8 Kasım 2017 Çarşamba

SÖMÜRGE AYDINLARI, YALAKALAR... EVET KONU YİNE EZİKLER

https://eksisozluk.com/entry/71981893

Sömürge aydını lafını yeni duydum. Satırlarca anlatmaya lüzum yok artık kimlerden bahsettiğimizi ifade ederken. Bir de bu yalakaların en çok abi ne cahilsin yea espri onlar hep demesine bayılıyorum. Lan yıllardır bunlara böyle anlatıyorlar bizi ve asıl cahil olan o insanlar da bizle tanıştıklarında deveye mi biniyorsunuz? Arapça konuşuyorsunuz siz di mi? Gibi sorular soruyor işte. 

Araştıran öğrenen insanlar her ülkede var ve bunların böyle olmadığını biliyorlar elbet ama bilinçli bir imaj çalışması var belli ki ve bunu yönlendiren de elbette politik ajandalar. Aynısını İran'a da yapıyorlar. Sanırsın sokaklarda peçesi açıldı diye bütün gün kadınları dövüyorlar ama Suudilere gelince vay efendim kadına araba kullanma izni çıkıyormuş zaten de süfer binalar inşa ediyorlarmış çok gelişmişler artık bilmem ne. 

Ha bir de şunu söylüyorlar. Efendim kendimizi düzgün tanıtsaymışız. Yahu ne yapacam elin cahil ABD'lisini eğitmek için ABD'de ulusal kanal mı satın alacağım. Herifler dizide, animasyonda, gaztelerinde orda burda fısrat buldukça geçiriyorlar. Hangi filmle düzelteceksin bunu? İzin var mı öyle işlere? Ermeni Rum lobisini bırak götü boklu emperyal maşası Kürt'ün bile lobisi var. Türkler lobi kurabiliyor mu acaba? O işler öyle kolay mı oluyor? Benim ülkem zaten işgal altında bir ülke sen neyin tatavasını yapıyorsun? 

Bu şerefsizlerin yalakası olmayı bırakıp kendiniz olmaya karar verdiğinizde belki birileri sizi adam yerine koyar. Şu halinizle ne kendi mahallenizde ne de yalakası olduğunuz mahallede adam yerine konmayan ezik zavallılarsınız. Bilmek istemiyorsunuz bu gerçeği ama bu gerçekle yaşadığınızı sezmemeniz de imkansız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)