10 Haziran 2018 Pazar

DİKTAÖRLÜĞÜN PANZEHİRİ DİKTATÖRLÜKTÜR

Öncelikle sadece bugün olanlardan bir kuple;


Şahsi yorumum;
Meksika bizden daha gelişmiş bir ülke şu aşamada. Bu acemi ve çapsız mafyadan bir an önce kurtulmamız lazım.

Ödemiş seninle gurur duyuyor diye bağıranlara fırça atıyor... Şu bindirilmiş kıtalarla ilgili yerel halk da bizi canla başla destekliyor propagandasını bile ne var canım zorla filan götürülmüyorlar tamam mı diye savunanlar var. Ahlak seviyeleri ortada görüyorsunuz.




Ekşi Sözlük'teki "" başlığından


Şahsi yorumum; Hatasını kabullenemeyenleri kendi kazdığı çukuru derinleştirmeye devam ederler. Daha hala böyle anlayışlı yaklaşılsaydı başımıza bunlar gelmezdi deniyor. Yahu başımıza gelen şey anlayıştan geldi zaten. Onlar da öyle işte yapacak bir şey yok diye diye bugünlere geldik. Bütün primatlıklarını eğitimle onla bunla düzeltebiliriz sanıldı. Yapılması gereken daha en başta daha uzun süreli bir despot yönetimle cahil geleneklerden azade bağımsız bireyler yetiştirmeye yönelik olmalıydı. Hala denir ki kimse kimsenin çocuğunu nasıl yetiştireceğine karışamaz. Mesela iki aylık bir fetüs aslında anlamsız bir hücre yığınıdır. Bir parazitten en ufak bir farkı yoktur. Kendine yeten bir dolaşım sistemi ve fonksiyonel bir sinir sistemi yoktur ama dinci kürtaj yaptıramazsın o senin malın değil o da can diye sana karışır sonra gayet sakin bir şekilde kendi malı olarak gördüğü ve artık parazit olmayan gelişmiş sir canlı olan çocuğunu istir döver ister sever ister baskıyla işkence eder. Bakınız hayvanlar ve çocuklar yetişkin insanlar karşısında kendini koruyamayacak ölçüde yetersizdir. Bir ayı dahi eliinde pompalı olan bir insana karxı yahut gelişmiş sinir ağı ile başka tuzaklar düşünecek bir insana karşı acizdir. O yüzden ben kurtaja karşı değilim ama çocuk istismarının hayvan istismarının her türlüsüne karşıyım. Buna ek kadın istismarı gibi şiylere de karşıyım ama yetuşkin bir kadının elinde pek çok imkan var yani önceliğim hayvanlar ve çocuklarsa bu onların çaresizliğinden. Önümüzde iki seçenek var ya salacağız çayıra ve zayıf beyinler tüm çapsızlıkları ile bu ülkede kendi mafyatik düzenlerini kuracaklar ya da Atatürk gibi zorla adam edeceğiz bunları. İpin ucunun çoktan kaçtığı bu ülkede başka yöntemlerle başarı sağlayacağını düşünen herkes hayalperesttir.

Bugünlerde yine sıklıkla görüyoruz vay efendim insan nesli soyu tükenmesin diye şunu bunu yapmalıymış uzaya yelken açmalı o bu. Yahu insan evren için bu denli gerekli bir şey mi siz ne anlatıyorsunuz acaba? 

O değil de inş Westworld'deki gibi parklarda bilimsel deneylerde kullanılan yapay zekalar filan değilizdir ve ölümümüzden sonra oluşturduğumuz nörolojik yapılanma bir yere aktarılıp başka bir parkta kullanıymıyordur filan. Eğer matrix muhabbetinde olduğu gibi uyanırsam vaziyete and olsun Dolores'e bağlarım!

ALAYINIZDAN KURTULMANIN TEK ÇARESİ ÖLÜM GİBİ GÖRÜNÜYOR TEK ÇAREMİ DE KİMSELERE YEDİRMEM!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)