11 Şubat 2020 Salı

RUH HASTASI BİR TOPLUMDA HASTA OLMAYAN BİREYİN HAYATTAN KEYİF ALMASI MÜMKÜN MÜ?



Cevap veriyorum toplumu değiştirmediği ki bu zor tabi ve kendini toplumdan izole etmediği sürece pek mümkün değil. Sevgi yoksunu tiplerin her öpüşmeyi cinsellik olarak algılaması çok doğal ve tanımlayamadıkları bu şeyi ahlaksızlık olarak yaftalamaları da çok doğal. Ölmeden önce o kafanızın içindeki cehennemden çıkmak istiyorsanız sevgi kavramını kavramaya çalışın ve sevilebilir bireyler olmaya gayret edin yoksa ölene kadar kendi kininizde boğulacaksınız etrafa da bu zehiri saçacaksınız.

Edit: Bakınız bu yazdıklarımı Youtube'a da yazdım hemen cevap yetiştirmiş bu bahsettiğim zihniyetten biri o yazışmayı da ekleyeyim.



El Cevap: Hastalıklı bir toplumun hastalıklarına göre tavır takınmak bir tedavi biçimi mi? Ortalıkta sapıklar geziyor diye kadınları cinsel obje ilan edip onları insanlık onuruna aykırı biçimde paketlemek mi çözüm yoksa sapıklara karşı gereken hukuki ve eğitim yöntemlerini kullanıp onları baskılayarak sağlıklı ve mutlu hayatlar yaşamak mı? Deliyle deli olup deliye göre hayat tarzı mı belirleyeceğiz? Oradaki aşık çiftin çomarları kıskandırmak gibi bir derdi yok. Aklı başında kimse çomarların duygu ve düşünce dünyasını sallamıyor. Bunları bir kere sallamaya başlarsak işlerin nereye geldiği ortada. Hemen pornografik hikaye de yazmışsın orada ne olup bittiğini bilmeden yok bacak okşamalar yok sürtüşmeler. Size karşı bahane ya da gerekçe sunmuyoruz çünkü sizin bizden izahat almaya yetkin bir pozisyonunuz yok önce haddinizi ve yerini öğrenin ondan sonra fetva vermeye kalkışın. Sen ki bunu hayat görüşü olarak onaylamıyor olabilirsin o zaman yapma biri yaptığında da çevir kafanı. Sen kimsin insanların hayat tarzlarını özgürlüklerini her şeyden önce sevme ve sevilme haklarını gasp etmeye kalkışıyorsun?

Ba ba ba nasıl da kumaşını belli etmeden duramıyor :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)