25 Ekim 2017 Çarşamba

İYİ PARTİ HAKKINDA EYYORLAMAM


Partinin adının İYİ olması mal seçmene olta atmak gibisime geldi. Kayı boyu tamgasını o kadar göze soktular ki ordan bir feyk sıçrayış mümkün :p Güneş simgesi gayet güzel de fon turkuaz olaydı eyiydi. Ve tabi ki bunlar hep önemsiz detaylar netekim.



 Kabul edilmeli ki Türkiye'deki tüm kurumlar gibi CHP de işgal altında. Atatürk'ün izinden gidenler tasfiye edildi bir bir ve yerlerine emperyal senaryoların uşakları dolduruldu. Sözde bir kısım sosyal demokratın görüşleri okşanırken bir yandan Türkiye Cumhuriyeti'nin temeline dinamit koyanların hamileri Atatürk'ün partisinde. Durum bu diye CHP'den vazgeçilecek ve CHP kaderine terk edilecek değil ama bu şartlarda CHP'ye güçlü bir destek de beklenemez. O yüzden alternatif şart. Bu alternatifin de cumhuriyetin temel ilkeleri ile barışık merkez sağ bir parti olması da şart. Artık bireysel şımarıklıklarınızı, gerçekle bağdaşmayan hayalperest beklentilerinizi bir kenara bırakın. Bu uyku haliniz yüzünden bu haldeyiz zaten. Türk milleti her zamankinden fazla zeki olmak zorunda. Hazıra dağ dayanmaz zaten de yediler bitirdiler tüm emeğimizi. Şimdi artık çalışma vakti.

Bu da parti ile ilgili diğer bilgiler ki önemli olanlar bunlar diyemiyoruz çünkü kağıt üstünde kalma ihtimali var elbet ama en azından kağıt üstünde fena durmuyor. Oy verip de gerçekleşmediğini görünce hesap soracak bir halk olduğu sürece hizaya gelmeyecek politikacı yok. Yeter ki koyuna bağlamayın yine.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)