9 Kasım 2017 Perşembe

AYIK OLMAK BİR NEDİR?




Bu akyalayıcı bazı doğru hususlara temas etmiş. Tayyo izlemeye tahammülü olmayan geniş bir kitle var ki ben bu kitlenin en eski üyelerindenim. O yüzden beyanlarını yazılı olarak okuyabiliyorum sadece.

Ve fakat görüyorum ki aslında hiçbir provokasyona yahut manipülasyona gerek kalmayacak ölçüde zaten kendi çukurunu kendi kazdığı halde ısrarla laf çarpıtıp milleti gaza getirmeye kasan ve işin rengini ucuzlaştıran bir kitle var.

Bu konuşmada FETÖ ile arası bozulduktan sonra uyarılarına rağmen ona destek olmaya devam eden müritlerden bahsediyor. Uyanık olanlar hemen tüydü bu kerizler hala direndi diyor. Hatta uyanık olanların tüymesini Türkiye'deki beyin göçüne yontmaya kalkışanlar da oldu. Ve üzülerek gördük ki kendini son derece zeki sananlar dahi yuttu bu yemi.

Amacım Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek filan değil. Sezar'ın hiçbir hakkı yok. Söylemek istediğim her zamankinden uyanık olmamız gereken bir dönemde hala uyuyor olmamız.

Hala yalana dolana manipülasyona açık bir millet olarak kerizlenme objesi olmaya devam etmemiz. Bugün sizin duymak istediğiniz sözleri söylerler yarın bu gücü kim bilir ne için kullanırlar.

Bazen görüyorum ajan provokatör hayranlıkları hala devam ediyor. Yok o bizden filan süfer diyor insanlar. Oysa bunların çoğu piyasaya yeni sürümler. Herhalde ki ajanlar duymak istediklerinizi söyleyen tipler olacak. Önce sana duymak istediğini söyleyecek sonra sana alttan alta başka detaylar işleyecek. Ve tüm bunlar olup bittikten sonra artık sen ona duymak istediklerini söyleyen bir kukla olacaksın.

Böyle gaz atmak için saçma tuzaklara düşmeyelim. Ayık olalım. Artık bir ayılalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)