29 Ekim 2017 Pazar

94. YIL NUTKUM

Atatürk'ü tanımış Cumhuriyeti yaşamış bir millete Tayyip'le idare et kabile gibi yaşa diyemen. Çıta çok yükseldi be bebişim ve elindeki primatlarla da nereye kadar :/ 29 Ekim kutlu oldu, oluyor, olacak. Bizi beğenin, sevin, sayın diye ağlansanız da ortalığı yıksanız da nafile. Evlat olsanız sevilmezsiniz.

Hazıra konmaya heves etmek yerine sevilmeye sayılmaya değer birileri olmak için emek veren tipler olsaydınız bugün hepimiz aynı bayramı daha mutlu daha huzurlu bir ülkede hep beraber kutlayacaktık. Yolundan dönmesi gereken sizlerdiniz ve bu saatten sonra dönmeniz de yetmiyor. Vatansız hainler olarak bedel ödemeyi bekleyen zavallılardan başka bir şey değilsiniz.

Türk Milleti hainlikleri unutmayacak ama hainleri de kimse hatırlamayacak. Bu vatanda yatacak yeriniz yok sizin. Bu vatan sadece ve sadece Türklerin. Bunu unutan herkes her türlü şerefsizin kuklası olmaya açık bir hedeftir.

Bağımsız özgür ve akla vicdana değer veren bir devlette yaşamak istiyorsan Türklükle didişmeyeceksin. Çünkü bunları sana sağlayan Türk kültürü ve gelenekleri. Türkün dünyaya bakış açısı. Ne 14 yaşında ananı 70'lik amcana peşkeş çeken Kürt zihniyeti, ne kadını damızlık ve alınıp satılan bir hayvan gören, tüm kulları şeyhlerin kulu yapan Arap kafası, ne sana kitaplarda romanlarda filmlerde hümanizm romantizmi parçalayıp gerçekte minicik bedenleri savaşlarda parçalatan o çok moderen kültürler seni kirletmeden sana özgür ruhlu vicdanlı bir hayat sunabilir.

Bu demek değildir ki farklı kültürler, benlikler yok sayılsın ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır ve yoğurt Türklerin icadıdır o yüzden Türk gibi yiyeceğiz :) Cumhuriyeti seven herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun, cumhuriyetimiz güzelleşerek payidar olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)