24 Şubat 2022 Perşembe

LİBOŞ SAPIKLILARI, DELİLİKLERİ VE GERİZEKALILIKLARI

Aslında başka genel başlıklarda sıklıkla değiniyorum bu mevzulara ama özel başlığı çoktan hak etmişti bunlar. Buyrunuz,

apple'ın cinsiyetsiz siri sesinin tanıtılması - #134149269 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Dangalakaların derde bak hepimiz tenasül organlarımızı kesmeden rahatlayamayacak kodumunun beyinsiz sapıkları. Tüm seslerde de gayet cinsiyet belli isterseniz Serdar Ortaç'la anlaşın ama yaşlandıkça sesi kartlaştı biraz erkekleşti. Kastrato da ayarlayabilirsiniz uygun fiyata. 

oynayan çocuğu kafasından itip yere vuran öğretmen - #134150666 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Liboş mu dümdüz gerizekalı mı bilemeyiz ama tipik liboş tepkisi. İşte bu gerizekalılar şeytanın avukatlığını yapınca kendilerini erdemli melekimsi cart curt bi bişi sanıyorlar artık ne çeşit bir değersizlik hissine saplanıp kalmışlarsa. Bunlar liboşların filmlerle romanlarla onla bunla yaptığı propagandalarla düzenli şekilde hepten gerizekalılaştırılan zaten normali de gerizekalı olan tipler. Ortalama gerizekalılık seviyesini bu dangalaklara kendilerini zeki ve iyi sandırarak hepten arşa çıkarıyorlar. Das toplumsal mühendislik.

Sempatizanlarını ponçiklikle kandıran küreselci itlerin ne çeşit vahşiler olduğunu açıklayan bir başka foto. Irak'ta nükleer var diye kapı kapı gezip saldırmayı kongrede onaylatan da bizzat Biden idi. Sonra yarım ağızla ya istihbarat yanlışmış yokmuş nükleer silah pardon dedi geçti bitti olan zibilyon tane çoluk çocuğa oldu. Bana göre bombalamalarda ölen kuşlar kediler köpekler ağaçlar da apayrı bir acı konusu yiten doğa kaybolan tarihi eserler onlar bunlar. Bir kuru özür ve şimdi ABD başkanı. Hala bu itleri yalıyor şeytanın avukatları. Bugün Rusya'nın etrafını yapılan anlaşmaya uymayıp NATO sınırlarını genişleterek çeviren üste tehdit edip yaptırım yapanlar da kan isteyenler. Tarihteki tek iblis Hitler'miş gibi propaganda kasanların ataları da almanya'yı aynı duruma sokup yemişlerdi tokatı ancak bütün dünya birleşip yenebildiler şimdi bakalım ne yapacaklar. Ben hiç minnoş bir insan olmadığımdan birilerinin bunlara bir şekilde ama o şekil bu şekil haddini bildirmesini bilhassa Britanya adasının komple sular altına gömülmesini tercih ediyorum şahsen. Ama çocuklarımız bilmem ne demesin kimse hangi mal böyle bir dünyaya çocuk getiriyorsa bunun bir bedelinin olacağını göz önünde bulundurmaz la? Bencilce aptallıkların bedelleri çok ağır olabiliyor şimdi o bedelleri izleyeceğiz.

facebook'un rus düşmanlığına geçici izin vermesi - #134774977 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Siyasi propaganda mecrasından terör propagandası mecrasına çok hızlı geçiş yaptnız la? Hani gizleyecektiniz bu yüzünüzü? Tabş haklısınız, insanlar o kadar mal ki neden kafaya göre takılmayasınız ki di mi? Sarı Trump'ı vermeyeceğdiniz dedikti zamanında size bunlar faşist, bunlar kanla besleniyor.

suriyeliler olmazsa tarımda çalışacak işçi yok - #134755048 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tam küreselci sömürgen dili. Hatırlıyorum da Trump duvar çekecem Meksika'ya dediğinde New York Times'ta o New York'ta yediğiniz sebzeyi meyveyi kaçak giriş yapanlar sayesinde ucuz yiyorsunuz diye yazı yayınlamışlardı. Yani utanmadan hiçbir sigortası güvencesi olmayan insanlar üç kuruşa kölelik yapıyor hadi buna destek verin dediler. Aynısı da AKP dilinde doğal olarak. Biri kendini insan haklarının yılmaz savunucusu diğeri de millilik için canını verecek tip diye iteliyor çünkü insanlar mal.

(4) zihinselorgazm on Twitter: "Solda erkek bedeninde doğup büyüyen, yüzmede erkek kategorisinde yarışırken 462. olurken dün kadın kategorisinde “birinci” olan Lia Thomas, sağda 1., 2. ve 3.’lükleri gasp edilen Emma Weyant, Erica Sullivan ve Brooke Ford. Ne çok şey anlatıyor fotoğraf. Delüzyon çağındayız resmen https://t.co/JKEZRcmWCo" / Twitter

Bu küreselci liboşlar aynı zamanda kadın düşmanı da sebebi de xx kromozomu kıskançlığı gibi bişi olsa gerek ya da direkt zeka geriliğinden kaynaklı.

zafer partisi - #136966016 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sağınızı solunuzu züktüreceksiniz hala yok ırkçı yok aşırı sağ kodumunun liboş yaltakları mahalle karısı seviyesinde yaftalama bilmem ne ile bezdireceğiniz kimse yok olm anlayın şunu hepinizin ebesine atlayacağız bu böyle ister zaten tuzak bu olsun ister paşa keyfimiz öyle istediği için olsun kellelerinizle vedalaşmaya hazırlayın kendinizi.

sessiz istila - #136979895 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Göremezsin çünkü faşistin tillahı küreselci liboşlar onların istediği şeyleri görmeni onların istediği gibi konuşmanı ve onların istediği zaman harekete geçip istediği zaman durmanı istiyor. Bir de bunu biz çok özgürlükçüyüz diye pazarlıyorlar yani faşist oldukları kadar yavşaklar da.

27 mayıs 2022 dw türkçe'nin sığınmacı haberi - #137983196 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Gerizekalı liboşlar A Haber ve Sputnik ile propaganda makineleri diye dalga geçerler ama kendileri bunlardan da beter mal ruh hastası yayınların hastasıdırlar. He yavrum Türkiye'nin demografisinin içine ediliyor sorun yok ama Kürdistan kuracağınız yere Araplar konuluyor abov. Şerefsiz gerizekalılar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)