28 Kasım 2017 Salı

BU DÜNYA NE SÜLEYMAN'A NE TOPAL'A KALMIŞ YA LA

Akşamdan hazırlamışlar FETÖ'cü deriz yea diye. Gerizekalıların bir özelliği de her daim tahmin edilebilinir olmaları. Hiç sürprizli değiller. Sonra neden kimse bize yüz vermiyor? Biz sıkıcı mıyız bilmem ne. 

Avukat diyor ki belgeler sahte, AKP grup başkan bilmem nesi diyor ki yasal ticaret, biz biliyoruz ki kara para aklama dahil türlü yasadışı akçeli işin komisyonlarının vergisinin dahi kaçırılması. Cahilin mafyacılık oynaması hazin biter hep.


Ya şeye de bayılıyorum ee evrak açıklandı ne değişcek ki. Biz de biliyoruz herhangi yasal bir işlem olmayacak, evrende kendi başta olmak üzere hiçbir şeye sevgi yahut saygı beslemeyen bırak primatlığı hayvanlar aleminin en alt seviyelerinde gezinenler istifa filan etmeyecek lakin istifa et demekten bile korkuyorsan bence senin götündeki donu da offshore'a gömsün bu itler. Çok normal yani.


"Milli Ermeni"miz buyurduysa ABD başganı dahil herkes göreve!


Yalnız Man Adası'nın resmi devlet başkanının Kraliçe 2. Elizabeth olması. Malum geçen kendi de sobelendi offshore'cu olarak. Evet her zaman dediğim gibi yine Dingilizler ve onların arkasında da malum Yahudiler. Doyamadınız yalan dünyaya kodumunun açgözlü doyumsuz malları. Ondan geberemiyorsunuz da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)