13 Haziran 2018 Çarşamba

HAY SENİ DİNGİLİZLER GÖTÜRSÜN

Bilen bilir zaten insanlığa topyekün gıcık olmamla birlikte özel olarak yahudilere ve dingilizlere gıcık giden bir kimseyim. Ümidim ölmeden önce o ada ile birlikte denize gömülmelerini izleyebilmek. İskoçya'nın ne günahı vardı derseniz onlar da bileti referandumda aldı.

Efenim Meral Akşener ilgili programda ve pek çok program ve mitingde ona özel gelşitirilen siyasal bir metodu kullanıyor. Bilhassa Kürt meselesi olsun, Türkiye'deki sınıfsal geçirgenliğin bitmesini yani doğuda bir köyden çıkıp Nobel alan çocukların artık hayal olduğunu, partizanlığı aşmanın imkansızlaştığı oldu da partizan oldun bu sefer de sosyal devlet imkanları olmadığı için maddi imkan elde edilemediğinde hiçbir çocuğa böyle bir fırsatın sunulmadığını vs.'yi anlatmak ve Anayasal vatandaş eşitliği ilkesini somutlaştırmak için çıkarıp Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliğini gösteriyor ve bunların devletin tapusu olduğunu, herkesin eşit hisseye sahip olduğunu hatırlatıyor. Askıya alınmış olan bu hakkı hayata geçireceğini vaat ediyor.  Bu kimlikleri (ortalama ve aşağı zihinsel yetkinliği olan(tabi ki kendisinin değil benim yorumum)) seçmenlere devletin maddi bir emaresi olarak kodlama gayretine verilen bir tepkiye bakıyoruz;



Ben de sana tepki vereyim kardeş; Dingiltere çokgsel devlet yea. Savaş açma yetkisi bile olan ama sembolik yea yetkilerini de kullanmıyor ki diye itelenen, ülkedeki tüm kuğuların sahibi olan kraliçeler felam. Kadın diyor ki bu ülkenin gerçek sahibi 81 milyon eşit olarak biziz bu diyor ki dur iki dakka Dingliz yalamazsam olmaz. Refleks olmuş artık mallıkları.  He canım gayet sağlam bir devlet. Senin gibi malları söğüşleye söğüşleye yaptı servetini. Madden sağlam, karakter desen la zaten karakter ne arar  dolandırıcıda, sömürgecide, yağmacıda?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)