19 Şubat 2019 Salı

KÜRESELCİLERİN SON KURBANLARINDAN FRANSA HALKI

Fransa'da 11 insan gösterilerde öldü kat be katı yaralandı ki göz kaybetmek gibi yaralanmalar. Binlercesi göz altına alındı büyük kısmı ceza aldı ama global medya şişirilmiş maddi hasar hariç gündem bile yapmıyor. Medya küreselcilerin elinde ve A Haber'den farksızlar.

Diziler ve filmler de ellerinde ve bunları da propaganda makinesi olarak kullanıyorlar. Üstelik sabah akşam propagandaya maruz kalıp bunlardan etkilenip bunların yılmaz savunucusu olan mallar kendilerini zeki ve donanımlı sanıyor.

Kendini zeki ve donanımlı zanneden bir gerizekalıya hiçbir şey anlatamazsınız. Aynı sistem bu beton kafaları sistemin köşebaşlarına jandarma gibi yerleştiriyor. Tabi bu mallar özellikleri oldukları için bu mevkileri hak ettiklerini sanıyor. Tek özellikleri uzman mal olmak.

Evet Gezi bir küreselci dizaynıydı. Zaten bir şeyler CNN ve BBC'de günlerce birinci haber yapılıyorsa emin olun prodüksiyon Küresel AŞ.'ye aittir. Elbette bu saykolar tıpkı avladıkları mallar gibi kendilerine hayran ezikler. Fakat ilham verici senaryolarının nasılsa önünü kesebiliyorlar. Çünkü maalesef insanlığın geneli onlardan da mal ve ezik :(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)