6 Eylül 2017 Çarşamba

SÜREKLİ YANLIŞ TİPLERİ TAKİP EDEN SOLCU VE LİBOŞ SORUNSALI

Valla dinci bile kendi çapında doğru deliyi takip ediyor zira tam da kendi ilkel güdülerini tatmin aracı manyakları görünce tanıyorlar hemen. Tabi bu onların fazla komplike olmayan yapılarından da kaynaklanıyor da üç beş bilgiyi papağan gibi ezberler ezberlemez bilgi kibirinden kendini üst varlık, aşmış Yoda falan filan zannedenlerin durumu çok daha vahim. Güdülerini dahi tatmin edemiyorlar :/ Sebebi de her şeyi açıklayan tek mutlak gerçek; Gerizekalılık

Buyrunuz bir aşmış piremses Yoda dramı:


Bu saçma gündemi takip edene kitledenseniz bu piremsesi intihar noktasına getiren "aşırı dramlı" sebebi de bilirsiniz. Bilmeyenlere (şanslıydınız ama buraya kadarmış) http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/kultur-sanat/814983/Asli_Erdogan__Bana_intihardan_baska_bir_secenek_birakmayacaklar_mi_.html

Evet hanfendinin derdi kendisine uygulanan yurtdışı yasağı yüzünden kendisine takdim edilecek ödülleri alamaması. Ödülleri de ağlaklık yapabilecek hale düştüğü için alabiliyor bu arada. Ama bu hale düşmekten de pek şikayetçi çünkü meyvelerini toplayamıyor sere sere :/ Muhteşem bir edebiyat dahisi olmak ekseriyetle Türk ve Cumhuriyet düşmanı olmanızın akabinde gerçekleşiyor malum.

Bakınız kendi ağzından alamadığı ödüller ""Sadece bir ödül değil ki, ben bugüne dek zaten 5 ödülü almaya gidemedim. Hatta birinde, İsveç PEN'in Tucholsky ödülü verildiğinde cezaevindeydim. Ondan sonra Avusturya Bruno Kreisky İnsan Hakları Ödülü. Almanya Theodor Heuss ödülü. En önemlisi ve en kırıcısı Avrupa Kültür Vakfı Prenses Margriet Kültür Ödülü'ne gidememek oldu tabi. 22 Eylül'deki törenle verilecek olan Erich Maria Remarque Barış Ödülü. Onun dışında, Deniz Yücel ile paylaştığımız Almanya’nın basın özgürlüğü ödüllerinden Sparkasse Leipzig Medya Vakfı’nın verdiği Basın Özgürlüğü ve Medyanın Geleceği Ödülü var. Bir ödül daha var ama inanır mısın detaylarını hatırlamıyorum.""

Canım yea bilhassa Piremses ödülünü alamayınca çok kırılmış. Bu ülkede gencecik insanlar patladı. Üniversite sınavından çıkıp kutlama yapalım hem gezeriz diyen insanlar. Savaş yerine oyuncak götürmek gibi abuk romantik hikayelerinizle kandırdığınız çocuklar da patladıldı. Bütün bu kaos süreci başlasın diye hem de sadece. Daha gözü çıkanlar, diri diri yakılan askerler, dümdüz edilen ilçeler filana gelmedim. Senin ben derdini ters yüz beş yüz kere sikeyim. Al ilacını otur aşağı insanları öldürtme. Bunları takip edenlerin de beyinlerini bir bir sikeyim. Manykalığa deliliğe merakınız çoksa gidin de tımarhanedeki iki üç insanla sohbet edin gönül yapın. Götünüz yemiyorsa da oturun evde festival festival gezen hayali dramlarla dolu filmlerle gönlünüzü eyleyin. Yeter ki gerçek hayata bulaşıp insanları katlettirmeyin. Kodumunun dramatik hikaye müptezeli gerizekalı ruh hastası piyonları sizi.

Bonus: Buyrun bu da neden pohpohlandığını güya çözememiş bir diğer model. He canım 6 yıl kafa yorduğun Mevlüt karakteri çok da siklerindeydi. 













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)