29 Ekim 2008 Çarşamba

İleri tecavüz teknikleri

Açık konuşacağım kardeşim. Am bekçiliğinden sik avukatlığına uzanan geniş yelpazede bir o yana bir bu yana yol alanların götüne koyayım.

Siktiminin, bunak, sik düşkünü, kafasız, yüzsüz, arsız, orrospu çocuklarına her kim kol kanat gererse, anası, bacısı, çoluğu çocuğu bu sapıkların düşlerini süslesin. Belki o zaman "sineği sikti ama kimsenin beli incinmedi" deli saçmalarına kendileri de hayret eder.

Götüne koduklarımla dolu memlekette eğer bir kişi bile 14 yaşında çocuğu kendine allah tarafından ikram edilmiş bir et parçası olarak görüyorsa, başına da allahın sardığı bela olarak algılayacağı 5000 Cengiz Han düşsün. Eğer bu ülkede bir tane bile allahın belası çıkmıyorsa bize de yazıklar olsun.

Ulan sayın ebesi sikik orrospu evladı yarrak kafalı kerhanede düzülmüş yavşak ibneler! Ne çeşit belaymışsınız lan siz! Düne kadar dedim "götümüzü bile satarsınız" diye ama, çoluğun çocuğun ırzında gözünüz olduğu da belli, yine de lan şerrefsiz kıl dönmesi mahlukatlar bi de bunu legalize mi ettireceksiniz lan!

Hayatta her türlü puştluk kabulümdür. Olur böyle vakalar derim, bazen siterim karşımdakini bazen anında silerim hafızamdan. Yahut da sittiminin salak karısı kendini ikinci sınıf olarak kabul ediyorsa girsin çarşafa, hatta ayağına taş bağlayıp köprüden de atabilir kendini. Neticede o kadar basmıosa kafası, yoksa iradesi, ne skim eziyet çekerse çeksin. Zaten o karının algısı zayıftır. Çektiği eziyeti bile farketmez çoğu, kafa dumanlı mübarek. Amma sen 14 yaşında kızı eğer ki yok regl olmuş, yok kıvama gelmiş diye sikmeye kalkarsan, bir de bunu yasallaştırtırsan senin de ırzına eşşekler geçsin lan. Biz de filme alalım youtube'a koyalım. Hatta ağzını burnunu siksin filler.

Açık konuşuyorum. Alayınızı sikiyim.

17 yorum:

  1. Peygamberi pedofil olanın siki 16'dan büyüğüne kalkmıyor. Bunu anlıyoruz üçüncü sayfa haberlerinden; ülkeye "barış" amaçlı bir yolculuk için beyaz gelinliğiyle gelip, sikilip öldürülen yabancı sanatçıdan.

    Sabah akşam dua ediyorum, tepemize atom bombası mı düşer dev meteor mu bilmiyorum ama silinsin gitsin bu insanlar yer yüzünden. Bu uğurda seve seve, güle oynaya giderim ölüme. Yeter ki, soyları kurusun, ot bile bitmesin bu topraklarda.

    YanıtlaSil
  2. hapisten almaya arabayla gelen, kendine göre çok gençce karısına ne demeli.

    babası da çekmiş şikeyetini geri, herkesler ikna olmuş.

    iftiraymış.

    hala Allah adına konuşmaya devam edermiş.

    Allahım sen bu kulunu, ruhunu şeytana satıp, dini nasıl da alet edip kendi menfaatine kullananların gerçek yüzünü göstermek için mi yarattın?

    Senin düzeninin mükemmelliğini eleştirmek benim haddime mi?

    Ama dualarım, 14 yaşındaki masumlar için.

    Ne olur, fazla bekletme bizi. Göster bu sapığa layık olduğu adaleti.

    Biz yapamadık, satıldı herkes.

    Yine sana sığındık.

    YanıtlaSil
  3. bir ulkede 7 yasina gelmemis kendi kizina bile haram diye elini opturmeyen zihniyetler,

    kundaktaki bebegini yattigi adamlara pazarlayip daha yasina basmamis cocugunun olmayan zarinin yirtilmasina neden olan anneler,

    kalabalik her ortamda kendi anasini bacisini unutup bir kadinin arkasindan surtunup sperm kokusuyla dolasan yaratiklar varken hala

    bir de ben agzema gekip sustugum tum kufurleri soylesem de sinirim gecmez!!!

    hepsini evrensel bir tencereye koyup kizgin yagda kavurup haslayip kopeklerin onune atardim bir mit kahramani olabilseydim...

    yaziklar olsun beyinlerinde bir tane hucre tasimayan zihinlere!

    size de helal olsun...

