3 Nisan 2007 Salı

zorba kedisi


Pisisiz, köpüşsüz siteye ben site demem düsturundakiler için ahanda zorba :p Kendisi bir tanışımın tanışıyken tanışım olmuş bir kimse olup görüldüğü üzre gayet miskindir. Ve fekat zaman zaman üstelik çok zamansız zamanlarda olmak üzre dellenip (misal sabah ezaniylen birlikte) "haydi kalk, haydi uyan, haydi coşalım çayırlarda bayırlarda" demek için yatağı tırmalamalarıyla meşhur bir ilimizidir. İşin ilginç yanı yaş aldıkça daha bir gürbüzleşip, cellalenmekte, daldan dala atlayası gelmekte. Ayriyeten hazır laf açılmışken bir anektod da şeyedeyim. Geçtiğimiz günlerde arkadaşımın ev sahibi "ne zaman çıkçeğin" demek için kapıya suratına dayadığında zorbayla müşerref olmuş ve "köpek mi bu?" demek suretiyle bizleri de bir kuşku almıştır. Neticede kendisinin huyları suyları kedigillerle pek örtüşmemektedir.
Efenim mevzu cahillikle şunla bunla dalga geçme meselesi değildir. Hepimiz cahiliz zati elhamducillah. Mesele kendisine "niye" diye sorduğumuzda aldığımız cevabın hazinliği. "köpek bizde günah". Hangi dinlerin hangi mezhepleri köpeği sözde haram kıldıysa ilgili dinin mensuplarına sıkı bir zooloji eğitimi de farz olmuş belli ki. Ben yine de nacizane obsesyon nedir ne değildiri araştırmalarını tavsiye edeceğim bu inançlı vatandaşlarımıza.
Eveeet zorba efendi ile ilgili hadiseler pek derin, pek geniş ama şimdilik bu kadar. Ben buradan muah diyorum kendisine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)