3 Ekim 2017 Salı

GELMİŞ GEÇMİŞ EN KALİTESİZ YÖNETİCİLER VE HALKLAR DÖNEMİNDE SON KERTE

http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-haberi-rusyadan-flas-iddia-abd-konsoloslugumuza-baskin-duzenledi-2034403/

Prensiplerin en katı olduğu ve öyle olması da gereken diplomasi alanını da sirke çevirdi günümüz politikacıları. Amerikan köpekliğinden ödün vermeyenler "ABD uyarmış ama dit buydan demiş önceden" filan diye avukatlığa soyunmuş lakin bu varoş stayla diplomat kovalama saçmalığını tetikleyen, tırmandıran zaten bu toplama ve en büyük kukla devlet. Bakınız Ruslar da Türklerin doğal düşmanıdır ve genellikle başarısız olan korkunç planlar da bu milletin kötü alışkanlıklarından lakin diplomasi olsun devlet adamlığı olsun nedir ne değildir iyi bilirler(biz öğrettik çünkü). Ve fakat işte varoş ve zengin ABD ve onun arkasındakiler falan filan derken ne devlet adabı ne her birinin gayet bilimsel ve görüntüde de olsa etik bir dayanağı olan prensipler bir bir yıkılıyor. 

Özgürlüğü serserilik filan diye algılayan ve onu bakış açısıyla paçavraya çeviren tiplere şunu söylemek isterim. Yapmanız gereken şey devletlerin DNA'ları, kök kodları olan Anayasa'larına yazdırılmış olan akla mantığa vicdana uygun haklarınızı almanız ve onların sayesinde kültürel ve mümkünse biyolojik evriminizi tamamlayıp böyle ilkel metodlardan kurtulmanız. Sizi özgür kılacak olan bu. Yani özgürlük ot tüttüreyim karı/herif kovalayım ne bileyim artık aklınıza gelen her ne ergence yahut çocukça istek varsa onu sere sere yapayımla alakalı bir şey değil. Bunun adı ergenlik. Ve bazıları sonsuz ergenlikle lanetlemiş kendilerini maalesef  Yani devletlerin operatörü hükümetlere mış gibi yapmayın adam olun ulan talebi ile gideceksiniz. Medeniyeti kodlayan düzgün üç beş kodun da imha edilmesini izleyerek, bunu önemsemeyerek ve hatta ergenlikle, güya anarşist o bu kafalarla devrim yapıyorum ayağına bunların yıkılmasını keyifle destekleyerek vs. ile varacağınız nokta kendinizi feodal ilkel kabile anlayışının içinde buluvermek. Yani bildiğin dön başa.

Neyse ki yaşımı başımı aldım da bu saçmalıklara çok uzun süre katlanmayacağım. Şu dönemde tek tesellim bu O_o

Bonus: Buyrun bu da ABD yalayıcılığından bir başka örnek;




Bakınız bu da gönüllü ABD aklama memuru(belki de ücretlidir bilemeyiz). Yavşak manipülatörlere diyecek bir şey yok çünkü onlar bilse de bilmezden gelecek işi yavşaklık lakin tarihten ve dünyadan bihaber olanlara hatırlatma, vakt-i zamanında ABD köpeği Pakistan'da Taliban örgütü sistematik bir şekilde Suudi Arabistan, İsrail vs. bildik takımın desteği ile palazlandırıldı. O vakitlerde de Afganistan üzerinden Rusya ile it dalaşı yapıyorlardı. Bazı romantik ve mal solcularımız ağlaşır işte orada komünist minnoş insanlar hep asıldı diye filan. Ya kardeşim, Afganistan'da yaşayan insanlar komünist yahut yobaz olmak zorunda mı? Madem çok "vicdanlı"(komünist) yahut "dahisiniz"(kapitalist), vahşi yırtıcılar ortalığın ebesine atlarken hangi şeytanı tutsam diye oturup karar vereceğinize bu insanların güç savaşlarında tavuk gibi doğranmasına sinirlensenize? Hadi onların bu haline kahretmediniz(yalandan şiirler düzüp ağlanmaya vesile olarak kullanmak kendini kahretmek değil sen de biliyorsun bunu), kendinizi de mi düşünmüyorsunuz. Sıra size de geldi? Sonra ne oldu, tabi yobazlaştırılmış ve sosyopatlaştırılmış manyakları(bunlar beyin yıkama ile olacak şeyler değil, bunların kumaşında olan şeyler, zaten ona göre seçiyorlar) uzun süre pohpohlayıp madden, manen imkanlar sunup, silahtır odur budurla donatınca bunların totosu kalktı kendilerini saraylara layık bir şeyler sanmaya başladılar(çok tanıdık bir hikaye di mi?). Neyse araştıran araştırır bunlar uzunca süre başka şeylerde de kullanıldı bu arada herkes işleri bitip de gidince olan Taliban'la başbaşa kalan Afganlara oldu, çektikleri çileler daha hala devam ediyor falandi filandı sonra bu yapılanma düşman ilan edildi oydu buydu. Velhasıl bu IŞİD'dir filan yeni hikaye değil. Kafa kesme videoları da yeni değil. Rus askerlerin kafalarını da kesiyordu bunlar. Yani anladık mesleğiniz yalama ama biraz az yalayın ya. Az bir insanlığınız da kalsın bir köşede. Ne bileyim sizden de bir şeyler kalsın, böyle robota bağlamalar filan. Niye yaşıyorsunuz lan siz?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)