    YanıtlaSil
  4. Maridebonne ağzına sağlık...
    Öfkeni en derin ve yaratıcı küfürlerimle paylaşıyorum ve zincirlenmiş bi kısrak gibi çaresizlik hissiyle kıvranıyorum..

    Napsak napsak..

    YanıtlaSil
  5. godness çok nazikmiş bravo diyorum,isaya hakaret istemiyosan sen de diğer peygamberlere saygı duymak zorundasın.hak dindir ve gösterildiği gibi değildir çoğu şeyi sizin gibi misyonerler saptırıyo.gençleri ağınıza almak için çabanızı takip ediyoruz.bırakın da kendi inançlarını seçsinler beyinlerini yıkamayın inancı zayıflamış çocukların.
    anlayacağınız küfürlü dille yazsam daha iyiydi ya,mahalle ağzı olmayınca bilmem anlarmısın??

    blog sahibi sende tiksindirici bir uslup kullanmışsın ama çzde haklısın katılıyorum sana:D

    güneş

    YanıtlaSil
  6. hay eline ağzına sağlık be, az bile saydırmışsın.

    ayrıca gözüm bir üstteki yoruma kaydı da bir şeye takıldım.
    peygamberin pedofil olması gerçeğinin isa'yla, musa'yla ya da buddha'yla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.
    52 yaşındaki bir adamın 9 yaşındaki bir kızla evlenmesinin tek bir karşılığı vardır: pedofili.
    bu gerçeği, bahsi geçen adamın peygamber olması değiştirmez.

    dolayısıyla, peygamberi 9 yaşındaki, cumhurbaşkanı 15 yaşındaki kızla evlenen bir ülke de gazeteci vurmuş olmasıyla övünen bir bunağın 14 yaşındaki kızı düdüklemesi yalnızca birkaç kişinin tüylerini ürpertiyor.

    vay halimize.

    YanıtlaSil
  7. BAK ulan adını veremeyen sapık savunucusu bu pisliklerin kaynağı sizin o pis sahte imanınızdır Üstüne mi alındın '' çabanızı takip ediyoruz'' diyerek üstü kapalı bayağı tehditlerle kimseyi sindiremezsin bizim mahallemiz aşk'tır sizin aileniz geniştir bilmeyen yok.

    Küçücük çocukları 70 yaşında adamlara satmak, bebeklere, yetimlere yetime hanelerde toplu tecavüzler İsveç karasularında mı oluyor vicdanınız dahi yok çocuğunuz kardeşiniz de mi yok ulan bu nasıl bir yüzsüzlüktür.

    Kusmuk gibisiniz kendinizden iğrenmemenizi anlıyoruz ama bu işi allaha falan havale etme niyetimiz yok sınırı çoktan geçtiniz.

    Mahaller gizli eşcinsellik, pedofili, hırsızlık arsızlık ve sodomi ile bina edilmiş ensest dahil bu mahallerde olanın bitenin haddi hesabı yok buna da ahlak demişsiniz hak demişsiniz hukuk deyince gak guk etmektesiniz.

    Dul kadıncağızların dahi linç edildiği sürekli taciz edildiği her fırsatta namus bekçiliği ayağıyla ırzına geçilmeye çalışıldığı bu mecrada dövmesi yüzünden öldürülenleri, öldürenler öldürtenler ve bunlara destek veren ikinci cumhuriyetçi piçler bu kadar müstahdem iseniz ahlaka, aileye, kadının masumiyetine, hatta bekarete karşı bu sapıkları niye kollarsınız. Bu tepkiyi maria'ya ve okurları yerine gidin o sapığa gösterin, bu sapığı, bu bok yığınını eleştirin misyoner kucağına oturmuş sapıklığı savunmak sizin mesleğiniz olmuş artık, 6 filo geldiğinde kerhaneye gidebilsinler diye fetva verip öldürdüğünüz o çocuklar varken misyoner diye zırvalayan ağzına aldığın mümin üzmezin o nurlu uzuvlarının tadını çıkarmaya bakın siz.

    Ulan öpüşüyor diye çocuk yaşta sevgilileri karakola çeken zabıtaya tartaklatan siz değilmisiniz etek giydi diye kadın kuşunlayan. Sizin mahallenizin de imanınızın da ahlakınızın da alayınızın da !

    YanıtlaSil
  8. Geçenlerde Afgan kadınlarının yaşadıklarını anlatan "A Thousand Splendind Suns"ı okudum. Türkçe'ye çevrildiyse henüz görmedim, kusura bakma eğer çevrildiyse.

