8 Aralık 2017 Cuma

ARAP İHANETİ DEĞİL MALLIĞI O

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/yilmaz-ozdil/kudus-2122971/

Arap ihaneti değil de Arap mallığı diyelim. Aynı örnekler günümüzde de yaşanıyor. İngiliz beni ihya edecek diye beklenti içinde şerefsizlik kovalayan her kim varsa arzu ettiği hiçbir şeyi elde edemediği gibi köpeklik seviyesi bakımından da en aşağı derecede konumlandırılmıştır hep. 

Araplara Türkler berbat size demokrasi özgürlük getireceğiz dediler kondular petrole gaza bunları da yaptılar köle. 

Bakınız Kürt meseleleri misal. Aynı senaryoyu kaçıncıya izliyoruz. Irak'ta pek çok vaat verdiler Saddam'a. Gitti mal inandı bunlara hatta İran'la savaştılar onca sene. Ne o nükleer vereceklermiş buna bu süferman olacakmış Orta Doğu'da bilmem ne. Sonra baktı hep istiyorlar hiçbir şey alamıyor delirdi sağa sola sardı. Tabi gavur ya biz bunu güdüyorduk itimiz geldi elimizi ısırdı demedi. Yok Halepçe'de Kürtleri katlediyorlar ağlaklıkları dramatik kurgular fotolar(Halepçe'de ne bok olduğu bugün bile belli değil hala, iki ateş arasında mı kaldılar yoksa sırf mizansen için mi oldu olanlar) herkes vay Saddam şerefsiz bir gazlar bilmem ne sonra Bağdat'a bombalar yağıyor. Irak hala işgal altında. Kürtlerin devletini sallayan yok zaten kuramadılar da. Netice? Hüsran çarpı hüsran. Kazanan? ABD İngiliz vs. Hem yönetim aslında onlarda hem de Irak'ı sürekli avantajları lehine masya koyuyorlar. 

Suriye'de de aynı ağlak senaryolar yok başka mezhebi şaptı aman Kürtleri uf etti. Mal ya Rusya ve Suriye kazandığı savaşta gidip kimyasal silah kullanacak kodumunun primatlarına durduk yere. Hala da inanıyorlar bu CNN, BBC, NYT yalanlarına. Kaç kere ispatlandı oyuncular senaryolar havada uçuşuyor. 

Şimdi sıra bize geldi. Bize gelir elbet. Her yeme atlayan, her tuzağa düşen gerizekalıları başımıza saranlar da bunlar. Zaten vatan satmaya meraklı İngiliz muhipleri olduklarını açık açık dile getiriyorlar ama kendilerinin başına gelecekleri de bir türlü öngöremiyorlar. Hedef bu mallar değil elbet hedef Türkiye. Türkiye aklını başına toplamadığı sürece kendi kaderini bok yoluna doğru çizmeye devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)