10 Aralık 2008 Çarşamba

Olmaz olası kadın tipleri

Efenim vakt-i zamanında erkek milletini tasniflemiş, etiketlemiş, boklamıştık. Lakin kadınlara da giydireceğimizi, hatta daha bile acımasız olacağımızı beyan etmiştik. Bizde laf ağızdan bir kere çıkar, çıktığında da unutulmaz. Yalnız bizli mizli konuşunca hakkaten böle bi kutsal metin tadı yakalanır sandımdı da olmadı:( (http://mariadebonne.blogspot.com/2007/04/olmaz-olas-erkek-tipleri.html)

Ah şu kadınlar. "Issız adaya düşecen, yanına da birini vericez (ıssız ada olsun moda diye herhal) Kadın mı erkek mi olsun, seç bakalım" deseler oyumu maalesef erkekten yana kullanırım. Ve bu kesinlikle cinsel tercihlerimle değil cinsiyet tercihlerimle alakalı olur.

Malum hep ezilenden yanadır akdenizli gönlümüz. Ve kadın da ezilendir gerçekten. Her halukarda acı çeken, bir çok şeyin üstesinden gelmek zorunda kalan şu bu. Yani sıkıcı detaylara girmek istemiyorum ama bu sadece az gelişmş ülkelerde değil bütün dünyada geçerli bir durum. Doğurgan olan, bunun da hem acısını hem sorumluluğunu sırtlayan, üreten, emek veren, yılmayan ama bir türlü hakettiğini alamayan. İşte o yüzden bozaran, sinsileşen, gelgiti bol ruh halini benimseyen. Tabii ki tüm kadınlar böyle acı çekmiyor diyebilirsiniz. Ulen ağda bile başlı başına bir vaka lan. Periodik kanamalara, hormonlara filan hiç girmiyim zaten.

Yani ezilenden korkacan arkadaş. Ruhu yaralı insandan. Mücadele veren yorgun savaşçıdan. Beyninin tüm kıvrımlarını kullanmak zorunda kalıp üstüne aptal muamelesi görenden. Her konuda görüş sahibi olacak kadar kafa yorduğu halde fikri sorulmayandan. Ve bütün bunları kendi imkanları ya da sosyal çevresi sayesinde aşmış olsa bile böyle bir genetik ve toplumsal mirasın içinde boğulandan.

Ben kadın milletinden her şeyden önce korkarım. Erkeğin her şekil ağzına sıçarsın. Çok kassan çükünü baltayla keser eline verirsin zaten işi biter. Ve fakat buna rağmen sırf kadınların dengesizliği, özgüven eksikliği, ve başka bir kadına sadece ve sadece rakip gözüyle bakmasından dolayı o baltalar o çüklere değil diğer kadınların boynuna iniyor.

Bu uzun girişten sonra tasnif, etiketleme, boklama sürecine başlıyorum.

Romantik kadın:

Erkeğin romantiği olur da kadının olmaz mı?

İşte dünyanın en sıkıcı kadını. Yani yemin ederim sevgilimin bana dünyanın en uyduruk, en yapay, en abuk şiirini "Sana yazdım hayatım okii mi?" demesinden bile beterdir bir kadının aşk ile ilgili pespembe fikirlerini dinlemek.

Romantik kadın kendini aşk kadını gibi görür. Böyle bir sınıflandırır. Onun için aşk bir din, aşık olduğu erkek de o dinin tanrısıdır.

Aşık olduğu erkek gerçekten ama gerçekten dünyada eşi benzeri görülmemiş bir varoluş biçimidir. Ve bu eşsiz benzersiz varolma biçimini size saatlerce anlatabilir. Bıkmaz, usanmaz, bıktırır, delirtir.

Bu kadınlar için aşık olduğu erkek kusursuzdur ya, buna göre o asla aldatmaz, yalan söylemez, kendisine de çok aşıktır. Ruh ikizi, kalp pentagramı, siyam börülcesi filandırlar.

Hah işte o kusursuz erkek gün gelir yine böyle reklamasyonunu yaptığı koca memeli koca götlü bi kız arkadaşıyla düzüşür sonra da gelir buna "Ben biraz kafamı dinlemek istiyorum, bu ilişki yordu beni, çok üzerime düşüyorsun" filan der.