    Bir süredir ülke dışındaydım, dolayısıyla bazı haberlerden uzak kaldım ama geri döndüm ve her geçen gün içim parçalanıyor. Mümkün olduğunca televizyon ve gazetelerden uzak duruyorum. Maalesef hakkında yazmış olduğun haberi izledim. Tüylerim diken diken oldu, midem bulandı. Okuduğum kitabın hemen ardından Türkiye'nin de Afganistan ile benzer bir kaderi paylaşacağı korkusu içimi kapladı.

    Mide bulantımı zor tutuyorum. Kadınları hiçe sayıp eve kapanan, kıskanç zihniyetli, kendine güveni olmayan, eşlerine, kızlarına da güvenemeyen ama kendileri güvenilecek insanlar olmayan, hacı hoca geçinip çareyi üfürükçülerde arayan, kız çocukları okumasın, düşünmesin isteyen, kadınları sadece cinsel obje olarak ve hizmetçi olarak gören, kendilerine vaadedilen hurilerin hayalleriyle yaşayan, düşünmekten aciz, dışarıda üç yaşındaki bebeden, seksen yaşındaki teyzeye kadar herkese kötü gözle bakan, uygun koşullar sağlansa hepimizin ırzına geçmekten zevk duyacak adamların varlığı bile beni geceleri uyutmuyor. İnsanların çektikleri çileleri düşününce üzülüyorum. En çok da bu adamları haklı bulan kadınlara kızıyorum.

    Söylediklerinin altına imzamı atarım mariadebonne. Bloguna Goddess Artemis sayesinde ulaştım. İyi ki ulaşmışım.

    YanıtlaSil
  9. şu kısmı gerçekten anlamıyorum güneş, "isaya hakaret istemiyosan sen de diğer peygamberlere saygı duymak zorundasın". şimdi benim anladığım kadariylen bu hak dininiz olan islamda, adem'den muhammed'e epey bir peygamber var ve de her biri sizin de peygamberiniz. yani isa'yı dışlamanız neye istinaden anlamıyorum. isa'ya hakaret istemiyorsan ne demek? bunu rte hazretleri de yaptıydı. "biz onların peygamberine bık bık". yaw bu isa sizin de peygamberiniz farkında değil misiniz? ve kusura kalmayın ama muhammed hristiyanların peygamberi değil. ve yine kusura bakmayın ama saygı ısmarlama olmuo.ve kusura bakmayın ama hepiniz delisiniz ahahah...

    YanıtlaSil
  10. küfürü hakeden birine karşı yazılmış küfürlü bir yazı olmuş, gayette güzel olmuş amma ve lakin böylesine rezil insanların nüfus kağıdında islam yazıyor diye islam dinini ve dahi inananları genellemeniz hiç yakışık almamış. bahsi geçen dinin peygamberi, 9 yaşındaki kızla evlendiyse eğer zannetmeyin ki pedofiliden muzdarip olduğundan evlendi.. o zamanlar ortada olan zihniyet ve kadınlara/kız çocuklarına nasıl davranıldığını az çok okumuşsunuzdur. çocuğu kız oldu diye diri diri toprağa gömen bir zihniyet var karşımızda.. biraz empati yapmaya çalışalım şimdi.. çocuğunu, kendi öz çocuğunu kız oldu diye toprağa gömen bir zihniyet, kocası olmayan bir kız çocuğuna tecavüz etmeye yeltenmez midir? tüm önyargılarınızdan kurtulup cevap olarak evet diyebiliyorsanız, ilgili peygamberinde neden 9 yaşındaki çocukla evlendiğini az çok idrak edebileceksiniz. hayır etmez diyorsanız, düşünen veya düşünebilen insanlar olarak sizlere diyebilecek birşeyim olmaz.

    bizde isa'ya küfür mü edelim diyen arkadaşı burdan esefle kınıyorum. hatasının farkına varmasını ve bazı şeyleri yeniden gözden geçirmesini temenni ediyorum.

    saygılar.
    -ılımlı okuyucu hamdi.

    YanıtlaSil
  11. meraba, yine ben. bundan önce bu konuda bi yorum yazmıştım. yayınlamamışsınız. size akşama kadar süre veriyorum. yayınlamazsanız blogger'ı kapattıracağız. saygılar.

