1 Şubat 2018 Perşembe

CEHALET VE APTALLIKLA SINANDIĞIMIZ ŞU BERBAT GÜNLERDE...

Ekşi'de bir başlıkta tartışılıyor ama link vermek istemiyorum. Tartışılan vaka elbet uzmanı koyar teşhisini ama büyük ihtimal paranoid şizofreni atağı geçiren birinin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar. Gerçi sorunlarımız ilkel kabileden de beter seviyelerde o yüzden bunu konuşmak baya lüks ama primatlara uyup ekseni de hepten kaybetmemek lazım.

Bir grup rezil varoluş olayı tamamen dalga konusu yapmış. Yani küçük çocuk gibi de demeyeceğim çünkü bu çocuklukla alakalı olmayan bir karakter bozukluğu. Çocuklarınız da eğer böyle gaddar meyillere sahipse o çocukluktan değil karakterden, onları da dikkatle takip ediverin bir zahmet.

Bir başka rezil varoluş gurubu da klasik şöhreti kaldıramadı, alkol ve uyuşturucu batağına battı zaten kevaşe su testisi su yolu köylü primatlığı kasmış. Bakınız stresli durumlar ve olaylar bu tip atakları tetikleyebilir lakin böyle mental bozulmalar sıradan insanlarda rastlandığı gibi ünlü insanlarda da rastlanabilecek şeyler. Tıpkı dahilerde rastlandığı gibi orta ve altı düzeyde zekalarda da rastlanabileceği gibi. Velhasıl böyle atıp tutup kendinizde olmayan etik değerler yüzünden milletin seksiyle kafayı bozmayın. Aynı zamanda bu tip insanlar çıkış yolu bulamadıkları için alkol ve uyuşturucu kullanmaya meyilli olabiliyorlar. Yani bu bir kısır döngü.

Bir de gıcık olduğum ayrı bir mahalle karısı kafalı cahil grubu var ve ısrarla ay bunun yakını yok mu neden izin veriyorlar kendini böyle rezil etmesine demişler. Canım benim onun rezil olduğu filan yok sen asıl kendi minnak varoluşunun nasıl da günden güne küçüldüğüne bir bak.

Neyse bugün de iyi hönkürdük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)