İşte dünyanın en sıkıcı insanının dünyanın en kaçınılası insan haline dönüştüğü an o andır. Ondan sonra "Dur Nebahat intihar etme, değmez" replikleriyle bir süre haşır neşir olursunuz.

Anaç kadın:

Bu tip kadınlar her şeyden önce sizi şişmanlatır.

Efenim bunlarda inanılmaz bir şefkat, hoşgörü, koruma kollama takıntısı, kontrol manyaklığı ve bolca yemek yedirme aktivitesi mevcuttur.

Herkes ve her şey onun birer minik yavrusudur. Kibele misin be kadın!

Erkek milletine cazip gelir böyleleri ilk başta. Sonra gelsin aldatılmalar, terkedilmeler, "Yazıklar olsun sana ellerimle açtığım mantılara" filan.

Halkla ilişkiler müdiresi kadın:

İşte herkesin aslında gıcık kaptığı, baydığı, arkasından konuştuğu ama yüzüne güldüğü kadın tipi.

Bunların ellerindeki görev kağıdında "Herkesle iyi geçin" filan yazar. Halbuki o cicili bicili konuşmalar, suni ötesi nezaket, gereksiz yanak sıkma, öpüşme koklaşma ritüelleri hah işte bunlar herkesi delirtir. Ama o kadar şirinlikten ve maymunluktan sonra kimse de "Bir tokat atayım da kendine gelsin bu" diyemez.

Bu kadınların ek özellikleri de yine anaçlık, romantiklik olabilir. İşte o yüzden çok çok kötü durumdadırlar. Ultra hayvan ve bitki sevgisi, çocuk merakı, aile bağı showları filan of yeter yazamicem...

Fettan kadın:

Efendim bunlar her boku yer ama kimse ondan izinsiz bi bok yemesin diye de kıçını yırtar.

İstediği olmazsa tepinir, ağzınıza sıçar.

Paso vukuat yaratır. Yemekte kıl tüy varsa ilk bunlar bulur. Akabinde itiraz eder, olay çıkarır, katliam yaratır.

En kötüsü de vıyk vıyk sesi olur bunların. İşte ben bir gün bunlardan birinin ses tellerini fiyonk yapıp götüne sokucam.

Orospu kadın:

Burada elbette fahişelik mesleğini icra edenleri tenzih ediyorum. Ama bir de halk edebiyatı gerçeği var.

Şimdi gelelim orospulara. Ben bunların yuva yıkması bilmem ne muhabbetlerini filan iplemem. Yani olacağı varsa orospunun maharetinden değil herifin meyilindendir.

Lakin en tip olduğum orospu karı herkese bok atıp kendi her naneyi yiyendir. Netekim öyle orospular vardır ki ortamda düzüşmediği herif kalmaz ama sorsan bir o bir meryem ana. Bakınız buradaki vurgu onla bunla yatması değil. İster bütün dünya bütün dünyayla yatsın. Hatta iyi olur belki rahatlarlar. Ama hem bildiğin seks yap (bireysel veya toplu) hem de ben sanatımla var olmak istiyorum, bekaret raporum var benim diye takıl ortalarda.

Zaten orospu kadının en önemli özelliği ağız orospusu olmasıdır. Bu tiplerden genelde "Yattığımızı kimseye söyleme" lafını duyabilirsiniz. Onun bunun kocası/sevgilisi, öğretmeni, müdürü ne varsa her an götürebilir. Lakin içindeki cinsel açlıktan çok eziklik ve sosyopatlık filandır. Bu tip insan zarar verir kardeşim. Kendi değerlerin olmayabilir ama bazı saçma değerlere ya da sosyal korkulara sahip ve hayatını o yönde şekillendiren insanlara yem olma. Burada sen bir el bombasısın. Yanında üç beş kişiyi götürürsün ama götü başı patlayan bizzati kendinsin(Bu paragrafı Feto görse direk kitabına alır ha)

Femme Fatale:

Arkadaşlar panik yapmayın. Bu kadınlar sadece filmlerde yaşıyor. Günlük hayatta karşınıza çıkanlar çakmadır ve olan biten de tamamen sizin kerizliğinizden kaynaklanır.

