2 Ağustos 2017 Çarşamba

KENDİNİ MODEREN SANAN YENİ MODEL MAL ÇOMARLAR VE EFENDİLERİ


Bu iş politik doğruculuk diye iteleniyor ama işin aslı beyin yıkayarak insanları ıslah edeceğim sanrısının(evet aynı din uygulamalarında olduğu gibi) cilalanması ve türlü endirekt fayda elde etme kovalaması. Şu an dünyanın en önemli sorunlarının ırkçılık(ırkı ten rengi ile sınırlandırıp sadece onun üzerinden edebiyat çeviren aşırı sığ yaklaşım pek moda ve bunu yapan da ırkçılar değil aslında bak onlar öyle demek için odaklanılan ve abartıldığı için aslında eleştireceğim derken satılan fikir).

Mesela bunların itelediği mantığa göre Avrupalılar ülkelerinde mülteci istemiyorsa sırf mültecilerin tenleri koyu diye istemiyorlar filan O_o Hayır kültürel bir istila istemiyorlar ve kendi kurdukları görece medeni düzenin primatlar tarafından alaşağı edileceğini öngörüyorlar. İşin komik yanı radikal islamcılar da cihat satışıyla zaten alaşağı edeceğiz mesajını da bol bol veriyor. Yani paranoya da değil düpedüz bir tehdit karşısında önlem alma isteği. Bunun ten renkleriyle ne alakası var acaba?

Bir diğer mevzu da aynı cinsiyetten insanların sevişebilme hakları. Bu hak defalarca alınmış git eski çağlara Roma imparatoru ölen erkek sevgilisi için tapınak yaptırmış milleti taptırıyor, Osmanlı'da gayet legal bilmem ne. Yani öyle çok devrimci bir şey değil fakat bilhassa son dönem dinlerle baskılanmış ve hatta ileriye gidilip insanlara eziyet edilmiş. Bunu yapanlar da bilhassa mültecilerin kültürleri çünkü kendi kültürlerinde aşırı başarılı olmasa da bir devrim yapılmış zaten. En azından eşcinsel diye insanları yüksek duvarlardan atmıyorlar resmi olarak.

Bu konular hassas konular ve üzerinde düşünülmesi gereken şeyler elbet lakin dünyanın şu an en önemli meseleleri de değil. Eşcinsel lobi sanat, moda vs. gibi konularda artık nasıl istihdam edildiyse milleti bu sorunlarla oyalamanın her türlü yolunu deniyorlar. Tıpkı bu ülkede sanki düne kadar bombalar patlamadı, her yaşta sivil insanlar teröre kurban verilmedi, çocuklar organize ve sürekli bir şekilde tecavüze uğramadı, iki askerimiz diri diri yakılmadı, milyarlar ayakkabı kutuları ile götürülmedi, yargı, ordu, ahlak çökmedi biz kadının memesi şeffaf tişörtten göründü görünmedi onu tartışıyoruz.

Bu kadar yapım var bir tane de işlerine gelen ağlaklık haricinde dünyadaki çıkar odaklarını sulandırmadan eleştiren, doğanın nasıl bitirildiğini anlatan vs. ciddi bir yapım var mı? Hangi diziyi izlesem baş karakterlerden bakalım hangisi zenci, hintli çıkacak bakalım hangisi eşcinsel çıkacak onu bekliyorum Sanki Afrika'nın tüm kaynaklarını sömüren, Hintlilere inanılmaz eziyetler eden kendi liderleri değilmiş gibi.

Elbette insan kendi politikalarını ve seçilmiş liderlerini eleştirir ama ben onları eleştirdiğinizi de görmüyorum. Hayır Trump'a küfretmek değil, Hillary ve Obama yaladığınız günler daha dün. Şunları soracaksın sık sık ve hep, nenden Afrikada'ki madenler hala bizim elimizde, neden nükleer silah üretimi patentleri ve dahi madenleri bizim elimizde, neden hala Orta Doğu'da işgal edilen yerlerde biz doğal kaynak çıkarma ve satma, pazarlama, lojistik yetkilerini elimizde tutuyoruz, neden Hindistan'ın dünyaya ilaç satmasını engelliyoruz, finans piyasasında korsan gibi takılıyoruz her şeyi ve herkesi manipüle ediyoruz vs. Ama eleştiri şu boyutta hep, insanların derisi koyu diye onlardan tiksinen çomarlar var ha bir de eşcinsellerden nefret edenlerin hepsi eşcinsel aslında O_o

Liboş dininin uydurulmuş herhangi bir dinden hiçbir farkı yok. Hepsi insanları aptal yerine koyuyor, hepsi insanların beynini dolayısıyla onların hayatlarını ele geçirmeye çalışıyor, hepsi insanları değil kendi azınlık çıkar çevrelerinin çıkarlarını koruyor.

Kendini modern aydın görenler, sizler çağımızın yeni yobazlarısınız. Çünkü eski yobazların sonu gelecek bir gün, yeni tip koyun yobazlar lazım olacak. İşte bu tip bir çalışmanın deneklerisiniz sadece. Kukla olarak yetiştiriliyorsunuz :/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)