22 Temmuz 2016 Cuma

YETİŞ YA TİMUR!

Atatürk nasıl oldu da hayallerini gerçekleştirdi. Büyük hayalleri büyük adamlar gerçekleştirir. Büyük hayalleri olan küçük adamlar değil.
Bu tabi ki nadiren karşılaşılan bir şey. O da hayallerini tam gerçekleştiremedi, -1500'den alıp getirmekle bu kadar oluyor. Kalanı bizdeydi. Görüldüğü üzere biz de sıçtık batırdık. Bizden bir bok olmadı.
İlkokul mezunu imamlara, iett şöförlerine neden diğer unsurları paralize ettirip güç veriyorlar. Onlarda gücü topluyor ki elinden alabilsin. Bu tiplerin kendi arzularını yerine getirmekte bir gram başarılı olabileceğini düşünen varsa aklını yitirmiştir.
Bu aptal ama ben bunu yönlendirir gücü yönetirim diyenlerin de bu çapsızlardan tek farkı onlardan bile daha çapsız olmalarıdır.
Sen ki sana değil diğerine verildiği apaçık olan gücü vereni yenme çapında olduğunu düşünüyorsun? Neye istinaden acaba? Neyin var elinde?
İşte bu ezikleri böyle ellerinde oynatırlarken çoluk çocuğun parçalanmış vücutlarını yerlerden topluyoruz biz de. Tüm bunların aşıp avcı ve av kavramlarını yenebilen insanlık da mümkün görünmüyor ufukta.
Ben ne ABD ne NATO ne AB ne Avrasya ne Çin ne bilmem ne bloklarından taraf değilim.Benim tek bir pusulam var ADALET. O da yok bunlarda.
Biz Türklerin tek pusulası adaletti bir zamanlar. Gördüğüm kadarıyla onlar da çoktan kaybetmiş o pusulayı. Tengri dünyayı ıslah etsin.


Kuman Kitabı'ndan:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)