5 yorum:

  1. Herşey çok net ve açık, buradaki tiplere isimlerle örnek verebilirim kendi hayatımdan, şurdan burdan. Derli toplu düzenli - gerçekçi - bir ansiklopedik bilgi olmuş bu. Amanin diyorum, ürktüm desem yeridir.
    :))

    YanıtlaSil
  2. Diyeceğim o ki Femme Fetale tipi filmlere özgü değil, şu ana kadar 2kez şahit oldum gerçek hayatta var olduklarına:)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Manukyan'a ithaf olunur:

    halkla ilişkiler müdiresi + faşist +romantik + fettan + hüzünlü orospular için

    devrimde ve
    yatakta merhamet olmaz, göğüslerini de parçalayabilirim ruhunu da, yağmur gibi usulca dokunduğum tenin acımıyorsa artık umudun kalmadığındandır güzelim bu gece erken yat o masken, korunabileceğini sandığın o mesken, o sahte yüzün olmadan kimse umursamaz seni ki koca bir hiçsin, annen gibi ucuz deli ve sosyopat diğer gözünü kedin ne zaman yiyecek boşver, boşver kim için seni terk etmiş şimdi kimleymiş boşver.

    bu masum kadıncağızlar kaldıramıyorsa 3 kadın olan yatağa dördüncü olmamalılar hadi oldular diyelim bundan da gözleri yerlerinden fırlayacak kadar zevk aldılar diyelim, erkeğin ayağını öpmek nedir kuzum en çok yaralayan o halindir orgazmlarını hatalarını kandırabildikleri salaklarını babalarından miras kalan namuslarını alıp..


    sabahta gözleri o aynı parıltıyla yanıyordu ama tek suçlu ayaklarını öptüğü erkekti ama bu fahişeye sorarsan (sormana gerek kalmaz o mutlaka anlatır her ayrıntısını neriman melek kalır bunun yanında aman diimmm)

    yalnızca bir orospu diz çökerek erkeğin ayaklarını öper ve o ayakları öptüren erkek o orospudan daha ezik ve kahpedir. bu çeşit kadınlar şiddetten anlar sadece efendilikle ihtiyaçları olunca köntur, para yollamanız incinmesin diye uğraşmanız nafiledir canları istedikçe becermelisiniz yoksa kurtulamazsınız onlarla uğraşmanızı isterler. sonları annelerinin sonları kadar hazindir :)





    nerede maria gibi kadınlar bizi ya delisi ya orospusu bulur anasını satayım. mari gibi kadınlar zaten erkek egemen zibidiliğe tehdit olduğu için icabına bakılır karalanır, ama nazım şiiri parçala yapıştır, mesela devrimci hüzünlü masum ufo taşlayan anadolu köylüsü kezban modunda takıl senden cici karı yok bak o zaman buralarda.

    babanın erkekliğini kabul ettirdiği erkek koçların develerin filan oluk oluk kanla parçalandığı bu coğrafyada o ritüel eskiden babanın oğlunu kesmesi idi; cinsel siz ucubelerin marksist lügatında dinsel bir ayindir, bilmezler ki! erkekleri yetiştiren o kadınları yetiştiren kadınlar günahsızmış masummuş hadi ordan. ulan freud bile çözemez bu rejmin cinsel problematiğini yosmalığının nedenlerini babana sor babası annesine tecavüz etti diye gerçekleşmiş bir evlilik sonra sen cennetin doğusu inandığım tek kutsal kitaptır. kılıç yarasını değil altanı değil cennetin doğusunu anlat bana güzelim anlatki sonunu öğrenesin artık hiç bişey masum değil öğreneceksin doğum günlerini değil ölüm yıldönümlerini kutlamayı it's all about the will.
    When marimba riddim start to play swayy

    YanıtlaSil
  4. Galiba en tiksindiğim türü halkla ilişkiler müdüresi olan. Biri de seni sevmesin kardeşim. Bir kere risk al, bir kere dürüst ol, sikik egonu yüceltmek için yalama birilerini mütemediyen değil mi? Ah maalesef vah maalesef. Explorerla bu site bambaşkaymış bu arada.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)