9 Mart 2022 Çarşamba

KADINLAR KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINIZA

 demet evgar - #134654275 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bayılıyorum şu erkekler daha çok şiddete maruz kalıyor muhabbetine de e onlara da şiddeti uygulayanlar erkekler zaten? Bu günün hatırlanması emekçi kadın günü olarak başlamış olsa da kapsama alanı genişlemiştir zira sadece emekçi kadınlar değil tüm kadınların cinsiyetlerinden ötürü ayrımcılığa uğraması söz konusu hatta bu ayrımcılığı o kadar ilerletiyorlar ki yeri geliyor türbanla hata kara çarşafla bu kadın diye işaretliyorlar, bir boyunlarına halka takmaları eksik ama güya aydınlar ve liboşlar filan hep savunuyor bu rezillikleri.

Elbet şu doğru bir tespit, bizimki gibi kendine güvenen, bağımsız yetişkin bir birey olmayı başaramamış dahası ruh hastası bir toplumda ekonomik olarak da sıkıntılarla büyümüş insanlar arasında şiddetin tek kaynağı erkek değil aynı zamanda kadın ve hatta çocuk da.

Bunun da eğitimle çözüleceğini sanan mallar var yahu sen eğitimle bu yapısal hastalığı çözemezsin bunlar köpek değil iki ödül maması ile yuvarlansın. Bu sorunlar çok köklü sorunlar işin içinde devlet düzeninden ekonomiye dine oradan genetiğe kadar uzanan bir bok sarmalı var. Artık şu ezberlerinizden de kurtulun bir yok eğitim lazımmış sikmiş sokmuş he çok basit o işler. Eğitimle işler çözülseydi Atatürk döneminde pırıl pırıl insanlar yetişirdi ama gördük ki o dönem sadece pırıl pırıl olma potansiyeli olan insanlara bir şans verebildi gerisi bildiğimiz boktan hücre yığınları.

Ha bu arada Demet Evgar ne dedi ne yaptı bilmiyorum ilgilenmiyorum da zira tahmin ettiğim aptal saptal suni şovlardan birini yapmıştır ve ben bu saçmalıklara katlanabilmek için çok yaşlıyım artık.

İLAVETEN:

ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı (eksisozluk.com)

Bir başka acıma yetime vakası daha. Daha dün ama türbanı şaaptırmıyorlar köle olma hakkımız gasp ediliyor bık bık diye sana ağlaşan gelir kafan açık diye özgür bir kadınsın diye orospusun sen der kafana sıçar daha dün transım diye beni sokakta dövyolar diye sana ağlaşan gelir kadınlar gününde kadınlara saldırır. Gücü eline geçiren insan sapıtması eziklerde daha sık ve şiddetli yaşanır böyle işte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)