7 Kasım 2017 Salı

YİNE ORTALIĞI ÇOH KARIŞTIRACAKLAR GİBİ GİBİ

Gördüğüm kadarıyla ülkede yine ortalığı çoh garıştırdılar dedirtecek senaryolar işleme konulmaya başlamış.

Gönül isterdi ki halkımız kendi yasal protesto haklarını iş işten geçmeden ve kimse kendi çıkarı için onları dürtmeden kullansın. Hakları bilmek ve hakkını aramak ekmek yemek, su içmek kadar doğal olsun. Ama onca bilinçlendirme çabasına rağmen olmuyor.

Birileri çalıyor düdüğü bir şeyler oluyor sonra yine çalıyor düdüğü her şey dakkasına unutulup sanki hiçbir şey olmamış gibi yaşam devam ediyor.

Arada gerçekten büyük bedel ödeyenler anıtı dikilen sinekler gibi yalandan anılıp aslında yok olup gidiyor. Provokatörlüğü meslek haline getirmiş ve bu işten maddi kazanım elde edenler ise görevlerini tamamladıklarında kaçırılıyor ve tatilin tadını çıkıyor. Anıtları dikip masumları dakkasına unutanlarsa bu rezil tiplerin hayranı, alkışçısı olmaya devam ediyor.

Bu düzeni değiştirecek bir halk yok elimizde belli ki. Bu sadece bizim için değil tüm dünya halkları için geçerli.

Sermaye ve diğer güç odaklarının elinde maymuna dönmüş vaziyette kaderlerimizin nasıl çizileceğini tamamen onlara bırakmış düşkünler olarak ömrümüzü tamamlayacağız anlaşılan. İşin kötü yanı bu zorunlu kader ortağımız olan düşkünler fırsatını bulsalar en az o şerefsizler kadar şerefsiz de olacaklar belli ki. Bu körlük, bu aymazlık, bu kötülük başka türlü açıklanamaz.

Buradan açıkça söylemek isterim ki hiçbir konuda gaza gelmeyin. Çünkü bir gaz çalışması yürürlüğe girmiş belli ki. Bu iş klişe solcu yöntemleri ile çözülecek bir iş değil zaten o yöntemler aslında hiçbir zaman hiçbir şeyi çözmedi. Bu tipler hep birilerinin bir şeyler yapmaya çalışırken kullandıkları değişkenlerdi.

Seçimler geliyor. Demokratik haklar kullanılacak, oylara sahip çıkılacak, elimizde kaldığı kadarıyla her türlü yasal yol ısrarla ve devamlı bir şekilde kullanılacak. Konuşmaya devam edeceğiz. Lalfa peynir gemisi yürümez tabi o yüzden her türlü siyasi çalışma ve iletişim kullanılmaya devam edecek. Ama unutmayın söz büyüdür. O kadar da kifayetsiz değildir. Onlar kara büyü yapıyor bırakın yapsınlar.

Artık bizim birilerinin koz olarak kullanacağını düşündüğü kolayca manipüle edilen piyonlar kafasından çıkmamız lazım. İngilizmiş, Rusmuş, Yahudiymiş, veya onların maşasıymış tüm bunların oyunlarını bir kenara itip kapatın çenenizi lan biz Türküz kimi kerizliyprsunuz dememiz lazım. Bunu aç bırakırsan bırak bomba atacaksan at amk diyerek yapmamız lazım. Bunu kendini sarayların aynalarında padişah gören için değil tabi bilakis onu yok sayarak ve umursamayarak yapmamız lazım.

İşler o noktaya gelirse her türlü fosluğumuza rağmen son kulvarda açılacağımıza inanıyorum ama bana dangalak solcu senaryolarıyla gelmeyin artık bir zahmet. Bizim ne Arap senaryosuna ne bilmem kim senaryosuna ihtiyacımız var. Biz senaryolarını kendi yazan ve kaderini de kendi çizen bir milletiz. Yüzlerce yıldır yaptığımız işi gelip bize öğretmeyin artık kodumunun dangalakları.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)