24 Eylül 2017 Pazar

PRİMAT CEHENNEMİ GÜNLÜĞÜNDE BUGÜN


Buyrun Güney Kürdistan'mış. Kodumunun Osmanlı'sı ne kadar ezik yavşak Türk düşmanı varsa doldurmuş Anadolu'yu. Bakınız acizler hep lafı öyle veya böyle ne kadar kalabalık olduklarına geitiriyorlar. Emperyal çükü ile gerdeğe girmeye kasan mallar İran'da da Kürtler var onlar da ayaklanır şurada da var onlar da ayaklanır sayıp döküyorlar. Bunların neden yüzlerce yıldır devlet kuramadığını da bu ezik ve mal profilden anlayabiliyoruz. Ve Arapların da neden hep onun bunun oyuncağı olduğunu da yobaz söylemlerinden kavrıyoruz. Biri de demiş ki Türkiye adını beğenmiyorsunuz ama siz Kürdisitan adını kullanıyorsunuz hayırdır filan. El cevap demiş Orta Doğu kırması soyu sopu belirsiz. Çünkü bölgenin adı o O_o Türklük öyle bir düşmüş ki karşımızda düşman diye bu paçavralar var. Yazıklar olsun.

Evet karşımızda kendi kaderini kendi belirleyen bir avuç şerefsiz var. ve her zamanki gibi olan biteni sadece izleyen ve kaderi hakkında tek bir söz dahi edemeyen Kürt adı altında anılan yığınlar, kimsenin onları düşündüğü filan yok onun için sürekli iki ateş arasında kalıyorlar ama kaderlerine yön vermek için herhangi bir irade ya da emek vermek gibi gayet insani tepkilerden de tamamen yoksunlar. Orta Doğu'yu kan gölüne çevirenlerin attığı iktidar ve maddi güç kemiğine tav olan şerefsiz ezikler. Bu uğurda çoluk çocuk demeden bir sürü insanın katledilişi ile güya savaşan ama aslında sahne sırasını bekleyen mal sürüleri. Türkiye'yi sadece kağıt üstünde bir devlete çevirenlerin maşası, Suriye'yi yıkmaya çalışanların maşası, Irak'ın leş yiyicileri. Evet sizler kaderinizi seçtiniz ve iblis oldunuz. Ateşiniz bol olsun.

Ve insanlar derbi geyiği çeviriyor! Şu ortamda maç geyiği yapanın fındık kadar aklı yok. Her türlü olmamışlığın hırsını ordan burdan misal futbol takımından hakem ibneliğinden filan çıkaramazsın. Bunlar normal seyreden hayatta ufak tefek sıkıntılar için kullanılacak nefret objeleri.

Yaşın yanında kurunun yandığını düşünmüyorum zira kuru filan kalmamış. Ezcümle umarım tepemize nükleer silah teknolojisinin en son ürünleri yağar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)