IwAR1ArTKG2_7hpYThZjXZlnn7dYPnxiNa2HK7Zwd1rnf7CwxmtR3tCdkT0MM

Türk dünyasının tüm bu zevzeklerden bir güzel kurtulması lazım. Atatürk'ün asaleti nerde bu tuhaf tipler nerde. He yavrum sen verdin askeri taktiği sen savaştın insanlıktan çıkmış tiplerle zevzekliğe bak ya.

https://eksisozluk.com/11-kasim-2020-rusyanin-karabag-aciklamasi--6731136

Ya ne diyeceğdi anlaşmada taraf değilsin tabi ki çöktüğü toprağa seni sokmayacak ancak diyor Aliyev zevzeği ile birlikte size gösterdiğimiz yerde oynayın kendi kendinize. Bunu da kutlar şimdi bir kısım ahmak.

https://eksisozluk.com/12-kasim-2020-rusyanin-attigi-kazik--6731859

Bunlar kazık değil bunlar, bunlar çomarları satranç tahtasına oturtan biz gerizekalıların marifeti.

https://eksisozluk.com/esir-azerbaycan-askerinin-bogazinin-kesilmesi--6751187

Israrla gelin soyumuzu kurutun diyorlar bu kadar ısrara kim dayanabilir?

https://eksisozluk.com/azerbaycanin-10-kasim-gununu-zafer-bayrami-ilani--6751961

Türklerin başlarına bela olarak dikilmiş bu kukla diktatörlerden öyle veya bir şekilde kurtulmanın şart olduğu ortada.


Küçükken İstanbul'da Ermeni hekimler ve esnaflar çokça vardı. İnanılmaz kibar ve işlerinde uzman insanlardı. Ben de Ermenilerin alayının öyle olduğunu düşünürdüm çocuk halimle sonraları birileri demişti ki ya onlar azınlık oldukları için korkularından öyle davranıyorlar fırsat ellerine geçse hepimizi doğrarlar. Bu elbet abartılı bir nefret söylemi belki ama zaman içerisinde başka Ermenilerle de tanıştıkça ve onlarla sohbet koyulaştıkça o bahsedilen nefretin gerçekten hep canlı tutulduğu bir ortamda yetiştiklerini gördüm. Bakınız bizim resmi tarihimiz de Ermenileri hoş bir şekilde konumlandırmaz bu içinde tarihi gerçeklik barındırmayan politik bir yöntem de değil olan bu. Ve evet Ermeni kelimesi küfür olarak bile kullanılabiliniyor ama uygulamada görüyoruz ki provoke edilmeye çok müsait primatlarımız hariç Ermenileri hoş görmeyenlerimiz dahi yüz yüze gayet insani ilişkiler kuruyorlar çünkü bizde böyle bir anı yaşama kafası ve sosyallik meraklılığı var, kimsenin ailesi de sabah akşam Ermeniler şöyle böyle diye kafa yıkamıyor. Şu bir gerçek çıkarlar çatıştığı için zaman zaman birbirine düşmüş topluluklar arasında düşmanlık olabilir fakat ASALA olsun PKK'ya verdikleri destekler olsun ve Azerbaycan Türklerine yaptıkları olsun geçtiğimiz yüzyılın başında ülkemizdeki olmaz olası marifetlerinin bizim uydurmamız değil de tarihi gerçekler olduğu ortada. Elbet deniyor ki hepsi bir mi o bu. Bakınız yukarıda anlatılan örnekte bile oran ne kadar az görüyoruz. İstisnalar bu kadar azınlıkken bu alenen ilan edilmiş düşmanlığı görmezden gelmemize imkan yok. Yine de tüm bu şartlara rağmen insan kalmayı başarabilen Ermenileri tebrik ederim, umarım gazabımızla karşılaştıklarında kendilerini bizden kurtarabilirler :/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)