21 Temmuz 2016 Perşembe

Çakma Game of Thrones Türkiye günlükleri

Halkımızın zeka ve korkaklık seviyeleri ters yönlü olarak hızla ilerlemekte.
Balyoz davası hakimi bunca zamandır tutuklanmadı şimdi tutuklandı neden? "Devlette hala FETO örgütü olduğuna kargalar bile güler", "Orta Doğu'da bizden habersiz kuş uçmaz" diyen iktidar şimdi de hep yaptığı ve daha önce solcular, liboşlar, Kürtler tarafından yutulan taktiklerini Kemalistlerde deniyor. İşin üzücü yanı bu kesimin de büyük bir kısmı içlerindeki ajan provakatörlerin de yönlendirmesi dahilinde mal çıktı.
Aynı mallığı daha önce solcu, liboşlar ve Kürtler de yapmıştı. Ay bu askeri vesayeti temizlesin sonra bunu temizleriz biz -> Kendi de temizlendi gitti.
Şimdi de ay bu FETO'yu temizlesin sonra bunu biz temizleriz deyip temizlenenleri ve temizlenecek olanları izliyoruz.
Tuzakların başarısının ana nedeni bu insanların ortak noktasında yatıyor. KENDİNİ AKILLI ZANNEDİP KARŞISINDAKİNİ KÜÇÜMSEYEN AMA ONDAN BİLE APTAL OLAN APTALLIK.
Diyorlar ki OHAL'de neler olacakmış o bu. Şu an OHAL'deyiz zaten, Sıkıyönetimdeyiz, diktatörülükteyiz?
Kanlı darbe/devrim çoktan başladı hatta nerdeyse bitti bitecek. Sırada da bir darbe klasiği olan Darbe/Devrim Anayasa'sı referandumu var.
Daha dün Türk kadınlarını cariye yapıp pazarlarda satacağız diyenler, Alevi Mahallesi basanlar, Kürtlerin şehirlerini dümdüz edenler bugün kardeşlik türküsü tutturacak kadar manyak işlere girebiliyorlar. Çünkü halkın aptallığına güveniyorlar.
Bu ülkede bütün kesimleri kuyruk acılarına göre havuçlarla kandırdılar. KCK'yı alkışladılar, Ergenekon'u alkışladılar, sivil halk katliamlarını alkışladılar ve hiçbiri sıranın kendine geleceğini düşünmedi.
Şimdi de FETO operasyonu alkışlanıyor. Neden bu Balyoz davası hakimi bugün tutuklandı dün tutuklanmadı diye sorgulamak yok. Yine alkışlamakla meşgul. Düşünmeden, duruşmada şunu da da demişti bunu da yapmıştı oh diye neşe ve coşku içinde. Devlet bitmiş o mutlu mesut?
FETO'nun ne olduğunu hepimiz biliyoruz ama şunu da biliyoruz ki ülkedeki hiçbir şey hukuka, delile, akla uygun ilerlemiyor. Akıl yolundan çoktan çıkılmış. Tayyip'in yaveri onun kafasına sıkmak yerine saçma sapan işler kovalayıp sonra da itirafçı oluyor. Buna kim inanabilir yahu? Askeri eğitim almış ve bir tarikata üye olup sonuna kadar gidecek biri oturacak da sana öyle oldu böyle oldu anlatacak? Anlattıkları bu ülkede yaşanmış olsa dahi hala sahte/gizli şahitler, delil olmayan uydurulan delillerle işini görmeye çalışan bir güruh tarafından esir alındık. Neye seviniyorsun acaba?
Alkışla alkışla, önüne sunulan referanduma da evet de hatta. Yetmez ama Evetçi'ler de yaptı aynı şeyleri. Bak şimdi işsiz güçsüzler, hapiste ya da sürgündeler.
Yaptıkları ortak ve hatta bizzat kendilerine ait olan hataları FETO'ya (Kısa Seyfi propagandası çalışması ile Davutoğlu'na ki Fuat Avni yazmıştı) yükleyip bizler meleğiz aslında hep kandırıldık deyip akladılar bile kendilerini? Hem melek değilsin hatta tam olarak şeytansın hem de madem o kadar beceriksizsin ne işin var iktidarda?
Türk Milleti zekidir(?), Türk milleti çalışkandır(?)
Utanıyorum Atam. Sana ve senle savaşanlara layık olamadık. Tüm o emekler, o kanlar boşa gitti. Biz yine de kurduğun bu bağımsız ve özgür devletin son kırıntılarından nasiplenmiş bir nesiliz. Ama geleceğe taşıyamadık o son kırıntıları bile.
Sen yine affedersin ama bence affetme ATAM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)