28 Mayıs 2017 Pazar

Dünyanın Ebesine Atlama Toplantısı Yapılırken Bizim Gündemimiz




Yine bir mazoşistlik yaptım solcu/liboş tayfasının sosyal mecralardaki muhabbetlerine şöyle bir göz attım. Durumları hala çok vahim. Tecrübe de kar etmiyor, asla ve kat'a öğrenemiyorlar.

Sanki Emine Erdoğan ev hanımı ve kendisini NATO zirvesine değil de altın gününe davet etmişler gibi yok efendim kimseyi temsil etmek zorunda değilmiş, kafasına göre giyinirmiş kimse de yorum yapamazmış bilmem ne. Ya bunlar modern olmak, aydın olmak, vizyon sahibi olmak filan değil, bunlar yaş 13 ergen kafaları. 

Bir de demişler ki(demeseler şaşardık tabi) efendim bu ülkede bir sürü türbanlı başörtülü tarlada çalışan filan analarımız bacılarımız arabeskleri. Evet bu sayılanların hepsi kaçak saraylarda beyaz çay içip Osmanlı kaftanı özentisi kıyafetler giyip kendini sultan ilan ediyor? Dünyanın değiştiği filan yok. Ortada duran kadın kraliçe yani monark. Solda astronot gibi gezeni de namzet yaptılar. Diğerleri de güya modern ama hala monarşik kafalarla yönetilen mafya tipi yapılanmış emperyalist kafaların çeşitli figüranları. 

Gelişmiş insan medeniyetinde siyasiler monark, monark özentisi ya da monark yancısı olmadığı gibi siyasilerin eşlerinin de hiçbir ünvanı olmayan sade vatandaş olması gerekirdi. Öyle sığ bir zihne hapsoldular ki hala zenci sorunları, eşcinsel sorunları dünyanın bir numaralı sorunlarıymış gibi algılıyorlar. Orada partner olmayı seçen iki erkekten birinin "first lady" sıfatıyla bulunması bir gelişmişlik örneği değil. Roma imparatorunun erkek sevgilisi tanrı parçacığı ilan edilmiş, adına tapınak yapılmış filan Kafalarınız basmıyor ve o kafalarla dünyayı cehenneme çevirenlerin kurdukları çarklara su taşıyorsunuz maalesef. Ayrıntılarda kaybolup aslolan meselelerden gittikçe uzaklaşıyorsunuz. Emine'nin sizlerin "mesihlere yakışır üstün ahlaklı merhametiniz"e ihtiyacının olmadığına emin olabilirsiniz. Çünkü sizlerde insanların ihtiyacı olan bir şey pek yok zaten.

Kendini aydın sananın cehaleti daha bir yenilmez. Diğer türlü cahiller ısrarla durumlarını reddetse dahi apaçık ortada olan şeyi bir noktadan sonra reddedemez ama bunlar hiçbir şey anlamadıkları halde o kadar şey okudum kesin aydınlanmışımdır ben lan sanrısı ile tamamen hayal dünyasında kaybolmuş maalesef.:( Yeterince vakit harcarsanız bilgiye ulaşırsınız ama iş orada bitmiyor. Daha onu alacaksın, işleyeceksin, süzeceksin, fonksiyonelleştireceksin. Sen sadece birinci adımda takılıp kalmışsın. Zeka bilmekle gelişmez, zeka işlenmiş bilgi isteyen bir merci. Bunu başarabilen bir merci. O yüzden kapasitenizin üstünde yüklemelerle sahip olduğunuz zekayı kitlemişken dahi bilgeyim ben yea diye geziyorsunuz. Kendi kendinizi delirtmişsiniz aslında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)