13 Aralık 2017 Çarşamba

SAVAŞ MI VAR? BAYILIRIM :)



Yazıyı okudum ve biz bu insanlara çok şey borçluyuz. Eğer sonuna kadar okuyacak kadar vicdanlı iseniz anlatılanların gerçek hayat olduğunu ve hayatın da öyle oturulan yerden atıp tutarak ele alınamayacağını belki bir nebze olsun anlayabilirsiniz. Bunu anlamaya çalışmak hepimizin mecbur olduğu bir şey. Sahip olduğumuz hayat bir adet ve yaşadığımız tecrübeler de haliyle sınırlı. Tecrübe etmedikleri konularda ahkam kesmeye bayılan ama aslen hiçbir fikri olmayıp sırf güdük teorileriyle atıp tutanların kendini bilmez bir şekilde konuşması hayatın tam da içinde, gerçekten bir şeyler yaşamış olanların içini çok acıtıyor eminim. 

Ha bu arada başlıkta konu edilen hadisenin aynından geçen de olduydu, hem içerideki hain saltanatı hem işgalcileri başımızdan defettiydik. Elbet bu sefer işler daha da zor neticede bu yazıda da belirtildiği gibi uydularıyla, silahlarla donatılmış insansız hava araçlarıyla ve daha kim bilir bizim bilmediğimiz ne teknolojileriyle gelecekler. Ve geçen sefer de başımıza bu belaları biz değil hainler getirmişti ama biz Türkler öyle iddia edildiği gibi din için bayrak için bilmem ne için filan savaşmayız. Biz böyle afaki şeylerle sembollerle onla bunla gaza gelen tipler değiliz. Ha savaşırken inançlar devreye girebilir, iyi şans için totemler yapılabilinir. Kimi dua edebilir kimi sevdiğinin verdiği bir şeyi koklayabilir. Bunlar kişisel tercihler, eğilimlerdir. Lakin biz Türkler bu yazarın da belirttiği gibi kendimiz için savaşırız. 

Bugün Dingiliz şerefsizi elçi görevden ayrılırken yok efendim çok komplecisiniz nüçün öylesiniz nalakası var demiş her dolandırıcı ikiyüzlü gibi. Başka bir şey de demiş; çok gururlu ve zor insanlarsınız. Bu milletler bazı kavramlardan çok bahseder ama o kavramları hiçbir zaman anlayamamışlardır aslında. Biz gururlu değil onurlu bir milletiz. Özgürlük için savaşıp asla yılmamamız da ondan. Sizin gibi paçozların köpeği olacağımıza oradan buradan seken kurşunları izleye izleye ölmeyi tercih ederiz. Zor değil adaletli bir milletiz, o yüzden sizin gibi şerefsizlere zor geliyoruz. Ha evet belki sayımız az, belki 80 milyonluk Türkiye'den 10 milyon Türk bile çıkmıyor zaten sayımız hep azdı ama şu da var bu insanlar çok uzun süredir birlikte, bizi izleyen bizim gibi ve bizimle savaşmak ister hele ki sizin gibi şerefsizleri parçalamayı kim istemez. Yani yarın öbür gün parmağınızda oynattığınız bu aymaz cahil kötülerin büyük bir kısmı bizimle birlikte savaşıp o sarayı kafanıza yıkar ve o drone'ları götünüze sokarlarsa şaşırmayın. Bu da bizim bir diğer alametifarikamız. 

Velhasıl siz daha dün peydahlanmış onun bunun yetiştirmesi cücük milletler ve kırmalar olarak yüzlerce yıldır bu dünyada tarihe şekil vermiş Türklere karşı birleşip birleşip saldırıyor olsanız da biz kaderimizi kanımıza çoktan yazdık bile. Sizin bunu değiştirmek gibi bir lüksünüz yok. Tökezleriz hatta düşeriz ama kalktığımızda sıkıntı her zaman olduğu gibi büyük olur. Zaten ondan korkuyorsunuz di mi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)