3 Nisan 2007 Salı

vodafone şaşırma sabrımızı taşırma


Son dönemlerde "her şekilde sizi taciz ederiz, bizden tiskinin" deyip radyo ile, tv ile gerekirse lazer ile taciz eden, dürten, itikliyen bir kurum oluyor vodafone.
"Piyasaya girdik biz. Açılın, kaçılın" diye diye dötüyle dağ deviren bu firmanın bilhassa reklam filmiyle alakalı bir kaç fikir beyan edeceğim yüksek müsaadelerle.
Efenim hadi adam daraldı sevgiliye vurdu tekmeyi, kızı da gösterttiniz kendini beğenmiş gereksiz bir kişi formatında, hadi celallendi attı kravatı dedi patrona "güzelim benden bu kadar ciao ciao". Peki kapitalizmin gülü, yatırımın öncüsü bu güzel firmanın bu güzel reklamcıları. Adam işten çıkınca o boru misali faturaları nasıl ödeyecek? Otobüste tanıştığı hatuna hangi paraylan alacak kokteyl neyim? Balıkçılık mı yapacak hem tatil hem iş deyip. Hazıra dağ mı dayanır?
Bakınız reklamcı arkadaşım. Kapitalizm sevmez böyle aklına eseni yapan adamı. Ben özgürüm ayakları reklam safsatası. Sömüreceğin adam önce palazlanacak. Kulluk edecek ki para kazanacak sonra gelip vodafone'un eline sayacak. Vodafone bu sözüm de sana. "delirdin mi kuzim?". Reklamcını değiştir, kendini değiştir, hatta delirtme böyle piyasaya dalcam diye milleti. Dağıt bedava telefon filan ne bileyim. Kaybol gözümden, bi rahat bırak.


"reklamdan ve reklamcıdan tiksinin, tiksindirin"
mariadebonne

1 yorum:

  1. reklamdan tiksinmekse konu; şöyle bir şeyler var belki alakalıdır:

    http://bildiginblog.blogcu.com/Reklam/

    YanıtlaSil

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)