7 Haziran 2022 Salı

ALLAH YALAKASI OLACAK DİYE ÇAPSIZ AHLAKSIZLIK YAPANLAR

 Valla bir de bunlar var. İnternette malum çaayıra uzanmış Allah yakmıyordur ya o öyle değildir deyip adam yakmak ne ya diyen birininn videosu var. Youtube yorumlarında bir yobaz hemen damlamış demiş ki "İlk yananlardan biri olman dileğiyle odunun bol olsun.". Aşağıdaki youmlarda da devam ediyorlar ister yakar ister bilmem ne güç onda o bu.

Her yerde var bunlardan aman Allah'ım uf oldu peygamberime cız yaptılar dinim mağdur bilmem ne sonra çatt cehennemlerde yanasın. 

Bu mala yazdım bunların benzerlerine de not düşeyim,

"O değil de adam yakma nedir sen onu açıkla bi hele, canı ister yakar ne la? Nasıl bir yaranma hevesi bu? Ha hemen 30 huri paketleyin bu güzel kuluma filan mı diyecek sanıyorsun? Motivasyonun ne aga :) Bir de sana bir tüyo Allah'a insan yakması için sipariş verilmez ekseri denir ki Allah ıslah etsin Allah affetsin vs. yani yola gelir de gazaptan kurtulursun ümidi beslenir iyi insan olsan. Hayırdır cehennemde zebanilik yapıp yakılacak insan başına prim mi alıyorsun? Kimsin Allah'ın yarattığını beğenmeyip peçeteye istek isim yazıyorsun da bunu ıskartaya çıkart bu olmamış diyorsun? Sadistlikten keyif alanlardan mısınız abicim niye böylesiniz siz ya ne keyif alıyorsunuz sübyancı değil katil değil tecavüzcü deği adam çayırda düşünüyor kendince hepi topu bu yaptığı? Ne dinden anlarsınız ne dinsizlikten üstelik dinli olunca otomatikman ahlaklı iyi insan sanırsınız kendinizi kibirlenirsiniz bir de bununla, nasıl modeller bunlar ne biçim üretimler? Bak biz sere sere sorguluyoruz benim için de talepte bulun Allah'a :)"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)