    YanıtlaSil
  12. hamdi bey gerçekten vizyonunuz olmadığı için size söyleyecek bir şey bulamıyorum ve şaka olduğunuzu düşünmeyi tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
  13. vizyonum olmadığını söyleyebildiğinize göre, insanları tahlil ederken nüfus kağıdından başka bir yere bakmadığınız anlamını çıkarıyorum. dolayısıyla yukarıdaki yazınızda bahsi geçen aşağılık yaratıkları herhangi bir dinle bağdaştırmanızı ve genellemelerinizi anlayabiliyorum. en azından yazdıklarımı sansürlemeyip dürüst bir şekilde yayınladığınız için teşekkür edeyim. keşke gerçekler hep şaka gibi düşünülebilse de, insanlar hep mutlu olsa.. hiç düşünmese.. ne güzel olurdu değil mi?

    YanıtlaSil
  14. daha önce de belirttiğim gibi gerçekten şaka yaptığınızı ümit ediyorum. yine de;

    1) yazımda ya da yorumlarımda yazımda geçen "aşağılık yaratıklar" dediğiniz kişilerle ilgili olarak herhangi bir dine gönderme yok. ama genel olarak hem dinsiz hem de dine karşı bir kimseyim. yine de tekrarlıyorum dikkatli okursanız yazdıklarımda herhangi bir dine bir gönderme yok. ama bir kısım dinci kesimin hastalıklı anlayışını dininizin gereği olarak görüyorsanız, sizin dininiz size der, hakkınızda hayırlısı derim.

    2)bir zamanların arap toplumunun yapısını baz alarak evrensel analizler yapanların hastasıyım.

    3)gelelim şu çarpıcı cümleye."size akşama kadar süre veriyorum. yayınlamazsanız blogger'ı kapattıracağız." ne yazık ki sabah akşam blog nöbeti tutmadığım için bu yorumunuzu okuma şerefine biraz geç nail oldum. bu cümleyle ilgili en iyimser tahminim tekrar yinelediğim şaka yapma ihtimaliniz. ikinci iyimser tahminimse insan hayatını doğrudan ilgilendiren bir işte filan çalışmıyor olmanız. ha bi de açıkçası günüme eğlence kattığınız için teşekkür. başka da söyleyecek bir şey yok sanırım.

    YanıtlaSil
  15. öncelikle iyi akşamlar diliyorum. ben hamdi, hamdi vizyonuyok.. soru cevap gitmeyi hep sevmişimdir, bende öyle yapacayım.

    1-yazınızda derken yorumlardaki yazınızdan bahsetmiştim. oralarda bi yerlerde bir takım göndermeler var, dikkatinizi cezbederim. bir kısım dinci kesimin hastalıklı anlayışını dinimin gereği olarak görmekten veya benimsemekten ziyade tam tersi olarak görüyorum ve bu tür insanların benim nüfus kağıdında yazana şeye inanılaraktan bunların hepsi böyle türünden bir felsefi akıma karşıyım.

    2-bir zamanların arap toplumunun yapısını baz alarak, o zamanın şartlarında neler olabileceği hakkında bir fikir yürütmeye çalıştım. bir genelleme değildi. aslında tam olarak sizin yazınıza karşı yazılmış birşey de değildi. yani sizin üstünüze alınmanıza bile gerek yokmuş aslında yahu. hayat ne tuhaf.. bende şimdiki zamanın şartlarına göre geçmiş zamandaki kişileri pedofil yapan zihniyetin hastasıyımdır.

    3-karakter tahlilinde çığır açtığınızı görüyorum. gayet yerinde tespitler yapmışsınız. bencede ikinci ihtimal kuvvetle muhtemelle. neyse ki akşam olmadan yayınlayıp beni uğraştırmadınız. ben teşekkür ederim. yakşamlar.

    YanıtlaSil
  16. ikinci madde'ye cevap verme gereği hissettim.

    korunmasız küçük bir kızı, tecavüz etmesinler ya da toprağa gömmesinler diye zamanın sapıklarından korumanın tek yolu, takdir edersiniz ki onunla evlenmek değildir.

    ayrıca, getirdiği dinle zamanın tüm aykırılıklarını değiştirerek, yeni düzenlemeler yapan, yeni yasaklar bilmem neler getiren ve kendisini allahın sevgilisi olarak ilan eden bir kişinin,
    bu gibi (sabi sübyanla evlilik) saçma arap geleneklerini devam ettirmek yerine, onları kaldırıp yerine daha yeni yasaklar/düzenlemeler (artık ne derseniz) getirmeye mukabil olduğunu sanıyorum.

    ama bunu yapıp yapmamak bir seçim meselesi oluyor. yapmayı seçmeninse bir ismi var: pedofili.

    YanıtlaSil
  17. bir de burayı okuyun:


    http://bekirlyildirim.wordpress.com/2008/04/29/huseyin-uzmezin-susma-hakki/

    YanıtlaSil

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)