23 Temmuz 2016 Cumartesi

ÇAKMA GAME OF THRONES GÜNLÜKLERİ TÜRKİYE 3

Solcu ve liboşların en bayıldığım aptalca bakış açısı, ABD Feto ile ele geçiriyor devleti ama solcu ve lboşları ele geçiremiyor mesela. Ajanı yok? Hiç girmiyor o topa güya?

Her yerde, her kesimde. Ajan dolu bu ülke. Kemalistin içinde de var. Liboş zaten kafadan ben ajanım diyor. Ama en kolay lokmalar dinciler & solcular.

Gerçeklikle bağı kopacak kadar hayal aleminde yaşamaya meyilli olanlar dolandırıcılar için bulunmaz nimetlerdir. Ülkemizde de bol bu nimetler ve dolandırıcılar.

Yani bu kadar güçlü sızan bir erkin sadece tek yolu deneyeceğini sanmak. Sadece ilkokul mezunu bir imamla işi bitirmeyi planladığını "düşünmek"?

Öncelikli amaçları zıt görüşteki kişileri sokağa döküp iç savaş çıkartmak ve kendilerinden olmayanları bu bahaneyle baskılamaktı. Bu tutmadı. Demek hala uyanık bir milletiz biraz bari.

Bu olmayınca ha tamam o zaman demeyeceği aşikar artık herhalde? Hala bindirilmiş kıtalarla iş görmeye çalışıyor. Hala anketler kulağına bu işin darbe referandumu ile olmayacağını söylüyor.

Şimdi de madem öyle, vatan elden gidiyor birlik olmalıyız kanalına çalışacak. Başladı zaten trolleri. Daha dün bizleri cariye yapıp pazarda satacağını söyleyenler bugün yine birlik türküleri söylüyor.

Bu tabi söylemekle olacak bir şey değil. Kanılmayacağını da biliyorlar. Velhasıl illüzyon lazım.

Birleşik Haziran Hareketi ilk adımı atmıştı. Kadıköy'e çağırdılar insanları gitmedi insanlar. Şimdi de CHP ile birlikte çağırıyorlar. AKP de ulaşım tahsis ediyor. Gidin diyor. Elbette daha dün bizi sokağa dökmek için kışkırtan tip elbette limo yollar çıkalım diye.

Fuat Avni bir muhalefet liderine suikastten bahsetti. Sanırım eğer söylediği doğruysa ki hep doğru çıkıyor çöpü çeken belli biraz. Zaten koalisyon için günlerce oyalanabilinen biri bu filan.

Demek istediğim şu. Bu işi kansız çözemeyeceğini düşünen bir Çakma Enver Paşa var. Bütün planlarını kendi yapıyor sanıyor ama aslında kulağına fısıldananları yapıyor. Ve daha büyük bir planın figüranı. Gerçek şeytanların figüranı.

Velhasıl her ne olursa olsun oyuna gelmeyelim lütfen. Her ne derlerse desinler, hangi şok hallerine sokup beynimizi paralize etmeye çalışırlarsa çalışsınlar aklımıza mukayyet olmalıyız. Bu çok zor ama yapmalıyız. Bizler Atatürk'ün askerleri kalmalıyız. Bunlardan olmayan diğerleri her neyin parçası ise ona göre bir tutum izlemeli. Başkalarının oyunlarında canlarımızı kurban etmeyelim. Savunma yaparken lazım olacak onlar bize. Ben ne kadar umutsuz bir tablo çizersem çizeyim umudunu asla kaybetmeyen bir insanım.

Atatürk'e ömrünün son demlerinde bir röportajda sorulmuş. "Mutlu musunuz?". O da elbette mutluyum çünkü başardım demiş. Ben Atatürk'ün mutlu kalmasını istiyorum. Ona böyle bir borcum var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)