19 Nisan 2022 Salı

ZAFER PARTİSİ

 

Şimdiye kadar adının Arapça olmasından başka bir sıkıntısı olmayan bir parti gibi görünüyor ama tabi burası Türkiye, burası satılmış soyu bozuk şerefsizlerle dolu bir ülke maalesef. Ümit Özdağ kefil olunabilecek biri değil elbet ama en azından şu anki siyasiler içinde kafası çalışan bilgisi birikimi görgüsü olan tek insan umarım Türkiye Cumhuriyeti bu şansını iyi kullanır ya da bu gerçekten iyi bir şanstır da diyebiliriz. Oyum kendilerinin gerekirse aktif siyasete girmeyi bile düşünüyorum muhtemelen yanlış bir karar olacak olsa da hiçbir şey yapmamanın verdiği Atatürk'e ihanet hissinden iyidir. 

Orkan Soyer on Twitter: "Filistin bundan sonra Türk Milletinin Desteğini İstiyorsa KKTC bizi desteklemeli, 🇹🇷 Filistin Bizim Desteğimiz İstyorsa Dağlık Karabağ'da Ermenileri Değil Türkleri Desteklemeli ,🇹🇷 Biz Filistin İçin Çok Kan Döktük O Zaman Yanımızda Değillerdi ! 🇹🇷 @umitozdag @zaferpartisi https://t.co/FskyocYzvQ" / Twitter

Bu ülkenin %90'ı Filistin hakkında böyle düşünüyordur diğerlerinin de konuyla alakalı hiçbir fikri yoktur ve çok az bir kısım da biliyorsunuz Araptan çok Arap zaten. Peki neden bu mevzuyla siyaset kasan Yahudi düşmanlığından prim yapacam diye bizim için onlardan hiçbir farkı olmayan hatta daha da beter geçmişimiz olan Filistinliler üzerinden bu mallara prim veriliyor bu ülkede amk demek ne çapsız ne basiretsiz ne mal bir milletsek.

süleyman'ı bir yerde görürsem döveceğim - #137922157 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Paçoz dinozor mafyanın arkasına saklanıp vatan haini bir gerizekalı olarak mafyacılık oynamaya kasan kele az bile demiş. Hala İsviçre filan sayıklıyorlar bir şeyler. Burası artık bir Orta Doğu mezbelesi, kimse de anasına sülalesine şahsına küfreden sabah akşam tehditler savuran bir seviyesizi kendi seviyesinde dövmez bu saatten sonra. Bu pespayelerin seviyesinden de aşağıya ineceğiz, mağara dönemine döneceğiz, cehennemlerini kendi ellerimizle inşa edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)