28 Aralık 2017 Perşembe

BİR ŞİİR OKUDU BAK NE YAPTILAR YALANI

Diyorlar ki efenim Ali Koç ne güzel demiş halkı ayrıştırdılar bilmem ne. Tayyip bile artık kimin kafasına esiyorsa bu tip metinlerle konuşuyor. Bıktım laftan. Memleket gidiyor elden bu memleket sayesinde lord gibi yaşayanlar futbol takımı kovalıyor. Sadece komik değil aynı zamanda siz ne ayaksınız la diye de düşündürüyor insana. Aşağıdaki örnekte olduğu gibi zamanında iş dünyasının verdikleri destekler ortada. 


O vakitler Mustafa Koç da içime sinmiyor filan gibi bir şeyler demişti. Ölmeden önceki son gün bunu ziyarete gitti malum artık mesele neyse. Sabancı bilmem ne hepsi el birliği ile çıkartmak için bir sürü laf ettiler. Mecliste de Deniz Baykal'lı CHP attı desteği vs. Bunların alayı hain başka da bir şey demiyorum. Hapse girmesi de siyasi yasaklı olması da gayet yasaya uygundu ama azimle sonumuzu hazırladılar. Halktan kimse hapse girmesini ve siyasi yasaklı olmasını öyle çok sallamamıştı. Zaten balık hafıza millet üç güne unutacaklardı bile. Zorla önce sokup sonra çıkartıp durduk yere pop star yapıp ebemizi bellediler. Sonra yok komple teorisi kasıyormuşuz bilmem ne. Sadece şiir okud la deyip yediriyorlar gerizekalı cahil mal milletimize, konuşma metnini de yapıştırıyorum aşağıya mesele şiir miymiş. Ceza da "Siirt'teki konuşmasında, halkı sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" gerekçesi ile verildi. O gün bugündür aynı suçu işlemeye devam ediyor.


"Türkiye'de düşünce özgürlüğü yok ve ırk ayrımı yapılıyor. Referansımız İslamiyet. Bizi hiçbir zaman sindiremezler. Batı insanının bile inanç hürriyeti var. Türkiye'de neden buna sagı gösterilmiyor? Minareler süngümüz, kubbeler miğferimiz, camiler ise kışlalarımızdır. Okunan ezanı kimse susturamayacak. Türkiye'deki ırk ayrımına kesinlikle son vereceğiz. 
Çünkü RP, diğer partilerle zıt fikirde. Gökler yerler açılsa, üzerimize tufanlar yanardağlar saçılsa yolumuzdan dönmeyiz. Benim Referansım İslamiyettir. Bunu dile getiremiyorsam yaşamamın ne anlamı var? Batı insanının bile inanç hürriyeti var. Avrupa'da, ibadete, başörtüsüne saygı duyuluyor ama. Türkiye'de engelleme getiriliyor. Türkiye'de neden buna saygı gösterilmiyor? Okunan ezanı kimse susturamayacak. 
Çünkü ezanın sustuğu yerde insanların huzuru olmaz. Kürt, Arap, Çerkez ayrımı yapılamaz. Çünkü bütün insanların birleştiği çatı islamdır. Türkiye'deki ırk ayrımına kesinlikle son vereceğiz. Bunu bu hale getirenler utansın. RP'nin başarısından sıkıntı duyanlar, iktidara gelmesin diye her türlü yolu denedi. Ama bunu hiçbir güç engelleyemedi."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)