24 Mart 2018 Cumartesi

AMBARGOLAR KAPIDA

Dolaylı ambargolar çoktan başladı bile. Yandaşlar bu haberleri öyle çok sunmadıkları gibi işlerine gelince ABD kaybeder filan diye sunuyor. ABV alayının. Ha bu arada orada burada liboş tedrisattan geçip rakam ve grafiklerle süslenmiş analizlerle iktidar poltikalarını eleştirir gibi yapıp bir yandan aklayan analizlere de mal gibi kanmayın. Bu malların bir kısmı bilinçli bir kısmı ise papağan zekalı olduğu için yapıyor bunları. Bu ülkenin yerli bir ekonomi kanalı vardı cnbce. Mecburen nispeten yalaka olsalar da zaman zaman gerçek analizler de yapıyorlardı. Bunu İngilizler alıp TLC diye çöp bir kanala çevirdiler. Şu an Türkiye'nin tek bir ekonomi kanalı var o da Bloomberg. Tüm piyasa o mapipülatör kanalın ağzından çıkanı takip ediyor. Yeterince sermayeniz varsa enayilerle dolu bir ülkeyi işgal edebilir, o ülkeyi donuna kadar soyabilir saadet zincirinin tepesinde agar.io oynar gibi şiştikçe şişebilirsiniz.

"ABD, küresel çapta yükselen itirazlar karşısında Meksika ve Kanada dışında bazı ülkeleri de muafiyet kapsamına alma kararı verdi. Böylelikle yeni çelik ve alüminyum ithalat gümrük vergilerinden muaf olacak ülkelere Avrupa Birliği (AB) üyeleri ile Arjantin, Avustralya, Brezilya ve Güney Kore de eklendi. Ancak ABD ile yoğun çelik ticareti yapan

Çin, Rusya, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Türkiye için yeni vergiler 23 Mart'tan itibaren uygulanmaya başladı.

"En çok etkilenecek ülkelerden biri Türkiye”"



http://www.dw.com/tr/türkiye-abd-çelik-pazarında-oyun-dışına-mı-itiliyor/a-43098785


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)