1 Aralık 2017 Cuma

MUHALEFET MUHALEFETLİK YAPARSA




Daha nasıl çaksınlar :) Bir de bazı mallar CHP gündem değiştiriyor diyor yahu gündem aynı gündem, aynı leş teşkilat aynı acemi mafya düzeni fakat cahil ve kötü mallara düzgün bir şekilde anlatacak olan ABD savcısı değil elbette yerli muhalefet. Anlayacaklar mı? Tam anlayamayacaklar ama anlamaları gerekeni öyle veya böyle acı bir şekilde anlayacaklar :/

Siz niye bu kadar zenginsiniz mesela o da bir soru(Tuncay Özkan Twitter'da sormuş Tayyip'in emekli öğretmen eniştesi(Ziya İlgen) nasıl oluyor da milyon Dolarla oynuyor eyü aktroll el cevap demiş ki bizim mahallede nalbur vardı o da çok zengin oldu ticaretle ahsjdkflghşjkl.....)



İthalat dışı döviz transferi ne çeşit bir ticari işlemdir Uzun efendi?



Hala bu şirketin Türkiye'de de sicil kaydı var kendi aralarında şapmışlar diyenlere buyrun adres ne diyor.



İki Türk bankası arası transfer bunlar diyenler Reza'nın kara para aklama 101 dersini takip etmiyor anlaşılan ya da yine yavşaklıktan.




Bu da İYİ cephesi muhalefeti. Önce biraz beklemeleri normal lakin ABD delilleri paylaşmaya da başlamışken nihayet bir şeyler söylesinler tabi artık?






Hala "Sevgili Erdoğan" filan diyor. Yani bin kere söyledik bu tip kinayeler bilmem neler hofff... Siz hangi ülkeden iltica ettiniz buraya la? Ümit Özdağ gibi bir zıplarım evrenini şaşırırsın diyeceksin işte. Bundan anlarlar diyoruz. Sonra sonra coşumlansan da olmuyor öyle işte :/ Neyse buna da şükür.




İşte profesyonel raporları beğenmez onlar, astsubay kayınçomsu kanka ne dedi mühim olan o.




Mantıklı hareketler yapan bir politikacı çıktı sonunda.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)