6 Aralık 2017 Çarşamba

EYY SARI SAÇLIM!

Ve 3. dünya savaşını periscope'dan izleyebileceğimiz o muhteşem çağa denk gelmek <3 span="">



Yok Flynn davasından köşeye sıkıştı filan bilmem ne değil. Seçim konuşmaları da böyle şeylerle dolu. Hatta Kudüs İsrail'in başkentidir filan da demişti daha önce ama bulamadım şimdi.




Şimdi biz de Ayasofya'yı o zaman şaparız demezler inş biri uyarsın da o o değil bu başka diye. Hayır yani başkaları adına mı kendi adımıza mı evren adına mı hangi biri adına utanalım artık yerimiz kalmadı.

Çok rica ediyorum siz bir şeye sahip çıkmayın zaten. Sizin gibilerin insanlığa tek bir katkı sağlama seçeneği var o da becerebileceği bir işi sorumluluk sahibi ve düzgünce yapmaya çalışarak evden işe işten eve kafa önde gidip gelme disiplini ve başka hiçbir şeye ama hiçbir şeye karışmama istikrarı.




Bakınız tarihte bu tip vakalar şöyle karşılık bulmuştur. Misal bişi bişi olur ama bunun aslında hiçbir önemi yoktur ama çok da önemliymiş gibi itelenmiştir mallara. Sonra birileri çıkar ki kimdir onlar hep meçhuldür efenim gider konsolosluk basar konsolos görevlisine bişi bişi yapar sonra vay efendim sen benim şeyime şaptın ben büyük devletim buna izin veremem denir. Bunun örnekleri misal ODTÜ'de ABD elçisinin arabasını çevirip yakmalar, efenime söyliyim İran'da yine elçilik basıp elçi katliamı vs. örneği çoktur bunların. Neyse yani aslında hiçbir manası olmayan böyle gücüm bir naneye yetmiyor o zaman saçmalayayım hareketi birilerine yaptırılır yahut bazı hıyarlar tuzla koşar bu ergence saçmalıklara. Sonra da işte malum ebelere atlamalar ambargolar onlar bunlar. Ben şahsen senaryonun bu kısmında buna benzer bir takım saçmalıklar bekliyorum. Ha mesela Rusya unuttu mu elçi olayını? Asla.




İnş bedelli cihat var mı demezler de giderler ^.^

7 Aralık 2017 eklemesi: İsrail startı verdi şeriatçı şovu başlıyor. Belediye sms atmış Kudüs protestosu için Cuma namazı sonrası toplaşak diye. Protestonun halkın kullanacağı bir iletişim biçimi olduğunu devletin kurumlarının devlet işleri ile alakalı şeyler yapmakla yükümlü olduğunu filan anlamaları için her şeyi big bang'den başlayarak anlatmamızı gerekiyor. Fakat yılmadan söylemeye devam edeceğim bu sirki hak ettik biz.



Niye zırtlamışlar meçhul ama gelecekteki Filistin vs. diyerek bölüşün kardeş kardeş oturun demişler. Birinin bunu demesi gerekiyordu aslında. Çünkü bütün bu saçmalıklardan bize ne gerçekten. Bir de kutsal Kudüs diyen şeriatçılar var. Kudüs'ün kutsallığı senin reddettiğin ve bozulduğunu iddia ettiğin dinlerde var. Senin dininde kutsal Kudüs diye bir şey yok hatta o şehri Yahudilere verdikti de onlar da nankör çıktı mevzusu var ve bu git şehri al ellerinden yahut o şehir kutsaldır anlamında bir şey değil. Ha dersen ki orada Filistinliler oturuyordu yahu iki dakka sonra dönüp oralar hep Osmanlının aslında demeyeceksen bilemem lakin kimin nerede ne kadar süredir oturduğuna göre devlet tapuları dağıtılmıyor. Kim yerine yurduna sahip çıkabilmiş oyunu ezeli bir oyun. Ve biz kendi toprağımıza bile sahip çıkamadığımız zavallı bir haldeyiz şu günlerde.




Şudur budur diyorlar da olaya uyanamadığı o kadar net ki :/





Alsın çomarlarını gitsinler hep birlikte Kudüs'ü fethetmeye. Dur diyen yok zaten şekerim niye efsane kastınız yine şimdi durduk yere.





Bakınız dedimdi daha ben noktayı koyduktan 1 saat geçmeden yaptılar tabi. Çünkü bunların saçmalama algoritmaları en saçma şeyi yapmak/söylemek üzerine kurulmuş. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)